sağol cnm bende iyiyim azcık cnm sıkılıo şu anestezi sırasında yanında biri olması gerekiyor muş benimde yok yanımda kimse gerçi ben kimseyi çağırmıyorum çağırsam gelirler tek başıma atlatmak istiyorum bu süreci hatamı yapıyorum bilmiyorumda((
kızlar eşim geldi sonra gelirim artık spora gideceğiz sonrada yemek...tamda geçmişi okumayı bitirmiştim :)) püfff öptüm hepinizi
sağol cnm bende iyiyim azcık cnm sıkılıo şu anestezi sırasında yanında biri olması gerekiyor muş benimde yok yanımda kimse gerçi ben kimseyi çağırmıyorum çağırsam gelirler tek başıma atlatmak istiyorum bu süreci hatamı yapıyorum bilmiyorumda((
kızlar eşim geldi sonra gelirim artık spora gideceğiz sonrada yemek...tamda geçmişi okumayı bitirmiştim :)) püfff öptüm hepinizi
yok canım çagırasın yoksa kimseyi illaki gerek degil bende götürmemiştim kimseyi ilkinde eşimle beraber aynı anda olduk önce benden yumurtayı topladılar arkasından onu aldılar amaliyathaneye oda çıktı tese bittikten sonra yan yana aynı odada yatmıştık serum bitince kalktık araba tuttuk geldiydik eşimle ikincidede eşimi önce akşam üstü tese yapmışlardı bulunamadı benim yumurtalar sabahına toplanması gerekti eşim amaliyatlı olunca gelmediydi ben kendim gittim toplamışlardı serum bitti giyindim dolmuşa bindim eve gittiydim tabi orda aglama krizlerine girmiştim sperm bulunamadı diye o morel bozukluyla acıyan yerlerim gözüme gelmemişti bile yani demek istediğim şart degil yanında kimse olması zaten yatagına getirip yatırıyorlar çabuk uyanılıyor biraz agrı oluyor haliyle oda okadar çok degil kalkıp giyene biliniyor sen bakma herkeze bazısın canı çok kiymetlidir nazikliğinden yanında birini getiriyor nasıl rahat etçeksen öyle yap.
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi burda da bir kadınla karşılaştım kucağında daha 1 yaşlarında bir bebeği vardı baktım karnı şiş.bende doğumda mı kaldı gebemisiniz dedim gebeyim olmaz olsun dedi.5.ye hamileyim gittim doktora almadı artık alamam geç kalmışın dedi ahh ne ilaçlar içtim ahh neler içtim neler yaptım neler soktum düşmedi sanki zımbalamışlar çivilemişler dedi benim aklım uçtu onu dinlerken bende niye istemiyorsunuzda yapıyorsunuz niye korunmuyorsun dedim nasıl koruncam kocam hergece sarhoş geliyor eve nasıl koruncak nasıl zaptetçek kendini bende hap kullanamıyorum emziriyorum dedi benim resmen beynim dondu aklım durdu..ee doktora gittinizmi içtikleriniz bebeğe zarar vermiştir dedim amaaan hiç istemiyom zaten merağım yok doktorada gitmedim anca doğumda giderim belkim o zmana kadar düşer dedi..ama ben ertesi güne kadar bu şoku atlatamadım..eşime anlattım çok üzüldü biz bu kadar istiyoruz o sahip oluyor düşürmek için uğraşıyor..biz sahip olmaya o düşürmeye uğraşıyor diye üzldü..
selam arkadaşlar ,nedesem ne yapsam bilmiyorum .eşim azospermi büyük bir umutla 1 hafta önce eşim mikro tese oldu
hiç beklemediğim haberi aldık testislerinde sperm yok ,sperm kanalları gelişmemiş denildi .çok üzülüryorum ,bunalıyorum
bakıyorumki sizler nekadar güzel toparlanmışsınız bende artık canlanmak istiyorum hiç ümiditte yok ki , aranızda 2. mikro teseyi yapıpta sperm elde eden varmı .her yerde araştırma yapıyorum son çare o kök hücre onunda çıkacağına inanmıyorum artık .allahtan ümit kesilmez biliyorum ama sabır işte rabbim eyler güzel eyler cnm kocam için herşeyi yaparım onunda üzülmesini istemiyorum off arkadarşlar nolur beni motive edin lütfen yaşım 22 eşiminde 33
benide tüp bebeğe hazırladılar 14 tane yumurtam oldu ama nasip olmadı toplanmak kasıklarım ağırdıkça bana ogünü hatırlatıyor
selam arkadaşlar ,nedesem ne yapsam bilmiyorum .eşim azospermi büyük bir umutla 1 hafta önce eşim mikro tese oldu
hiç beklemediğim haberi aldık testislerinde sperm yok ,sperm kanalları gelişmemiş denildi .çok üzülüryorum ,bunalıyorum
bakıyorumki sizler nekadar güzel toparlanmışsınız bende artık canlanmak istiyorum hiç ümiditte yok ki , aranızda 2. mikro teseyi yapıpta sperm elde eden varmı .her yerde araştırma yapıyorum son çare o kök hücre onunda çıkacağına inanmıyorum artık .allahtan ümit kesilmez biliyorum ama sabır işte rabbim eyler güzel eyler cnm kocam için herşeyi yaparım onunda üzülmesini istemiyorum off arkadarşlar nolur beni motive edin lütfen yaşım 22 eşiminde 33
benide tüp bebeğe hazırladılar 14 tane yumurtam oldu ama nasip olmadı toplanmak kasıklarım ağırdıkça bana ogünü hatırlatıyor
ahh canımmm aynı benim yaşadıklaırm gözümün onu geldi yazdıklaırnı okuyunca
hiç ilaç filan bişeyler kullanıp mı m.tese oldunuz ?
