geçen ben de psikopata bağlanmıştım allahım dedim yaşalanacam herhalde sıyırmıştım resmen ilaçlarını yanına kadar getirip gözüne sokuyorum yine de ben iç hadi demeden içmiyorhatırlatmasam almayacak gözünün önüdekini okadar yani... hapı ağzına koyunca suyu da üstüne içirince içiyor ama ben de insanm. bunları sürekli düşünmek takibini yapma zorunda olmak insanı yıpratıyor ama napalım yapacak bişey var mı yavrucum yok sıkıysa yapmasana
allahım fedakarlıklarımızın karşılığını verir inşalalh yavrularımız bir olsun biz de onlara koklatmayız de mien çok biz hakettik hayır yani ona baktığım gibi kendime baksam var ya ...
ayyy senin bu kaynanada ayrı bi model
istiyorumbebeğimininki çenesiyle bitiriyor kızcağızı...
seninkide yer buldukça konduruyor lafını her fırsatta seni kıskandığını belli ediyor
ne gerek var bunları söylemeye sorduysan oğlunda cevap verdi...
negüzel kullan oğlum aksatma falan de geç...
canımcım bence eczaneden ginseng ve omega 3 al,macunların tadı bazen kötü olabiliyor ve baharatlı olduğundan bazende mideyi rahatsız edip ciltte sivilce çıkarabiliyor. birde şişman bir erkekse yazık günah valla :))) macun yedirme
yavrum iyiyim tatlım sen ne yapan eşin guatırları nasıl ALLAHımdün gezmedeydik kızlar birbirlerine nasıl korunursunuz diyor biri diyor ben diyor spralle bile hamile kaldım hem hap hemde spral var ancak öyle korunuyorum ben istemiyorum diyorum ya bir de bana sen neyle korunuyon demezler mi offf hepsinin 2 kişer tane çocukları var yaaa ALLAHIM BİZE DE VER YA RABBİM
Merhaba arkadaşlar eşimin geçen hafta yaptırdığı testle ilgili kaan bey birşey yazmamış masajını kopyalıyorum..
Tedavinize aşağıdaki şekilde devam edelim:
1 Klomen tablet. Sabahları yarımtablet.
2 Proxeed plus toz. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılarak tok karnına içilecek.
3 Com VİTEX tablet. Sabah akşam 1 tane alınacak. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Bunu M Sure yerine yazdım.
4 Endol tablet. Sabahları 1 tane, tok karnına.
5 Bir ay sonra FSH ve Testosteron hormonlarınıza baktırıp, lütfen bana yazın.
sadece bunu yazmış M-SURE yerine COM VİTEX yazmış şimdi eşim m-sure 2.kutuyu kullanıyor sahtesi olduğunu bildiğim halde ona söylemedim kullanmaya devam ediyor az önce bitkisel terapi sitesini aradım ve ürünü iade edeceğimi 400 tl nin iade edilmesini istedim yetkili kişiyle görüşemedim notumu iletecekler.
peki kızlar bu com VİTEX NEDİR güvenilirmi acaba nerden bulunur kullananlar varmı offf kafayı yicem rabbim yardımcımız olsun kimseye güven yok ...
ağzından bal damlıyor bebekimmmm allah razı olsun
inş en kısa zamanda hepimiz görürüz o günleri
ayyy senin bu kaynanada ayrı bi model
istiyorumbebeğimininki çenesiyle bitiriyor kızcağızı...
seninkide yer buldukça konduruyor lafını her fırsatta seni kıskandığını belli ediyor
ne gerek var bunları söylemeye sorduysan oğlunda cevap verdi...
negüzel kullan oğlum aksatma falan de geç...
ben olsam ben de öyle yapardım he
hey allahım halbu ki iyi aferin allah razı olsun ondan falan demesi lazımdı bence.
kız ben senin kaynanan oluveriyim mi bak nasıl konuştum ama
öyle canım gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz.
