Herkese merhabalar ben geldim uzun bir aradan sonra burdayım.Yeni üyelerimiz de hoş gelmişler.Bu rada muharremin 10.günü ne zaman ben de oruç tutmak istiyrum.Allah hepimizin niyet ve dileklerini kabul etsin.Öpyrum herkesi
slm kızlar ara ara sız takıp edıyorum bızde bu ay tedavıye başlayacağız azosperm olduğunu öğrenmıştık ama tedavıye başlayamamıştık sızlerın paylaşımlarınızdan çok şey öğrendım eşımede anlatıyorum oda bılgılenıyor rabbım bu derdtle uğraşan hepımzın kucağınıı tez zamanla doldursun
iyi akşamlar canlarımben bugün biraz gezmeye gideyim dedim ama dönüşte tam 3 saat trafikte kaldım .bir daha sizi bırakıp uzaklara gider miyim böylece cezamı çektim ALLAH KOCİŞİMEDE YARDIM ETİN GARİBİM HERGÜN BU KADAR ÇİLE ÇEKİYOR SONRA DA BENİM DIRDIRIMLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR.NERDE KALDIN BENİ BIRAKIP ARKADAŞLARINLA BİR YERE Mİ GİTTİN...................ALLAH ONADA SABIR VERSİN İNŞALLAH
kızlar tüp bebekten önce yapılan iğneleri parayla eczaneden alan var mı ? varsa ne kadara aldı aceba
canim yazin ben almisdim igneleri parayla baya pahaliydi...lucrin, gonalf f, menapur, catlatma ignesi 1500 tl gecmisdi canim
hoşbulduk canım evet ben dırdır ediyordum ama hergün 4 saat trafikte kaldığına inanmıyordum.hiç bir zaman iş çıkış saatinde ben trafiğe çıkmazdım.o yüzden bana eşimin geç gelmesi inandırıcı gelmiyorduhg cnm . Bizim burası köy. Trafikle alakamız yok . Sende çok dırdır etme yazık kız adama
wawww. KDV dahil mi
gerçekten pahalıymıs ama olsun hayırlısı
baharcım ben bir meryem suresi okudum . Allah kabul eder inş.
iyi akşamlar canlarımben bugün biraz gezmeye gideyim dedim ama dönüşte tam 3 saat trafikte kaldım .bir daha sizi bırakıp uzaklara gider miyim böylece cezamı çektim ALLAH KOCİŞİMEDE YARDIM ETİN GARİBİM HERGÜN BU KADAR ÇİLE ÇEKİYOR SONRA DA BENİM DIRDIRIMLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR.NERDE KALDIN BENİ BIRAKIP ARKADAŞLARINLA BİR YERE Mİ GİTTİN...................ALLAH ONADA SABIR VERSİN İNŞALLAH
kader cnm sigortalı da olsan fakültede de yaptırsan parayla mı alınıyor ki iğneler?
canim siz rapor cikartirsaniz bu kadar vermezsiniz. biz yurt disinda oldugumuz icin rapor cikartamadik bazi kagitlar istediler o sira hazirlayamadik ama bizim yurt disi sigortamiz bazi eczanerlde geciyormusdu sonradan ogrendik yoks bizde hic vermeyecekmisdik ama nasip zaten bi isede yaramadi ben bosuna hazirlandim esim microtes eoldu ve sperm bulunamadi o kadar yumurta bosa gitti cekdigim acilarda cabasi..
anladım cnm çok sağol . inş hakkımızda hayırlısı olur benim ilacımın son günü yarın artık rengli olurum sanırım. iğnelerime baslanır eşim ameliyat olur sperm bulunur bana verirler tutar hamile olurum inş da buraya yazarım. tabi hepimiz için geçerli bu inş
canim pek bi bilgim yok o konuda biz kaan hocanin bulundugu ankara universitesi cebeci hastanesinde yaptirmisdik orda sigorta gecerliydi diger fakulteleri bilmiyorum canim bide ordaki hastalar rapor cikana kadar eczaneye ilaclari yazidiryorlardi orayada soyluyorlardi rapor cikartacaklarini rapor cikincada sadece yuzdesini veriyorlardi ama bazi ilaclarin yuzdesi fazlaydi canim
insallah canim bol bol spermler bulunurda bebesine kavusursun rabbim yardimciniz olsun..... canim sen rahim filmi cekindinmi.
yok cnm sadece rahim ultrasyonuna girdim kan tahlili fln. sorduk doktora gerek yok istemiyorum rahim filmi dedi. şimdi gidince mi alcak yoksa iğne mi tamm bilemiyorum. renglinin 2. günü gelin tüp bebeğe baslayalım demişti sadece
allah kabul etsin tatlım tam ben ekliyordum listenin yeni halini saolsun herdem eklemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?