biz burda çok şeyler öğreniyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz buraya takıl canım dertlerinede ortak oluruz bildiğimiz herşeyide seninle paylaşırız.
biz burda hepimiz nerdeyse ank daki kaan aydosun hastasıyız. umut olmayan bir daha çıkmaz denilen kişilerde sperm çıkışına şahit oluyoruz. allahın izniyle herşey oluyor umutsuzluğa kapılma canım.
yaşında çok gençmiş allah bi kapıyı kapatırsa diğerini açar canım sen içini ferah tut. eşine destek ol. kendinizi topladıktan sonra bu dediğim hocayla görüşürsünüz.
kasıklarındaki o ağrı adetinle beraber yumurtaların atılmasıyla gececek canım sıkma canını. herşey güzel olacak....
geçmiş olsun canım daha yaran çok yeni aynı şeyi dört yıl önce yaşadım inşallah allah birdaha yaşatmaz sende atlatırsın aradan zaman geçtikçe daha başka olur herşey yaşın çok gençmiş kök hücre sana yetişir çok sıkma canını yaşın çok genç inşallah bidaki sefere yüzünüz güler hiç ümüt olmazmı çıkmadık canda herzaman vardır ümüt birincide hiç bulunmayıp tedavi görüp ikincide bulunan arkadaşlar var burda çok iyi bir tedavi olsun eşin azosperm sebebi varmı kaan aydosa birde görünün burda hepimiz onun hastasıyız inşallah birdakine büssürü spermler bulunur allah birdaha yaşatmasın .
Duaların için sağol tez zamanda atlatmak istiyorum şu günleri sanki hiç mutlu olmayacakmışım gibi . eşimin fsh 32 çıktı acaba bu düşerse 2.mikro tesede sperm çıkarmı rebbim herkese versin ilk bana D: şaka şaka herkese versin inş inş kaan aydosa nasıl gidiyorsunuz ben istanbulda oturuyorum her ay mı gidiliyor bilgilendirrisen sevinirim
iiym canım sen nasılsın ?
Ama ben seni görmedim face de eklemedin mi beni yoksa...
çok çok sağolun inş bizlerinde olur o mucize kaan aydosa nasıl gidiliyor her ay mı istanbuldan ankaraya nasıl gidiyorsunuz günü birlikmi yoksa kalıyormusunuz ordacanım geçmiş olsun daha çok yeni onun için bukadar üzgünsün...
ama inanki bu hiçbir şeyin sonu değil...
burada biz ne hikayeler okuduk sizin asla çocuğunuz olmaz mümkün değil denilen kişilerin hemde normal yoldan bebişleri olmuş...
rabbim büyük onun için umutsuzluğa kapılma...
şimdi eşinde bu şokun etkisiyle çok kötüdür...
kendinize biraz zaman verin toparlanır toparlanmaz ankarada kaan aydoa gidin...
kaan hoca işinin ehli biri alanında en iyisi diyebiliriz...
diğer drlar direk ameliyat ederken kaan hoca önce en az 6 aylık ilaç tedavisine başlıyor...
normal yoldan çıkış olmazsa ameliyata geçiyor...
eseslim ve istiyorumbebeğiminin dediği gibi biz hepimiz onun hastasıyız...
ve hepimiz allahın izniyle bigün bebişlerimize kavuşacağımıza inanıyoruz
burayı bulman çok iyi olmuş...
nezaman fırsat bulursan gel biz sana elimizden geldikçe yardımcı olmaya acını hafifletmeye çalışırız...
burada çok şey öğreneceksin inan buna...
doktorumuz bize yenibi teknoloji çıkana kadar çocuğunuz olmaz .bilgileriniz bizde birşey çıkarsa , biz sizi ararız dedi ne kadarda rahat söyledi bizde kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz bize hiç ilaç vermedi direk beni hazırladılar eşimede mikro tese yaptılar sonuç olumsuz
Mustafa eraslanın bitkisel ilacı var onunla konuştuk bize bu ilaacı 6 ay kullanın 3 ayda bir sperm testi yapın sonucunu sizde görceksiniz dedi hem onu kullanıp hemde kaan aydosa gidecez inş hayırlısı olur sende aynı şeyleri yaşamasın keşke kimse yaşama rabbimin imtihanı .Kuzenimin komşusu 2.mikro tesede 6 tane sperm çıktı ikizlere hamile kaldı ama ben hala ondanda bir umut çıkartamıyorum inanmıyorum , inanamıyorum keşke ümitlerim geri gelse
canım bende ıyım saol ben baharın arkadaslarında varım profılımde kedı resmı var eklıye bılırsın sana ozele msjda atdım geldımı bılmıyorum
çok çok sağolun inş bizlerinde olur o mucize kaan aydosa nasıl gidiliyor her ay mı istanbuldan ankaraya nasıl gidiyorsunuz günü birlikmi yoksa kalıyormusunuz orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?