Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşim geldi sonra gelirim artık spora gideceğiz sonrada yemek...tamda geçmişi okumayı bitirmiştim :)) püfff öptüm hepinizi

kızkardeşin varsa onunla paylaş en iyi sırdaş en iyi arkadaş... canım benim sen nerde yaşıyorsun hangi ildesin?

canım yanında birisi olması gerekiyorsa eşin falan izin alamaz mı :26:
nasıl hallediceksin tek başına ??

yok canım çagırasın yoksa kimseyi illaki gerek degil bende götürmemiştim kimseyi ilkinde eşimle beraber aynı anda olduk önce benden yumurtayı topladılar arkasından onu aldılar amaliyathaneye oda çıktı tese bittikten sonra yan yana aynı odada yatmıştık serum bitince kalktık araba tuttuk geldiydik eşimle ikincidede eşimi önce akşam üstü tese yapmışlardı bulunamadı benim yumurtalar sabahına toplanması gerekti eşim amaliyatlı olunca gelmediydi ben kendim gittim toplamışlardı serum bitti giyindim dolmuşa bindim eve gittiydim tabi orda aglama krizlerine girmiştim sperm bulunamadı diye o morel bozukluyla acıyan yerlerim gözüme gelmemişti bile yani demek istediğim şart degil yanında kimse olması zaten yatagına getirip yatırıyorlar çabuk uyanılıyor biraz agrı oluyor haliyle oda okadar çok degil kalkıp giyene biliniyor sen bakma herkeze bazısın canı çok kiymetlidir nazikliğinden yanında birini getiriyor nasıl rahat etçeksen öyle yap.

selam arkadaşlar ,nedesem ne yapsam bilmiyorum .eşim azospermi büyük bir umutla 1 hafta önce eşim mikro tese oldu
hiç beklemediğim haberi aldık testislerinde sperm yok ,sperm kanalları gelişmemiş denildi .çok üzülüryorum ,bunalıyorum
bakıyorumki sizler nekadar güzel toparlanmışsınız bende artık canlanmak istiyorum hiç ümiditte yok ki , aranızda 2. mikro teseyi yapıpta sperm elde eden varmı .her yerde araştırma yapıyorum son çare o kök hücre onunda çıkacağına inanmıyorum artık .allahtan ümit kesilmez biliyorum ama sabır işte rabbim eyler güzel eyler cnm kocam için herşeyi yaparım onunda üzülmesini istemiyorum off arkadarşlar nolur beni motive edin lütfen yaşım 22 eşiminde 33
benide tüp bebeğe hazırladılar 14 tane yumurtam oldu ama nasip olmadı toplanmak kasıklarım ağırdıkça bana ogünü hatırlatıyor

öyle diyorsun ama insan yanında birini istiyor benim hem annem hem babam yanımdaydı güç veriyorlar sana . yinede sen bilirsin nasıl rahat edeceksen

allahım isteyene versin olmayana olana birdaha birdaha yagdırmasın evet baharın dediği gibi işlerine öyle geliyor işin kolayındalar hap içemiyorsa koca içğiciyse başka yöntem yokmuymuş gitsin baglatsın spral taktırsın ne bileyim spermleri öldüren jeller varmış eczanade ondan alsın kullansın istedikten sonra bişekilde korunur o bebek sakat olursa biyerine buz koysun salak kadın allah akıl fikir versin yarebbim .

ahh canımmm aynı benim yaşadıklaırm gözümün onu geldi yazdıklaırnı okuyunca
hiç ilaç filan bişeyler kullanıp mı m.tese oldunuz ?
biz burda çok şeyler öğreniyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz buraya takıl canım dertlerinede ortak oluruz bildiğimiz herşeyide seninle paylaşırız.
biz burda hepimiz nerdeyse ank daki kaan aydosun hastasıyız. umut olmayan bir daha çıkmaz denilen kişilerde sperm çıkışına şahit oluyoruz. allahın izniyle herşey oluyor umutsuzluğa kapılma canım.
yaşında çok gençmiş allah bi kapıyı kapatırsa diğerini açar canım sen içini ferah tut. eşine destek ol. kendinizi topladıktan sonra bu dediğim hocayla görüşürsünüz.
kasıklarındaki o ağrı adetinle beraber yumurtaların atılmasıyla gececek canım sıkma canını. herşey güzel olacak....

geçmiş olsun canım daha yaran çok yeni aynı şeyi dört yıl önce yaşadım inşallah allah birdaha yaşatmaz sende atlatırsın aradan zaman geçtikçe daha başka olur herşey yaşın çok gençmiş kök hücre sana yetişir çok sıkma canını yaşın çok genç inşallah bidaki sefere yüzünüz güler hiç ümüt olmazmı çıkmadık canda herzaman vardır ümüt birincide hiç bulunmayıp tedavi görüp ikincide bulunan arkadaşlar var burda çok iyi bir tedavi olsun eşin azosperm sebebi varmı kaan aydosa birde görünün burda hepimiz onun hastasıyız inşallah birdakine büssürü spermler bulunur allah birdaha yaşatmasın .

doktorumuz bize yenibi teknoloji çıkana kadar çocuğunuz olmaz .bilgileriniz bizde birşey çıkarsa , biz sizi ararız dedi ne kadarda rahat söyledi bizde kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz bize hiç ilaç vermedi direk beni hazırladılar eşimede mikro tese yaptılar sonuç olumsuz
Mustafa eraslanın bitkisel ilacı var onunla konuştuk bize bu ilaacı 6 ay kullanın 3 ayda bir sperm testi yapın sonucunu sizde görceksiniz dedi hem onu kullanıp hemde kaan aydosa gidecez inş hayırlısı olur sende aynı şeyleri yaşamasın keşke kimse yaşama rabbimin imtihanı .Kuzenimin komşusu 2.mikro tesede 6 tane sperm çıktı ikizlere hamile kaldı ama ben hala ondanda bir umut çıkartamıyorum inanmıyorum , inanamıyorum keşke ümitlerim geri gelse

