Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah inşallah canım dualarım seninle.

off zaten korkuyorum . canımda çok tatlıdır benim. ama yapcak bişey yok katlanacağım artık. sonu iyi olur inş

evet zeynep kamildeki doktorun ismi
Op. Dr. Abdullah Arman ÖZDEMİR
ben buna gidecem yorumları süper
sanırım kaan hocayla aynı tedaviyi yapıyor
bilirsiniz ki zeynep kamil araştırma hastanesi
çok araştırıyorlar inş olumlu sonuçlar alırız

inşallah canım hadi hayırlısı. durmumuzu istanbulda yaşarken bilseydik bizde oraya giderdik mutlaka
ne zaman gideceksiniz?

inşallah canım hadi hayırlısı. Durmumuzu istanbulda yaşarken bilseydik bizde oraya giderdik mutlaka
ne zaman gideceksiniz?
2 hafta sonra inş bi sorun çıkmazsa bizim gibi olup tanığım iki kişi onun sayesinde çocukları olacak inş darısı bizlerin başına siz mikro tese oldunuz mu peki

eşleri ozasperm olanlar lütfen hemen mikro tese olmayın ilk ilaç tedavisi görün en son mikro tese olun
keşke bizde öyle yapsaydık son umudumuzdu mikro tese oda negatif çıkınca dahada kötü olduk
biraz sabır edin ondan sonra mikro tese olursunuz

2 hafta sonra inş bi sorun çıkmazsa bizim gibi olup tanığım iki kişi onun sayesinde çocukları olacak inş darısı bizlerin başına siz mikro tese oldunuz mu peki

inşallah canım hakkımızda hayırlısı.

biz durmumuzu geçen temmuz ayında öğrendik 2 ağustosda eşim tese ameliyatı oldu parça alındı biyopsiye gönderildi. tesede sperm bulunamadı biyopside sperm üreten hücre görüldü.

evet bizde aynı hatayı yaptık eşim acı çekti hiç yoktan,tabi bulunsaydı böyle düşünmeyecektim onu da bilyorum

evet bizde aynı hatayı yaptık eşim acı çekti hiç yoktan,tabi bulunsaydı böyle düşünmeyecektim onu da bilyorum

valla rengli olunca biz doktora gidicez. eşim direk mikrotese olcak ilaç tedavisi görmeden. bakalım kısmetimizde varsa olur inş. yoksa ilaç fln zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.zaten olacaksa o şekilde de olur.10 sene oldu daha beklemek istemiyoruz. belki yanlıstır düşüncem ama ne bileyim iice şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…