Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yoo.
bakınıyorum güzel şeyler buldum..
ben pasta yapmayı çok seviyorum.yemeği pek değil ama..
şimdi yemek araştırmasına girdim.

ayy bende pasta yemesini severim uzun bir süre yiyemeyeceğim ama zayıflamak için spora başladım birde diyet yapacağım perşembe diyetisyene gideceğim randevu aldım

ay ay utanırmış da :)) inşallah hepimiz güzelliğimize güzellik katacağız zaten çirkin hamile yoktur ki değil miiii iltifatın için ayrıca teşekkür ederim

rica ederim tatlım iltifat değildi
inş hepimiz hamiş oluruz çok istiyorum topiğimizin hamiş ve bebiş kaynamasını

herdemciğim kabul ettim seni gördün mü ...
bu arada hmtnzl cim sen hep pozitiftin bize de sen moral veriyosun noldu sana canım bi sıkıntın mı var

seni görmemek mümkün mü ? yahu hepiniz mi bu kadar güzelsiniz kardeşim... allahım gör bu güzellikleri yap bi güzellik ne olursun bayıldım yüzüne gerçekten ben senin gözelrinin renginde lens istiyorum

Son düzenleme:
slm kzlar ıyı kaynatmıssınız cnm
yaaaaaaaaaa
benım fcem yokk ben sızı cok merak edıyorum

kıyamam bitenem üzülme yaaa bak yine burdayız sadece fotolarımızı göremiyorsun okadar
bigün sende açarsan bekleriz ama

seni görmemek mümkün mü ? yahu hepiniz mi bu kadar güzelsiniz kardeşim allahım gör bu güzellikleri yap bi güzellik ne olursun bayıldım yüzüne gerçekten ben senin gözelrinin renginde lens istiyorum

gör bu güzellikleri yap bi güzellik he çok hoşuma gitti bu
ne yapacaksın lensi insanın en güzel hali doğal halidir sen böyle de güzelsin

gör bu güzellikleri yap bi güzellik he çok hoşuma gitti bu
ne yapacaksın lensi insanın en güzel hali doğal halidir sen böyle de güzelsin

hııım canım benim sağ gözüm mavi sol gözüm kahve rengi ama ben ikisininde yeşile çalan bir renk olmasını istiyorum çok şey mi istiyorum hahahahaa

hoşgeldinnnnn ?
yemek tarifimi arıyorsun canım ?
hb canım.
evet öyle bakınıyorum.

bende fena değilim işte..
hala içim sıkılıyor...

herdemciğim kabul ettim seni gördün mü ...
bu arada hmtnzl cim sen hep pozitiftin bize de sen moral veriyosun noldu sana canım bi sıkıntın mı var
aslında bi sıkıntım yok ama içim daralıyo..
kendimi pek iyi hissetmiyorum..

ayy bende pasta yemesini severim uzun bir süre yiyemeyeceğim ama zayıflamak için spora başladım birde diyet yapacağım perşembe diyetisyene gideceğim randevu aldım

sen ver kilocuklarını sonra yapar yapar yersin

canım merhaba annen nasıl oldu? Dün tahlil verecekti değil mi?

merhaba canım aklına gelmem beni çok mutlu etti allah razı olsun.dün tahlil verecekti ama kan tahlili yaptırıp sonra parça vermesi gerekiyormuş.ayın 16sına gün verdiler.o zamana kadar kötü bir şey çıkmaması için dua edicez.sizden de dua bekliyorum

canım benim yerim ben senin içini niye için daralıyor çek beslemeyi duanı oku bi şükür namazı kıl iki rekat hafifle kendine gel bebeğim... zaman zaman hepimizde oluyor belki farkında olmadan düşünmüş kafanı takmışsındır ondan olmuştur... allahım iç sıkıntını alsın yerine ferahlık versin inşalalhhh... hedi toplan birazdan ben iyiyim diye haber ver bize

dualarımda olacak anne cnm benım allh ayırmasın
saglıklı sıhhatlı omurler versın mevla

aklıma gelmezmisin hiç baktım online olmuşsun bir sorayım dedim iki gündür tanıdığım sizler için dua ediyorum senin için artı annenide ekliyorum dualarıma. hadi hayırlısı inşallah iyi sonuşlar alacaksınız. annenin morali nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…