ücretli öğretmenlik de geçti aklımdan bir ara ama tabi bir girişimde bulunmadım... bir de bu knuda olumsuz yorumları çok okudum öğretmenler ücretli öğretmenlere karşı ço kda saygılı olmayabiliyormuş okullarda falan bilmiyorum ya...
bir de belediye de rahata alıştım olursa zaten yine kurumsal bir işyeri olması lazım benim için ben öyle sağda solda başkasının yanıda patron çırak gibi çalışamam bakalım hayırlısı yine.
kpss de annem çok diyor gir gir çalış diye ama evde oturup da ders asla çalışmam artık ders çalışmak da istemiyorum... kolay olmadığını da biliyorum ve sanırım kolaya kaçıp pes ediyorum.
evet emeklilik için de tabi güzel olurdu her açıdan da güzel olurdu. çok kızıyorum kendime gidip bir sağlıkçı olamadım gidip öğretmen olamadım ne bileyim işletme okudum tamam iş alanı var imkanı fazla ama garantili meslek değil ki... lise mezunu hrmşireler bile kadrolu hep... örnek : görümcem
lise mezunu ama 1200 sanırım maaaş alıyor benim 2 yıl önceki maaaşım olsun iyidir bu da bir de döner sermayeden kırıyorlar... e sonuçta ne yapıyor ki zihin olarak yorulmuyor bedenen de olacak o kadar iki iğne bir serum... yanlış anlama küçümsemiyorum asla.. kadın için güzel bir meslek garantili ve de çok yıpratıcı değil
tabi en iyisini kendin için sen bilirsin. ama anneni dinle sonra kafanı vurursun taşlara kpss gir gerekirse dersaneye filan git ama illaki gir onca yıl boşuna okumadın( benim annem hemşire ve inanılmaz yorucu ve yıpratıcı bir meslek. görümcen aile hekimi yanında 4b statüsünde çalışıyorsa 2200 alıyordur. komşum 2 hafta önce 4b kapsamında sözleşmeli hemşire olarak işe başladı aile hekinin yanında her akşam gelişini görüyorum kolaymı ya tanımadığın insanlara dokunmak en özel yerlerinden iğne vurmak benim içim almıyor açıkçası. küçümsemediğini biliyorum öyle bir insan olmadığınıda :)) çok iyi kalplisin çok şekersin. zaten o güzel gözlerin sahibi kötü olamazki. hakkında hayırlsı. senin iyi olmanı isterim.
iyi lafladık sabah kızlar topiği açınca geçmişi okurken zorlanacaklar
ya aslında dediğin çok doğru hastaneye göre pozisyona göre değişir ben genelleme yapmış oldum... görümcem çok rahat çalışıyor o yüzden dedim o sadece bir bölüme bakıyor ve çok da yorulmuyor hasta sayısı da çok az oluyor yatan hasta az.... işte küçük bir yer olunca... istanbulda hemşirelik mesela....
bu arada tavsiyelerin için çok saol bir yerden başlamalı evet çok saldım ben kendimi burada iyice köreldim artık...
iltifatların için de çok saol sen de çok mükemmel bir insansın yaşın gereği de ayrı bir olgunluk var sende... çok eğitici ve dinlendirici konuşuyorsun... ben çok severim böyle hoş sohbet insanlarla sohbet etmeyi... ve kendimden büyük insanlarla oturup kalkmayı da...
çünkü ben oturduğum insandan birşeyler almalıyım bir feyz almalıyım sırf lak lak olsun diye bir araya gelmeyi sevmiyorum... valla sohbetin süper geldi çok verimli bir insansın belli keşke komşum olsaydın ne iyi olurdu valla
canım ya yanımda olsan sarılıp öperdim seniçook teşekkür ederim sözlerin için evet sanırım yaş ilerledikçe daha başka bakıyorsun hayata ve geçmişte yapamadıklarını senin gibi küçümenlere tavsiye ediyoruz Allahım anneme mi benzicem gittikçe :))))
bakarsın komşu oluruz Allahımın dilek kapısı açıktır duymuştur sesini nede olsa geziciyim :))
canım yaa karnım acıktı ama yememem lazım ne yapsam acaba bu kadar uykusuz kalınca, ben bir kaç parça kuru kayısı yiyim bari. sen yatmayı düşünmüyor musun?
küçümen mi bak yine olmadı
şey aslında benim de karnım çok aç midem süzüyor mis gibi makarna yapmıştım akşam duruyor gidip yiycem de utanıyorum kimden diye soracaksın valla kendi kendimden
şöyle ısıtsam sıcak sıcak peynir döküp üzerine yesem ayy neyse neyse bu fikirden uzaklaşmam lazım...
