Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM SENİ DE EN YAKIN ZAMANDA ANNE ETSİN İNŞALLAH

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bazen cok daralıyorum ama.................
ınşllh beeeeeee hepımızedeeeeeeeee nasıp etsın

harikasın canım ya benimde içim rahatladı yazdıklarını okuduğumda meğer içten içe sıkılıyormuş içim farketmemişim.

inşallah canım rabbim hem bizim hemde kendin için ettiğin dualarını kabul etsin.kardeşin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş.inşallah rabbim en yakın zamanda bütün sıkıntılarını gidersin sana hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin

tüylerim diken diken oldu yaaa ne kadar içten söyledin inan hissetim burda...amin canım amin öpüyorum seni

pek bir merak yapmıştım herşey kontrol altında şimdi

Vck cim canım hoşgeldin inşllah herşey güzel çıkacak dua ediyoruz anneciğine. Allahım şifa versin inşallah güzel haberlerini verirsin

allah razı olsun canım ağlatacaksınız şimdi beni bu kadar çok dostumun olduğunu ve dua edenimin olduğunu bilmiyordum iyi ki varsınız

teşekkür ederim duaların için benim annem kafasına her şeyi çok takıyor.o yüzden hemen başı dönüyor suratı asılıyor.o yüzden ne söylersek söyleyelim kulaklarını tıkıyor.ona sadece doktorun olumlu birşey söylemesi içini rahatlatıyor.bende çok bunaldım bu hafta doktora gidecektik annemin doktoru arayıp çağırınca gidemedik inşallah bundan sonra kötü bir şey olmaz da bizde tedaviye başlarız

merhaba canım benim hoşgeldin
inş kötü bişey çıkmayacak sen içini ferah tut...
dualarımız annenle beraber

allah razı olsun canım ağlatacaksınız şimdi beni bu kadar çok dostumun olduğunu ve dua edenimin olduğunu bilmiyordum iyi ki varsınız

ağlama bitanem bak bende başlarım sonra
tabiki dostunuz ve dualarımız hem senin hem annen için
rabbim yardımcınız olsun inş...

hayat öyle tatlı birşey ki insanın vücudunda söz geçiremediği haller olunca dengesi bozuluyor anlayabiliyorum anneciğini azıcık sabır inşallah iyi şeyler söyleyecek doktor sizde tedavinize başlayacaksınız tabi önce can sonra canan ne yapacaksın

allah razı olsun birtanem inşallah bundan sonra sevinç Gözyaşları dökeriz hep beraber
canım benim ne güzel moral veriyorsunuz iyiki varsınız sizleri çooooooooook seviyorum

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz yokluğumda iyi bakın kendinize... yaramazlık yapm...hadi yapın izin verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…