allah razı olsun birtanem inşallah bundan sonra sevinç Gözyaşları dökeriz hep beraber
canım benim ne güzel moral veriyorsunuz iyiki varsınız sizleri çooooooooook seviyorum
kızlar bensiz face temi konuşuyorsunuz aşk olsun size
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz yokluğumda iyi bakın kendinize... yaramazlık yapm...hadi yapın izin verdim
görüşürüz canım ben de çıkıyorum şimdi
kızlar çıkıyorum ben,herkese iyi akşamlar.
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz yokluğumda iyi bakın kendinize... yaramazlık yapm...hadi yapın izin verdim
teşekkürler taavsiyelerin için canımmcanım benim yerim ben senin içini niye için daralıyor çek beslemeyi duanı oku bi şükür namazı kıl iki rekat hafifle kendine gel bebeğim... zaman zaman hepimizde oluyor belki farkında olmadan düşünmüş kafanı takmışsındır ondan olmuştur... allahım iç sıkıntını alsın yerine ferahlık versin inşalalhhh... hedi toplan birazdan ben iyiyim diye haber ver bize
amin canım inşcanım benim ya inş hemen feraha çıkarsın
teşekkür ederim duaların için benim annem kafasına her şeyi çok takıyor.o yüzden hemen başı dönüyor suratı asılıyor.o yüzden ne söylersek söyleyelim kulaklarını tıkıyor.ona sadece doktorun olumlu birşey söylemesi içini rahatlatıyor.bende çok bunaldım bu hafta doktora gidecektik annemin doktoru arayıp çağırınca gidemedik inşallah bundan sonra kötü bir şey olmaz da bizde tedaviye başlarız
kızlar bensiz face temi konuşuyorsunuz aşk olsun size
hep doktorun olumlu şeyler söylemesi psikolojik olarak rahatlıyrlar değilmi aynı benim eşimde öyle işte. benim dilimde tüy bitiyo moral verirken dinlemiyo ama doktor diyince mutlu oluyo.
allah annene şifa versin canım dua ediyrum hep senin için herkes için allah kabul etsin inşallahh.
duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediklerin çok doğru .bizde konuş konuş anlamıyor.doktor önemli değil değince yüzü gülüyor.
aaa sensiz olurmu hiç canım ekle bizi hadi özelden ismini gönder ekleyelim canım
gelmedi canım ..
canlarım ben geldim.. artık face temi takılıyorsunuz? benim face im yok napcaz?[/QUOTE
hoşgeldin tatlım.sende oluştur kendine bir facede seninlede görüşelim
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bayağıdır giremiyordum özledim sizleri
canlarım ben geldim.. artık face temi takılıyorsunuz? benim face im yok napcaz?
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bayağıdır giremiyordum özledim sizleri
canım doğalgaz döşendi hafta sonu temizlik yapıyorum işten geldikten sonra ne kadar olur yoruldum bir türlü bitmiyo iş ooooo face geçmişiniz bende isterimhoşgeldin canım biz iyi sayılırız seni sormalı sen nasılsın?
iyi olmaya çalışıyorumiyidir canım sen nasılsın ?
dizi izliyorum tek başıma kociş uyudu yanlızlardayım yine
canlarım ben geldim.. artık face temi takılıyorsunuz? benim face im yok napcaz?[/QUOTE
hoşgeldin tatlım.sende oluştur kendine bir facede seninlede görüşelim
canlarım eşim de ben de face i gereksiz buluyoruz o yüzden üye değilim zaten.. ben sizi burda buldukça burdan konuşurum inş. nasılsınız? eseslim senin eşin, vck cım senin annen nasıl? Allah sevdiklerinize şifalar versin inş. sizi de mutlu, huzurlu bebişli etsinburdan kopmayız canım benim seninlede burdan konuşuruz
nasılsın canım ?
iyi olmaya çalışıyorumcanım benimde kociş uyudu bende sizleri özledim bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?