kizlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler....
valla rengli olunca biz doktora gidicez. eşim direk mikrotese olcak ilaç tedavisi görmeden. bakalım kısmetimizde varsa olur inş. yoksa ilaç fln zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.zaten olacaksa o şekilde de olur.10 sene oldu daha beklemek istemiyoruz. belki yanlıstır düşüncem ama ne bileyim iice şaşırdık
kizlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler....
yok öyle düşünme ilaç tedavisiyle iyi sonuçlar alınıyor. aslında sıfır sperm çıktıysa 3-4 ay ilaç tedavisi görseniz belkide kendiliğinden sperm çıkışı olacak böyle sonuçlarda duyuyoruz. yani aslında aceleci olmamak en iyisi biz acele etmedik aslında ama çok bilinçsiz davrandık önceden bu siteyi bulmuş olsaydım kesin önce ilaç derdim sonra cerrahi işlemler ha 10 yıl ha 10 buçuk yıl ne farkeder
inşallah sonucun benimki gibi olmaz dua ediyorum gerçekten inşallah sıkıntılarınız son bulacak. gerçi kaan hoca ilacı gerekli görse önce ilaç derdi demekki bulunacağından emin :)))
bizim hocamız murat hoca. Kaan bey sadece muayene edip tüp bebeği onayladı. mail attım kaan hocaya. o da ben beklemiceksiniz direk tüp bebek yaptırcaksınız diye bişey demedim dedi. kandaki 2 değerin adını söyledi yaptırıp sonuçlarıyla bi gün randevu alıp gelin tedavinize baslayalım dedi.
yaa aslında murat hocada çok basarılı bi doktor ama madem ilaç tedavisi var o neden yapmadı. biz sorduk hatta o da malesef mikroteseden baska sansınız yok dedi iyice bocaladım:S
çünkü kaan hoca asla çocuğunuz olamaz denilen hastalara umut olmuş bu konuda prof olmuş. benim annem ankara güven hastanesinde hemşire onun çalıştığı hastanedede tüp bebek tedavisi yapılıyor ordaki doktorda önce tese yapıyormuş sonra sperm çıkmayınca kaan hocaya sevk ediyormuş. bizim raporları biyopsi sonucunu ben anneme göndermiştim o doktor bakıp kaan hoca bu işi halleder demiş onun için keşke en başta anneme danışıp tüp bebek tedavisine başlasaydım diyorum ama öyle inanmıştık ki tesede sperm çıkacağına paylaşma gereği duymamıştım. herşey bizim için, hayırlısını diliyorum hep, iyi düşün iyi olsun canım.
siz suan ilaç tedavisi mi görüyorsunuz ne kadar oldu baslayalı eğer görüyorsanız tedavi ?
kaan hoca ilaçları verdi eşime ama daha kullanmaya başlamadı biraz kilo verdikten sonra kullanmak istedi bende ne zaman istersen kullan dedim ilaçlar kilo yapıyor diye söylendi bu kilonun üzerine daha fazla kilo almak istemiyor zaten kilo sperm kalitesinide etkileyen birşey bu sebeple 4-5 kilo verdikten sonra başlayacağını söyledi. benim için farketmez ne zaman nasıl isterse öyle olsun kendi istekli zaten bana pek birşey kalmıyor. doktor 6 ayda bebek sahibi olabilirsiniz dedi inanamadık önce sonra deneyelim ne olurki en kötü :))) biz önceliki çocuk esirgemeden çocuk almayı istiyoruz canım bunun için sıraya girdik çünkü 40 yaşımızdan sonra bebek alma şansımız yok 0-3 yaş bebek almak istediğimizi varsa kardeşiyle beraber alabileceğimizi dilekçeyle bildirdik bu arada kaan hocayla tanıştık kendi çocuğumuz olsa bile yetimhaneden bebek almaktan vazgeçmeyeceğiz. bu yüzden sanırım aceleci davranmıyoruz.
neyse bakalım artık herseyin hayırlısı. kafamız çok karısık daha rengli de olamadım zaten. yarın ilacımın son günü. ne yapacağımıza karar veremedik. bakalım zaman ne gösterecek. hakkımızda hayırlısı olur inş hepimizin desimge yaptım ama karısıyor bi denk getiremiyorum
haklısın bir bilinmeyen kafa karıştırıyor varmı yokmu bilsen kafan netleşecek biliyorum :))) hele bir regl olda canım 2. günü doktora gidersin bakarsın doktor ilaca başlayalım der eşinin hormon değerlerini biliyor musunuz? bende simgeleri pek tuturamıyorum geçen ağlayayım diye hapşırma simgesi koymuşum
hormon değerlerine bakılmadı ki nasıl bileyim. sadece bir kere sperm testi yapıldı o da az oldugu için testler yapılamadı yazıyordu. baska tahlil yok eşimin
bir kere mi sperm testi yapıldı? bence bir kez daha yaptırsın ve kan verip hormonlarına baktırsın bu arada belkide fsh yüksektir bir ilaçla düşürülecektir onca masrafa değer mi( mesajını yeniden okudumda meni gramı az olduğu için test yapılamamış anladığım kadarıyla çekindi belki yapamadı olamaz mı ( çok özel şeyler konuşuyoruz ama hepimiz aynı durumdayız bu sebeple bu kadar rahat yazdım kusura bakma. meni az gelmesi demek muhtemelen bir tıkanıklık olduğunu gösteriyor buda bir ilaçla çözülebilir belki bunların hepsini bence enine boyuna bir görüşün
bakalım doktora gidince bütün bunları söyleyecez tahlili testleri fln
çok saol cnm yaa suan ki yazdıklarından sonra acayip fikrim deişti detaylı bi tahlilden fln geçsin belki dediğin gibi hersey yön değiştirebilir
pişşşş gece gece napıyorsunuz siz burada bakim yakaladım sizihani nerede kocalarrrrr
neyse boşverin kocaları ben çok kızgınım sinirler tepemde uyumadım yanından kaçtım geldim o da horluyor içeride
bakayım ne var ne yok dedim siz burada kaynatıyonuzherdemk inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bakarsın yetimhaneden yavruları alınca rabbim bir de kendiliğinden nasip eder sana öyle çok duyuyoruz allahım gönlünüze göre versin.... zor bir karar ama çok da güzel bir karar aynı zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?