anladım cnm çok sağol . inş hakkımızda hayırlısı olur benim ilacımın son günü yarın artık rengli olurum sanırım. iğnelerime baslanır eşim ameliyat olur sperm bulunur bana verirler tutar hamile olurum inş da buraya yazarım. tabi hepimiz için geçerli bu inş
canim ben yurt disinda oldugum icin kaan hoca bana adetin 2. gunu gel demisdi bende esimden once gittim turkiyeye 1 hafta sonra adetim oldu cuma gunuydu hafta sonuna denk geldigi icin pazartesi gittim bana dediler senin rahim filmi cekmemiz lazim cunku kist miyom gibi seyler olursa tup bebek yapsak bile tutmaz dediler randevu yaptilar 1 hafta sonra rahim filmim cekildi ve obur aya basladilar benim tedaviye rahim filmi cekindigim icin hemen tedavi olmuyormus radyosyon oldugu icin ama rahim filmi cok kotuydu cok acili gecdi bidaha cekdirmeyi kesinlikle dusunmuyorum ... allah senin yardimcin olsun insalalh rahim filmi istemezler sendende hemen baslarsin tedaviye.
evet zeynep kamildeki doktorun ismi
Op. Dr. Abdullah Arman ÖZDEMİR
ben buna gidecem yorumları süper
sanırım kaan hocayla aynı tedaviyi yapıyor
bilirsiniz ki zeynep kamil araştırma hastanesi
çok araştırıyorlar inş olumlu sonuçlar alırız
off zaten korkuyorum . canımda çok tatlıdır benim. ama yapcak bişey yok katlanacağım artık. sonu iyi olur inş
canim sende belki agrili gecmez herkesde ayni olmuyor. canim bende ankaraliyim hemseriymissiz sende ankaraliymissin..
canim sende belki agrili gecmez herkesde ayni olmuyor. canim bende ankaraliyim hemseriymissiz sende ankaraliymissin..
bu gece ankaralıların gecesi galiba :)) bende Ankaralıyım
bu gece ankaralıların gecesi galiba :)) bende Ankaralıyım
içinden :)) yenimahallede büyüdüm annem cebecili babamda Çubuk hahahaa ama bir kez gördüm Çubuk'u sen hangi ilçe?aaa ne guzel .. bencede canim bu gece bizim gecemiz ...icindenmisiniz ilcesindenmi kizlar ben ilcesindenim..
2 hafta sonra inş bi sorun çıkmazsa bizim gibi olup tanığım iki kişi onun sayesinde çocukları olacak inş darısı bizlerin başına siz mikro tese oldunuz mu pekiinşallah canım hadi hayırlısı. Durmumuzu istanbulda yaşarken bilseydik bizde oraya giderdik mutlaka
ne zaman gideceksiniz?
içinden :)) yenimahallede büyüdüm annem cebecili babamda Çubuk hahahaa ama bir kez gördüm Çubuk'u sen hangi ilçe?
2 hafta sonra inş bi sorun çıkmazsa bizim gibi olup tanığım iki kişi onun sayesinde çocukları olacak inş darısı bizlerin başına siz mikro tese oldunuz mu peki
evet bizde aynı hatayı yaptık eşim acı çekti hiç yoktan,tabi bulunsaydı böyle düşünmeyecektim onu da bilyorumeşleri ozasperm olanlar lütfen hemen mikro tese olmayın ilk ilaç tedavisi görün en son mikro tese olun
keşke bizde öyle yapsaydık son umudumuzdu mikro tese oda negatif çıkınca dahada kötü olduk
biraz sabır edin ondan sonra mikro tese olursunuz
evet bizde aynı hatayı yaptık eşim acı çekti hiç yoktan,tabi bulunsaydı böyle düşünmeyecektim onu da bilyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?