Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öyle valla tatlım sanki görücüyemi geliyorlar boşver
benim marifetli arkadaşım herşeyi yetiştirirsin sen bu hızla

iyiyiz canım saol sen nasılsın bizde seni özledik
teşekkür ederim bitanem ama ben seni göremedim :26:
kucağında bebekle bi foto var o musun yoksa ben onu tahmin ettim ama

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi burda da bir kadınla karşılaştım kucağında daha 1 yaşlarında bir bebeği vardı baktım karnı şiş.bende doğumda mı kaldı gebemisiniz dedim gebeyim olmaz olsun dedi.5.ye hamileyim gittim doktora almadı artık alamam geç kalmışın dedi ahh ne ilaçlar içtim ahh neler içtim neler yaptım neler soktum düşmedi sanki zımbalamışlar çivilemişler dedi benim aklım uçtu onu dinlerken bende niye istemiyorsunuzda yapıyorsunuz niye korunmuyorsun dedim nasıl koruncam kocam hergece sarhoş geliyor eve nasıl koruncak nasıl zaptetçek kendini bende hap kullanamıyorum emziriyorum dedi benim resmen beynim dondu aklım durdu..ee doktora gittinizmi içtikleriniz bebeğe zarar vermiştir dedim amaaan hiç istemiyom zaten merağım yok doktorada gitmedim anca doğumda giderim belkim o zmana kadar düşer dedi..ama ben ertesi güne kadar bu şoku atlatamadım..eşime anlattım çok üzüldü biz bu kadar istiyoruz o sahip oluyor düşürmek için uğraşıyor..biz sahip olmaya o düşürmeye uğraşıyor diye üzldü..

aminnn bebekimmm aminnn

allahım böylelerini ıslah etsin
yazıklar olsun onlara
kocası korunamıyormuş kendi hap kullanamıyormuş bunun başka çaresi yok mu ??
gitsin diğer yöntemleri denesin...
ama yok kolayına kaçıyorlar sonrada rabbim verince böyle kurtulmak için ellerinden geleni yapıyorlar
rabbim onları bildiği gibi yapsın
o bebeğe biz kavuşsak nasıl havalara uçardık pamuklara sarar bakardık
rabbim hepimize verir evlatlarımızı inş...

Son düzenleme:

iiym canım sen nasılsın ?
ama ben seni görmedim face de eklemedin mi beni yoksa...

offf dayanamıyorum böyle şeylere biz nelerle uğraşıyoruz elalemin uğraştığı şeylere bak ahh o benim karnımda olacaktı ona bişey olmasın diye neler yapardım
allahım duy bizi isteyenlere ver yarabbimmm....

slm canım iyiyiz saol sen nasılsın ??

sağol cnm bende iyiyim azcık cnm sıkılıo şu anestezi sırasında yanında biri olması gerekiyor muş benimde yok yanımda kimse gerçi ben kimseyi çağırmıyorum çağırsam gelirler tek başıma atlatmak istiyorum bu süreci hatamı yapıyorum bilmiyorumda((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…