canım biraz daha bekleyeyim gerçi yarım saat var nerdeyse ezana... hayır gider uyurum da olmaz yatmadığımı görsün istiyorum
yeme yeme boşver :)) varsa kuru meyve filan at ağzına iyi gelir. bu arada makarnaya bayılırım her öğün olsun yerim,birde mantı ayyy canım çekti bu kayısıların tadı mantı gibi değil(
hala mı kızgınsın ayyy inanmıyorum ya onca laf döktüm nerdeee :)) hadi bakalım görsün uyumadığını onu üzünce eline ne geçicekse artık(
küçümenlik güzel şey be keşke bende küçüçümen olsam :))
o zaman ben çıkayımda yatayım kuşum olur mu eşim2 saat sonra kalkacak bende kalkarım onunla spora gitmem lazım püfffhadi görüşürüz canım öptüüüüm
oo spora gideceksin bir de hemen çık valla canım ya git uyu hemen... çok öptüm seni iyi geceler allah rahatlık versin alalha emanet ol....
yok kızgın değilim de o beni bırakıp bile bile uyudu yanında yatmadığımı görsün
ezan okunsun da namazımı kılayım bende
kıl kıl canım benim allah kabul etsin inşallah... bol bol duaaa
kociş uyandı namaz kıldı ben yatar
iyi geceler
Merhaba arkadaşlar nasılsınız topiği takip edemiyorum tedaviler nasıl gidiyor test yaptıran arkadaşlar varmı olumlu güzel sonuç çıkanlar varmı biz tedavinin 2. ayındayız 1. ay normalmiş bugün arı sütü ve polende aldım onlarıda kullanacak eşim şu muharrem ayının ve mubarek cuma gününün hürmetine ağzımın orucuyla rabbim evlat isteyen herkesin kucağını doldursun kimseyi bununla sınamasın inşlh...hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim bizlere evlat nasip eder inşlh..
hayırlı cumalar.rabbim bu mübarek muharrem ayı ve cuma günü hatırına herkesin gönlündekini hayırlı zamanda versin inşallah
canım sagol bende başak burcuyum iyi oldu bende okudum.
canım ne doktoruna gidiyosun?
ben dotorlar sitesinden meil attım cevapladı zeynep kamilde çalışıyormuş istanbula nasılsa gitçekmişsiniz onada gidin görünün ne kaybetçeksiniz orda olsam giderdim mikrotesede çok başarılıymışlar herkez mikroteseyide iyi yapmıyor aslında bizde gitsekmi mikroteseye diye düşünüyorum bazen allah nereyi hakkımızda hayırlı olucaksda oraya yönlendirsin.
inş.canım ya.buarada cumartesi eşim fener maçına ist.gidiyo.gece nasıl tek başıma sabahlıyacam bilmiyorum.ilk defa yanlız kalıcam.ama ben ona beni bırakıp gidemezssin demiyorum çünkü o benim nekadar korkak olduğumu biliyo.kendisi beni düşünmeyip maç bileti alıyosa benim ona diyeceğim hiç bişey olamaz
slm kızlar ara ara sız takıp edıyorum bızde bu ay tedavıye başlayacağız azosperm olduğunu öğrenmıştık ama tedavıye başlayamamıştık sızlerın paylaşımlarınızdan çok şey öğrendım eşımede anlatıyorum oda bılgılenıyor rabbım bu derdtle uğraşan hepımzın kucağınıı tez zamanla doldursun
iyi akşamlar canlarımben bugün biraz gezmeye gideyim dedim ama dönüşte tam 3 saat trafikte kaldım .bir daha sizi bırakıp uzaklara gider miyim böylece cezamı çektim ALLAH KOCİŞİMEDE YARDIM ETİN GARİBİM HERGÜN BU KADAR ÇİLE ÇEKİYOR SONRA DA BENİM DIRDIRIMLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR.NERDE KALDIN BENİ BIRAKIP ARKADAŞLARINLA BİR YERE Mİ GİTTİN...................ALLAH ONADA SABIR VERSİN İNŞALLAH
fidaydada angaralım fidaydadaaaaaa
500 gayme yedim bir aydaaaaa
bir de sabah kızlar gelince bu kadar sayfayı okuma girişiminde bulunurlar mı dersin
ne kaynattık ama he... azmettim eşimi namaza kaldırıcam o da hiç yanında yatmadığımı görecek hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?