Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür

hoşgeldin canım negüzel sohbet ediyorduk ama eseslimin misafiri gelecekmiş o ayrılcak şimdi aramızdan...
çok teşekkürler tatlım sende çok güzelsin...
nasılsın bu arada randevu gününüz nezaman ??

saol canım.eseslimin işi çok zor ya bu saatte ne yemek çıkaracak.ah bu eşler.benimkide yapar arada öyle son dakikayla misafir çağırır yada misafirliğe gideriz.her defasında da tembihlerim ama gene bildiğini okuyo.neyse randevü tarihimiz 9 aralık cuma günü inş.
ama eşim busefer kabul etti tamam gidecez diyo.senin yazdığın karışımları da yazıcıdan çıkardım şimdi.aktara versem hazırlarlar dımı karışımı.

9 gününüz kalmış ne güzel bende çok heyecanlıyım valla :18:
inş güzel haberlerle dönersiniz ankaradan...
canım biz malzemeleri alıyoruz ben evde kendim hazırlıyorum...
aktarda hazırlar tatlım sorun olmaz...
inş şifa olur hepsi kocişine

evet ya 9 gün kaldı.belki bir mucize olurda eşiminde tıkanıklığı falan olur.aslında geçen konuştuğu doktor tıkanıklık için bazı belirtiler de sormuşta ben burdan yazamıyorum.

ayyy kıyamam sana hadi motora bağlanda biran evvel bitir tüm işlerini

evleri topladım çorbayıda yaptım
hemde ne motor valla

hoşgeldin canım negüzel sohbet ediyorduk ama eseslimin misafiri gelecekmiş o ayrılcak şimdi aramızdan...
çok teşekkürler tatlım sende çok güzelsin...
nasılsın bu arada randevu gününüz nezaman ??

ay ben ayrılamıyorum ki burdan işimde olsa takip ediyorum ayrılamıyorumm...

ayy hemde ne zor canım ya sorma. son anda yemekli misafir çağırdı kociş yapıyor böyle arada alıştım artık
babasıda aynısını yapıyor kayınvalidemde ona tembih ederdi ama kaç sene olmuş vazgeçmemiş bu huyundan bizimkide vazgeçmeyecek heralde

evet ya 9 gün kaldı.belki bir mucize olurda eşiminde tıkanıklığı falan olur.aslında geçen konuştuğu doktor tıkanıklık için bazı belirtiler de sormuşta ben burdan yazamıyorum.

canım inş herşey dilediğin gibi olur...
rabbim yardımcınız olsun inş
allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size

esra erolu izliyonuzmu kızlar hamile bir kadın çıktı. hemde küçücük kız. kocası terketmiş annesi hamile oılunca sokağa atmışşş

evleri topladım çorbayıda yaptım
hemde ne motor valla

ay ben ayrılamıyorum ki burdan işimde olsa takip ediyorum ayrılamıyorumm...

maşallah bebekimmm bu ne hız böyle
bebekimm yetiştirebiliyorsan ayrılma tabi bizim için daha iyi

bune hız.hangi ara toparladında yemeğini pişirdin.evet canım huylu huyundan vazgeçmez.1 adet bende de var aynısından.çıkıyorum öptüm.yarın görüşürüz.

esra erolu izliyonuzmu kızlar hamile bir kadın çıktı. hemde küçücük kız. kocası terketmiş annesi hamile oılunca sokağa atmışşş

sorma bebekimmm ben de tam onu yazıyordum sen benden önce davranmışsın...
ağlıycam kendimi zor tutuyorum valla
tam ben aynı şeyleri düşünürken esra erol da duygularıma tercüman oldu
"bi sürü insan evlat sahibi olmak için neler yapar ne tedaviler görür olmaz...
tam olur bebeği düşer hayalkırıklığına uğrar...
ama yinede vazgeçmez tekrar tekrar çabalar...
ama çocuk yaştaki biri hamile kalır rabbimin bi bildiği var demekki"
ahhh ahhh bu sözler bizi anlatmıyor mu kızlar
biz bukadar çabalıyoruz inş bizde kavuşuruz bebişlerimize...

maşallah bebekimmm bu ne hız böyle
bebekimm yetiştirebiliyorsan ayrılma tabi bizim için daha iyi

geç geliyor ya canım daha erkenmiş baktımda yetişirim diye düşündüm.
bide dün evlleri güzelce temizlemiştim bugünde üstünden topladıydım dağınık yerleri toplayıverdim oturulacak yer toplu olsun yeter

Guzeller nasılsınız coktandı gıremıyorum ozledım hepınzı ınanın sımdı vakıt buldum hemen sızın yanınızdayım gercektende burdakı arkadaslarımızı facebookta gormek cok gyzel duygu bahar canım cok tatlısın masallah

bune hız.hangi ara toparladında yemeğini pişirdin.evet canım huylu huyundan vazgeçmez.1 adet bende de var aynısından.çıkıyorum öptüm.yarın görüşürüz.

hızlı hareket eden bi çizgi film karakteri vardı ya aynı onun gibi yaptım
görüşürz canım öpüyorum kocaman

aynenn canım esra konuşurken ben ağladım valla tam bizi anlattı...
belkide olmayacağını ble bile ne çabalar gösteriyoruz olsun diye yılmadan devam ediyoruz.
rabbim işte bildiği vardır kesinlikle
allahım isteyene ver yarabbimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…