- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canlarım eşim de ben de face i gereksiz buluyoruz o yüzden üye değilim zaten.. ben sizi burda buldukça burdan konuşurum inş. nasılsınız? eseslim senin eşin, vck cım senin annen nasıl? Allah sevdiklerinize şifalar versin inş. sizi de mutlu, huzurlu bebişli etsin
merhaba canım annemimn tahlili ayın16 sında yapılacak sonucunu yazarım inşallah güzel sonuçlar alırız dualarınızda annemi de unutmayın
çık çık gel kız işini bitir sonra bekliyoruzcanım doğalgaz döşendi hafta sonu temizlik yapıyorum işten geldikten sonra ne kadar olur yoruldum bir türlü bitmiyo iş ooooo face geçmişiniz bende isterim
canlarım eşim de ben de face i gereksiz buluyoruz o yüzden üye değilim zaten.. ben sizi burda buldukça burdan konuşurum inş. nasılsınız? eseslim senin eşin, vck cım senin annen nasıl? Allah sevdiklerinize şifalar versin inş. sizi de mutlu, huzurlu bebişli etsin
çok iyi yapmışsın canım benimkide uyuya kaldı işte her zamnki gibi ...
face de ekle canım sende özel msj göndereyim sana .
ekledim canım
bende ekledimmm gördüm senii maşallahhhhh sana
canlarım ben geldim.. artık face temi takılıyorsunuz? benim face im yok napcaz?
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bayağıdır giremiyordum özledim sizleri
selam kızlar bende geldim
bu face işi negüzel oldu değil mi
bu kadar samimi olduğumuz kişilerin kim olduğunu bilmek fotolarını görmek çok güzel
evet canım hepimizin kaderi bi noktada çakışıyo ailelerimizin bile anlamadığı bilmediği bir çok şeyi paylaşıyoruz inş bebişlerimizin resmine de paylaşırız bakarsınız dünür bile oluruz evlatlarımızın kıymetini bizim gibi olanlar anlar
evet canım hepimizin kaderi bi noktada çakışıyo ailelerimizin bile anlamadığı bilmediği bir çok şeyi paylaşıyoruz inş bebişlerimizin resmine de paylaşırız bakarsınız dünür bile oluruz evlatlarımızın kıymetini bizim gibi olanlar anlar
benim eşimde de var Allah kolaylık versin bize..
öyle canım benim seninde var mı facen varsa bana özelden gönder ekleyeyim seni
canım uğraştım ama özelden gönderemedim sen gönder eklerim seni
canım sen eseslimle arkadaş oldun mu ben ordan bulurum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?