Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabi en iyisini kendin için sen bilirsin. ama anneni dinle sonra kafanı vurursun taşlara kpss gir gerekirse dersaneye filan git ama illaki gir onca yıl boşuna okumadın ( benim annem hemşire ve inanılmaz yorucu ve yıpratıcı bir meslek. görümcen aile hekimi yanında 4b statüsünde çalışıyorsa 2200 alıyordur. komşum 2 hafta önce 4b kapsamında sözleşmeli hemşire olarak işe başladı aile hekinin yanında her akşam gelişini görüyorum kolaymı ya tanımadığın insanlara dokunmak en özel yerlerinden iğne vurmak benim içim almıyor açıkçası. küçümsemediğini biliyorum öyle bir insan olmadığınıda :)) çok iyi kalplisin çok şekersin. zaten o güzel gözlerin sahibi kötü olamazki. hakkında hayırlsı. senin iyi olmanı isterim.

iyi lafladık sabah kızlar topiği açınca geçmişi okurken zorlanacaklar

ya aslında dediğin çok doğru hastaneye göre pozisyona göre değişir ben genelleme yapmış oldum... görümcem çok rahat çalışıyor o yüzden dedim o sadece bir bölüme bakıyor ve çok da yorulmuyor hasta sayısı da çok az oluyor yatan hasta az.... işte küçük bir yer olunca... istanbulda hemşirelik mesela....
bu arada tavsiyelerin için çok saol bir yerden başlamalı evet çok saldım ben kendimi burada iyice köreldim artık...
iltifatların için de çok saol sen de çok mükemmel bir insansın yaşın gereği de ayrı bir olgunluk var sende... çok eğitici ve dinlendirici konuşuyorsun... ben çok severim böyle hoş sohbet insanlarla sohbet etmeyi... ve kendimden büyük insanlarla oturup kalkmayı da...
çünkü ben oturduğum insandan birşeyler almalıyım bir feyz almalıyım sırf lak lak olsun diye bir araya gelmeyi sevmiyorum... valla sohbetin süper geldi çok verimli bir insansın belli keşke komşum olsaydın ne iyi olurdu valla

canım ya yanımda olsan sarılıp öperdim seni çook teşekkür ederim sözlerin için evet sanırım yaş ilerledikçe daha başka bakıyorsun hayata ve geçmişte yapamadıklarını senin gibi küçümenlere tavsiye ediyoruz Allahım anneme mi benzicem gittikçe :))))
bakarsın komşu oluruz Allahımın dilek kapısı açıktır duymuştur sesini nede olsa geziciyim :))

canım yaa karnım acıktı ama yememem lazım ne yapsam acaba bu kadar uykusuz kalınca, ben bir kaç parça kuru kayısı yiyim bari. sen yatmayı düşünmüyor musun?

küçümen mi bak yine olmadı

şey aslında benim de karnım çok aç midem süzüyor mis gibi makarna yapmıştım akşam duruyor gidip yiycem de utanıyorum kimden diye soracaksın valla kendi kendimden
şöyle ısıtsam sıcak sıcak peynir döküp üzerine yesem ayy neyse neyse bu fikirden uzaklaşmam lazım...
canım biraz daha bekleyeyim gerçi yarım saat var nerdeyse ezana... hayır gider uyurum da olmaz yatmadığımı görsün istiyorum

yeme yeme boşver :)) varsa kuru meyve filan at ağzına iyi gelir. bu arada makarnaya bayılırım her öğün olsun yerim,birde mantı ayyy canım çekti bu kayısıların tadı mantı gibi değil (

hala mı kızgınsın ayyy inanmıyorum ya onca laf döktüm nerdeee :)) hadi bakalım görsün uyumadığını onu üzünce eline ne geçicekse artık (

küçümenlik güzel şey be keşke bende küçüçümen olsam :))

o zaman ben çıkayımda yatayım kuşum olur mu eşim2 saat sonra kalkacak bende kalkarım onunla spora gitmem lazım püfff hadi görüşürüz canım öptüüüüm

oo spora gideceksin bir de hemen çık valla canım ya git uyu hemen... çok öptüm seni iyi geceler allah rahatlık versin alalha emanet ol....
yok kızgın değilim de o beni bırakıp bile bile uyudu yanında yatmadığımı görsün

gülerek uyuyacağım sayende :)) öptüüüüm

hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek muharrem ayı ve cuma günü hatırına herkesin gönlündekini hayırlı zamanda versin inşallah

Merhaba arkadaşlar nasılsınız topiği takip edemiyorum tedaviler nasıl gidiyor test yaptıran arkadaşlar varmı olumlu güzel sonuç çıkanlar varmı biz tedavinin 2. ayındayız 1. ay normalmiş bugün arı sütü ve polende aldım onlarıda kullanacak eşim şu muharrem ayının ve mubarek cuma gününün hürmetine ağzımın orucuyla rabbim evlat isteyen herkesin kucağını doldursun kimseyi bununla sınamasın inşlh...hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim bizlere evlat nasip eder inşlh..

amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin etsin inşallah...

hayırlı cumalar kızlar...
deniz bulutcum canım senini eşin yanlış hatırlamıyorsam klomen kullanmaya başladı sonuçta çıkış yoktu sizde değil mi hormonlar normal di ama hatırladığım kadarıyla... hormonlar normalse de klomen veriyor mu kaan hoca....bzim hormonlar normal sayı çıkmaya başladı kaan hocaya ısrarla bir iki yazdım klomeni hiç üzerinde durmadı ama ben klomenin proxeedle işe yarayacağını düşünüyorum:44:

canım sagol bende başak burcuyum iyi oldu bende okudum.

gül bir yıl geçirirsin inş canım bebişli bir yıl

canım ne doktoruna gidiyosun?

eşim guatr hastalığından dolayı hafif gözlerinde şişlik var ama beyimizin karizması guatrından önemli.
göz dr gittik canım. dr da benim gibi aynı fikirde şuan gözlerinde bi,şey yok dedi yani bişşey yapılacak kadar bişey yok dedi sen önce şu gutr bi hallet bakalım daha yeniymiş dedi.
bende söylüyorum hep dilimde tüy bitti ama anlamıyordu. dr dedi onudas takmadı yakışıklılığı kalmamış

canım bende randevu alacam bakalım bu dr ist gitmişken bu muayene olsun istedik inşalllah bakalım ne der bu dr muayene olmakta fayda var....

bana gel canım beraber yatarız
hiç korkmazsın...

tedavin hayırlı olsun canım
inşalah boıl bol spermleriniz çıkar allah yardımcınız olsun...

ahh canım benimmm ist traği adamı felç eder yani. arada gidiyoruz ama oda ne trafikten çıkasaya canımız çıkıyor. allah kolaylık versin size.
ama gezdin geldin ne güzel ohhh.

fidaydada angaralım fidaydadaaaaaa

500 gayme yedim bir aydaaaaa

sesin çokk güzel canım

bir de sabah kızlar gelince bu kadar sayfayı okuma girişiminde bulunurlar mı dersin
ne kaynattık ama he... azmettim eşimi namaza kaldırıcam o da hiç yanında yatmadığımı görecek hıhhh

var yaa sizi napıcam ben
kız sabahlara kadar konuşulurmu hiç uykunuz gelmedimi siziin oku oku zor bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…