Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese merhabalar ben geldim uzun bir aradan sonra burdayım.Yeni üyelerimiz de hoş gelmişler.Bu rada muharremin 10.günü ne zaman ben de oruç tutmak istiyrum.Allah hepimizin niyet ve dileklerini kabul etsin.Öpyrum herkesi

merhaba ben yeni gelenlerden olduğumdan selamını hemen cevaplamak istedim :)) teşekkür ederim. Muharrem ayının 10. günü pazartesi günü yani 5 aralık p.tesi :)) allah şimdiden tutmaya niyetlendiğin orucunu kabul etsin canım.

hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünüzce olur. hangi doktorla tedavinizi başlatacaksınız?

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------2 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK06-------------------------------------1 meryem
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

iyi akşamlar canlarımben bugün biraz gezmeye gideyim dedim ama dönüşte tam 3 saat trafikte kaldım .bir daha sizi bırakıp uzaklara gider miyim böylece cezamı çektimALLAH KOCİŞİMEDE YARDIM ETİN GARİBİM HERGÜN BU KADAR ÇİLE ÇEKİYOR SONRA DA BENİM DIRDIRIMLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR.NERDE KALDIN BENİ BIRAKIP ARKADAŞLARINLA BİR YERE Mİ GİTTİN...................ALLAH ONADA SABIR VERSİN İNŞALLAH

hg cnm . bizim burası köy. trafikle alakamız yok . sende çok dırdır etme yazık kız adama

hg cnm . Bizim burası köy. Trafikle alakamız yok . Sende çok dırdır etme yazık kız adama
hoşbulduk canım evet ben dırdır ediyordum ama hergün 4 saat trafikte kaldığına inanmıyordum.hiç bir zaman iş çıkış saatinde ben trafiğe çıkmazdım.o yüzden bana eşimin geç gelmesi inandırıcı gelmiyordu

wawww. KDV dahil mi
gerçekten pahalıymıs ama olsun hayırlısı

canim siz rapor cikartirsaniz bu kadar vermezsiniz. biz yurt disinda oldugumuz icin rapor cikartamadik bazi kagitlar istediler o sira hazirlayamadik ama bizim yurt disi sigortamiz bazi eczanerlde geciyormusdu sonradan ogrendik yoks bizde hic vermeyecekmisdik ama nasip zaten bi isede yaramadi ben bosuna hazirlandim esim microtes eoldu ve sperm bulunamadi o kadar yumurta bosa gitti cekdigim acilarda cabasi..

kıyamam tatlıma ben ya demek burnundan geldimi gezmen
en azından bi faydası olmuş bundan sonra kozişine eziyet etmezsin ne yaptın nerde kaldın kimleydin diye

kader cnm sigortalı da olsan fakültede de yaptırsan parayla mı alınıyor ki iğneler?

canim pek bi bilgim yok o konuda biz kaan hocanin bulundugu ankara universitesi cebeci hastanesinde yaptirmisdik orda sigorta gecerliydi diger fakulteleri bilmiyorum canim bide ordaki hastalar rapor cikana kadar eczaneye ilaclari yazidiryorlardi orayada soyluyorlardi rapor cikartacaklarini rapor cikincada sadece yuzdesini veriyorlardi ama bazi ilaclarin yuzdesi fazlaydi canim

anladım cnm çok sağol . inş hakkımızda hayırlısı olur benim ilacımın son günü yarın artık rengli olurum sanırım. iğnelerime baslanır eşim ameliyat olur sperm bulunur bana verirler tutar hamile olurum inş da buraya yazarım. tabi hepimiz için geçerli bu inş

insallah canim bol bol spermler bulunurda bebesine kavusursun rabbim yardimciniz olsun..... canim sen rahim filmi cekindinmi.

cnm bizde kaan hocanın oldugu fakülteye gidiyoruz zaten bakalım inş hersey yolunda gider. saol cnm yardımların için

insallah canim bol bol spermler bulunurda bebesine kavusursun rabbim yardimciniz olsun..... canim sen rahim filmi cekindinmi.

yok cnm sadece rahim ultrasyonuna girdim kan tahlili fln. sorduk doktora gerek yok istemiyorum rahim filmi dedi. şimdi gidince mi alcak yoksa iğne mi tamm bilemiyorum. renglinin 2. günü gelin tüp bebeğe baslayalım demişti sadece

canim ben yurt disinda oldugum icin kaan hoca bana adetin 2. gunu gel demisdi bende esimden once gittim turkiyeye 1 hafta sonra adetim oldu cuma gunuydu hafta sonuna denk geldigi icin pazartesi gittim bana dediler senin rahim filmi cekmemiz lazim cunku kist miyom gibi seyler olursa tup bebek yapsak bile tutmaz dediler randevu yaptilar 1 hafta sonra rahim filmim cekildi ve obur aya basladilar benim tedaviye rahim filmi cekindigim icin hemen tedavi olmuyormus radyosyon oldugu icin ama rahim filmi cok kotuydu cok acili gecdi bidaha cekdirmeyi kesinlikle dusunmuyorum ... allah senin yardimcin olsun insalalh rahim filmi istemezler sendende hemen baslarsin tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…