SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM SENİ DE EN YAKIN ZAMANDA ANNE ETSİN İNŞALLAH
canım benim yerim ben senin içini niye için daralıyor çek beslemeyi duanı oku bi şükür namazı kıl iki rekat hafifle kendine gel bebeğim... zaman zaman hepimizde oluyor belki farkında olmadan düşünmüş kafanı takmışsındır ondan olmuştur... allahım iç sıkıntını alsın yerine ferahlık versin inşalalhhh... hedi toplan birazdan ben iyiyim diye haber ver bize
itiraf ediyorummmmmm;
ben
aklıma gelmezmisin hiç baktım online olmuşsun bir sorayım dedim iki gündür tanıdığım sizler için dua ediyorum senin için artı annenide ekliyorum dualarıma. Hadi hayırlısı inşallah iyi sonuşlar alacaksınız. Annenin morali nasıl?
inşallah canım rabbim hem bizim hemde kendin için ettiğin dualarını kabul etsin.kardeşin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş.inşallah rabbim en yakın zamanda bütün sıkıntılarını gidersin sana hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
pek bir merak yapmıştım herşey kontrol altında şimdi
Vck cim canım hoşgeldin inşllah herşey güzel çıkacak dua ediyoruz anneciğine. Allahım şifa versin inşallah güzel haberlerini verirsin
kızlar çıkıyorum ben,herkese iyi akşamlar.
aklıma gelmezmisin hiç baktım online olmuşsun bir sorayım dedim iki gündür tanıdığım sizler için dua ediyorum senin için artı annenide ekliyorum dualarıma. Hadi hayırlısı inşallah iyi sonuşlar alacaksınız. Annenin morali nasıl?
merhaba canım aklına gelmem beni çok mutlu etti allah razı olsun.dün tahlil verecekti ama kan tahlili yaptırıp sonra parça vermesi gerekiyormuş.ayın 16sına gün verdiler.o zamana kadar kötü bir şey çıkmaması için dua edicez.sizden de dua bekliyorum
allah razı olsun canım ağlatacaksınız şimdi benibu kadar çok dostumun olduğunu ve dua edenimin olduğunu bilmiyordum iyi ki varsınız
olacak bak görürsün hatta gelecek ay senden haberi bekliyorum ben
bende fena değilim işte..
hala içim sıkılıyor...
teşekkür ederim duaların için benim annem kafasına her şeyi çok takıyor.o yüzden hemen başı dönüyor suratı asılıyor.o yüzden ne söylersek söyleyelim kulaklarını tıkıyor.ona sadece doktorun olumlu birşey söylemesi içini rahatlatıyor.bende çok bunaldım bu hafta doktora gidecektik annemin doktoru arayıp çağırınca gidemedik inşallah bundan sonra kötü bir şey olmaz da bizde tedaviye başlarız
allah razı olsun birtanem inşallah bundan sonra sevinç Gözyaşları dökeriz hep berabermerhaba canım benim hoşgeldin
Inş kötü bişey çıkmayacak sen içini ferah tut...
Dualarımız annenle beraber
Inşallah dedeğin gibi olur
ağlama bitanem bak bende başlarım sonra
Tabiki dostunuz ve dualarımız hem senin hem annen için
Rabbim yardımcınız olsun inş...
canım benim ne güzel moral veriyorsunuz iyiki varsınız sizleri çooooooooook seviyorumhayat öyle tatlı birşey ki insanın vücudunda söz geçiremediği haller olunca dengesi bozuluyor anlayabiliyorum anneciğini azıcık sabır inşallah iyi şeyler söyleyecek doktor sizde tedavinize başlayacaksınız tabi önce can sonra canan ne yapacaksın
allah razı olsun birtanem inşallah bundan sonra sevin. Gözyaşları dökeriz hep beraber
canım benim ne güzel moral veriyorsunuz iyiki varsınız sizleri çooooooooook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?