bende ağzına kadar veriyorum suyunu bile içiriyorum düşün artık. bi kere unutmuşum yani bende ilacı bende insanım yaa niye unuttun dye bana laf yapıyor dedim sen her zman unutuyon ama o unutur biz unutamayız
yapacak hiççç bişey yok tatlım çok haklısın sabırla her fedakarlığı yapacağız.
bebeğim bi olsunda ben ne nazlar yapacam ona ama görürr
kız benim rahim ağzımda yara var bunun için dr gittim tahlil filan yaptı tahlil sonuçlarını göstermeye gitmedim düşün sırf önce kociş iiy olsun diye kendimi aksatıyorum.
senden de allah razı olsun bidenem benimmm
olacak olacak inşallah 2012 de hamiş olacaksın inşallahh
hemde nasıl ayrı model canım sorma
kıskanıyon madem belli etme dimi.
hiç işte kendinden soğutuyor böyle yaparak gidesim olmuyor oraya gitsemde surat asıyom napıyım.
ol kız bak ne güzel dedin
hiç yani öyle dese zaten bende sevinecem ama yok her seferde belli ediyor kıskandığını buda beni deli ediyor.
bende iyim canım işte ne olsun valla 1 haftadır yeni ilaçlarını kullanıyor haftaya gidip tekrar test yaptırcaz bakalım tsh ne olmuş ona göre ilaç dozu ayarlanacak bakalım hayırlısı.
ahh canım ahh kornuyormusun diye soranlara hayır diyorum artık ben ara sıra korunuoruz diyorum napıyım
aminnnn inşallahhh bizede verir bidenem.
kızzz benim eşim ondan mı kilo alırrrryazık garibanım öyle diyet uygular sus bari söylemeyim yoksa yemez
ahhh canım benim bizim degerimiz anlaşılmz tatlım üzme kendini yavrum
benim kendine iyi bak valla biz
yeni evliyiz daHa 3 aylık diyim bana eşim sende kezin bir sorun var ne olabilr sen kansız ondan çocuk
orada beslenemedigi için olmuyor dedi ben nasıl aglıyom abla yalvarıyom ne olur beni hastaneye götür
ablam beni götürdü dr bana sen de utrasonda baktı sende sorun gözükmüyor yaa valla bende olsa
beni bitirir di bu koca
enteresan yani kıskanması çok garibime gittiSen oraya gidince kocişinle yapışık ikiz gibi otur hiç yanından ayrılma...
Ay aşkım çayın demli mi kaçmış midene dokunur
ay bitanem su çok soğuk değil di mi dikkat et
pışpışla dur kocanı deli olsun hepten
Ama eve gelince aşkıcım çok şımarma bu kadardı demeyi de unutma
Hee dur bir de aklıma geldi telinin zil sesini alpaydan ellere nispet sev beni yarim ...."kıskananlar çatlasın" yap...... Tamamdrrrrrrr
Ay çok cadı oldum bir den ama napayım bir anne oğlunu karısından niye kıskanır ki
inş 2012 hepimize bebişlerimizi getirir bebekimmmm
canım yapıyorlar yapıyorlar sonra gelin uzaklaşınca ne oldu diyorlar
yani kuvvetle muhtemel
aminnn canım inşallahhh.
canım aynen valla suç gene bizde olur zaten hiçbir zaman dönüpbakmazlar ben ne yaptım diye ama allah görüyor ne diyim ...
enteresan yani kıskanması çok garibime gittisen oraya gidince kocişinle yapışık ikiz gibi otur hiç yanından ayrılma...
ay aşkım çayın demli mi kaçmış midene dokunur
ay bitanem su çok soğuk değil di mi dikkat et
pışpışla dur kocanı deli olsun hepten
ama eve gelince aşkıcım çok şımarma bu kadardı demeyi de unutma
hee dur bir de aklıma geldi telinin zil sesini alpaydan ellere nispet sev beni yarim ...."kıskananlar çatlasın" yap...... tamamdrrrrrrr
ay çok cadı oldum bir den ama napayım bir anne oğlunu karısından niye kıskanır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?