geç geliyor ya canım daha erkenmiş baktımda yetişirim diye düşündüm.
bide dün evlleri güzelce temizlemiştim bugünde üstünden topladıydım dağınık yerleri toplayıverdim oturulacak yer toplu olsun yeter
Guzeller nasılsınız coktandı gıremıyorum ozledım hepınzı ınanın sımdı vakıt buldum hemen sızın yanınızdayım gercektende burdakı arkadaslarımızı facebookta gormek cok gyzel duygu bahar canım cok tatlısın masallah
aynenn canım esra konuşurken ben ağladım valla tam bizi anlattı...
belkide olmayacağını ble bile ne çabalar gösteriyoruz olsun diye yılmadan devam ediyoruz.
rabbim işte bildiği vardır kesinlikle
allahım isteyene ver yarabbimm....
slmm kızlarr benım eşimde azospermm daha once bu topikte yazmıştımm..aralık adetı ıle tup bebeğe başlıyacağız bizdee..ALLAH herkesin gönlüne göre versinn..
Kızlar nasılsınız?esaslim canım beni fecce de okeyledin mi ?
ben geldiiiiim :)) geçmişi okuyup hemmmmeeeen geliyorum
Kızlar nasılsınız?esaslim canım beni fecce de okeyledin mi ?
öyle valla tatlım sanki görücüyemi geliyorlar boşver
benim marifetli arkadaşım herşeyi yetiştirirsin sen bu hızla
iyim canım çalışıyorum mesaim bitiyo şimdi eve gidicemhoşgeldim tatlım nasılsın
evet canım ekledim
iyim tatlım sen nasılsın ?
ben geldiiiiim :)) geçmişi okuyup hemmmmeeeen geliyorum
iyim canım çalışıyorum mesaim bitiyo şimdi eve gidicem
ben daha bakamadım merak ettim seni sen beni gördün mü?
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi burda da bir kadınla karşılaştım kucağında daha 1 yaşlarında bir bebeği vardı baktım karnı şiş.bende doğumda mı kaldı gebemisiniz dedim gebeyim olmaz olsun dedi.5.ye hamileyim gittim doktora almadı artık alamam geç kalmışın dedi ahh ne ilaçlar içtim ahh neler içtim neler yaptım neler soktum düşmedi sanki zımbalamışlar çivilemişler dedi benim aklım uçtu onu dinlerken bende niye istemiyorsunuzda yapıyorsunuz niye korunmuyorsun dedim nasıl koruncam kocam hergece sarhoş geliyor eve nasıl koruncak nasıl zaptetçek kendini bende hap kullanamıyorum emziriyorum dedi benim resmen beynim dondu aklım durdu..ee doktora gittinizmi içtikleriniz bebeğe zarar vermiştir dedim amaaan hiç istemiyom zaten merağım yok doktorada gitmedim anca doğumda giderim belkim o zmana kadar düşer dedi..ama ben ertesi güne kadar bu şoku atlatamadım..eşime anlattım çok üzüldü biz bu kadar istiyoruz o sahip oluyor düşürmek için uğraşıyor..biz sahip olmaya o düşürmeye uğraşıyor diye üzldü..
Guzeller nasılsınız coktandı gıremıyorum ozledım hepınzı ınanın sımdı vakıt buldum hemen sızın yanınızdayım gercektende burdakı arkadaslarımızı facebookta gormek cok gyzel duygu bahar canım cok tatlısın masallah
evt canım gördüm seni çook tatlısın beğendim seni
öyle valla canım görücüyemi gelecekler sanki
masayıda kurdum yeter işte napayım yani
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi burda da bir kadınla karşılaştım kucağında daha 1 yaşlarında bir bebeği vardı baktım karnı şiş.bende doğumda mı kaldı gebemisiniz dedim gebeyim olmaz olsun dedi.5.ye hamileyim gittim doktora almadı artık alamam geç kalmışın dedi ahh ne ilaçlar içtim ahh neler içtim neler yaptım neler soktum düşmedi sanki zımbalamışlar çivilemişler dedi benim aklım uçtu onu dinlerken bende niye istemiyorsunuzda yapıyorsunuz niye korunmuyorsun dedim nasıl koruncam kocam hergece sarhoş geliyor eve nasıl koruncak nasıl zaptetçek kendini bende hap kullanamıyorum emziriyorum dedi benim resmen beynim dondu aklım durdu..ee doktora gittinizmi içtikleriniz bebeğe zarar vermiştir dedim amaaan hiç istemiyom zaten merağım yok doktorada gitmedim anca doğumda giderim belkim o zmana kadar düşer dedi..ama ben ertesi güne kadar bu şoku atlatamadım..eşime anlattım çok üzüldü biz bu kadar istiyoruz o sahip oluyor düşürmek için uğraşıyor..biz sahip olmaya o düşürmeye uğraşıyor diye üzldü..
canım bende evde bakarım artık görüşürüz ....ben kaçar
slm canım iyiyiz saol sen nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?