Duaların için sağol tez zamanda atlatmak istiyorum şu günleri sanki hiç mutlu olmayacakmışım gibi . eşimin fsh 32 çıktı acaba bu düşerse 2.mikro tesede sperm çıkarmı rebbim herkese versin ilk bana D: şaka şaka herkese versin inş inş kaan aydosa nasıl gidiyorsunuz ben istanbulda oturuyorum her ay mı gidiliyor bilgilendirrisen sevinirim

canım geçmiş olsun daha çok yeni onun için bukadar üzgünsün...
ama inanki bu hiçbir şeyin sonu değil...
burada biz ne hikayeler okuduk sizin asla çocuğunuz olmaz mümkün değil denilen kişilerin hemde normal yoldan bebişleri olmuş...
rabbim büyük onun için umutsuzluğa kapılma...
şimdi eşinde bu şokun etkisiyle çok kötüdür...
kendinize biraz zaman verin toparlanır toparlanmaz ankarada kaan aydoa gidin...
kaan hoca işinin ehli biri alanında en iyisi diyebiliriz...
diğer drlar direk ameliyat ederken kaan hoca önce en az 6 aylık ilaç tedavisine başlıyor...
normal yoldan çıkış olmazsa ameliyata geçiyor...
eseslim ve istiyorumbebeğiminin dediği gibi biz hepimiz onun hastasıyız...
ve hepimiz allahın izniyle bigün bebişlerimize kavuşacağımıza inanıyoruz
burayı bulman çok iyi olmuş...
nezaman fırsat bulursan gel biz sana elimizden geldikçe yardımcı olmaya acını hafifletmeye çalışırız...
burada çok şey öğreneceksin inan buna...

inşallah allah versin canım yok sürekli kaan aydosa gitmene gerek yok birkere gidin randevu alıp gitceksiniz özel muayanesi var 300 alıyor birdaha üç ay sonra belkide 6 aysonra gidersiniz tabi tedavinize göre fazla ümütsiz olma yaşın çok genç beterin betri var dostum haline şükret benim yaş 36 -19 yıllık evliyim bizim gibiler napsın busefer vakti zamanı gelmemiştir diye düşün iyi bir tedaviyle sperm bulunur fsh nin yüksekliği sperm üretilmediğinin habercisi bunu ilaçla düşürüyor doktor tabi düştümü hemen sperm çıkışı olacagı anlamına gelmiyor bitkisellerde kullanın bal macunu yap kullandıklarımızı sende kullandır eşine .

çok çok sağolun inş bizlerinde olur o mucize kaan aydosa nasıl gidiliyor her ay mı istanbuldan ankaraya nasıl gidiyorsunuz günü birlikmi yoksa kalıyormusunuz orda

doktorlar malesf öyle canım çok rahatlar biizm halimizden anlamıyor. biizm halimizden anca biizm gibi olanlar anlıyor.
biz o kadar çok doktorlara gititk ki anlatamam ne istanbulu kaldı ne ankarası ne de yaşadığım şehirdeki doktorlar kimi uğraşın dedi kimi test kağıtlarını önümüze attı siizn çocuğunuz olmaz dediler.
m. teseden sonrada kıbrısı gidin bile dediler düşün artık dönör için.
ama yılmadık araştırdık çabaladık çabalıyoruz...
biizmde başımızdan daha yeni geçti sayılır 7 ay oldu benim eşimde m.tese olalı. seni çok iyi anlıyorum. umutsuzluğa kapılıyorsun bidaha olamayacak gibi geliyor ama inan öyle değil.
m. tese sonucumuzda sperm üreten hücremiz yoktu biizm. bu kaan hocanın verdiği ilaçlardan kullandık ve eylül ayında yaptırdığımız teste yuvarlak hücrelermiz çıktı yni sperm üreten hücrelerimiz çıktı ve sperm kuyruğu bile çıktı düşün artık bu bile bzim için mucizeydi.o yüzden yılmıyoruz herşeyi yapmaya çalışıyoruz...
asla ümidini kaybetme bitanem herşey güzel olacak hele bi siz önce kendinizi toplayın sakin kafayla tedaviye başlarsınız canım..

çok çok sağolun inş bizlerinde olur o mucize kaan aydosa nasıl gidiliyor her ay mı istanbuldan ankaraya nasıl gidiyorsunuz günü birlikmi yoksa kalıyormusunuz orda

canım kaan hoca istediği testleri söylüyor zaten...
onları yaptırıp sonuçlarıyla beraber gidiyorsunuz...
hemen işiniz bitiyor zaten dönüyorsunuz...
her ay gitmenize gerek kalmıyor...
mail yoluyla tedavinize devam ediyorsunuz...
çıkış başlarsa dondurulması için çağırıyor...
yada tedavi süresince çıkış olmazsa ameliyat için çağırıyor...
siz bi fırsat yaratıp gidin çok memnun kalacaksınız...
bizim 6 aylık tedavimizin ilk ayı tamamlandı ve 1-2 canlı spermi gördük
2. ayımız dolunca ankaraya gidip orada yaptıracak kociş sperm testini...
çıkış olursa dondurulacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…