Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek muharrem ayı ve cuma günü hatırına herkesin gönlündekini hayırlı zamanda versin inşallah

hayırlı cumalkar canım allah dualrımızı kabul etsin inşallahhh...

hayırlı cumalarrrrr

hayırlı cumalar canım ..

hayırlı cumalar gece kuşu
allah dualrını kabul etsin...

eselim senin koca da bekimkinden... bi yerine bişey olsa hemen doktorda

aynen canım bu yıl giitğimiz dr ların haddi hesabı yok.... bende bi kere gittim başka gitmedim düşün artık grip bile olur dr a gider bide ölümcül hastalık gibi töbe yarabbi acil gider bide hep. verir ilaç gönderirler bende ilaç bile i,çmeden kendim iyileşmemi beklerim.
erkekler işte nazlılar... aslında kadınların nazlı olduğu söylenir ama tam tersi işte

kızlar merhabalar herkese hayırlı cumalar..
işimin işi dolayısıyla ankaraya geldik.
gelmişken spermioramyaptıralımdedik.
bugün genartta spermtesti yaptırdık ama malesef yine 0...
yuvarlak hücre dahi yok yine..
moralimçok bozuk ne diyelimhayırlısı artık..
kendinize iyibakın canlarım görüşürüz

merhaba arkadaşlar eşim hormon tahlili yaptırdı bende ameliyat oldum bu 2 gün önce fibreadenomdan dolayı göğsümdeki kitle bayağı büyümüş doktor tüp bebek tedavisi öncesi aldılırsa daha da büyümüesi engellenir dedi ve bizde antalya eğitim araştırma hastanesinde doç.dr ramazan eryılmaza ameliyat olduk.dün taburcu oldum.aralık 20 gibi adetimle beraber umut tüp bebekte tedaviye başlıyoruz.eşimde emre beye microtese ameliyatı olacak bende o gün (OPU) yumurtalarım toplanacak.eşimin hormon sonuçları biraz sevindirdi. FSH : 7,01 T.testesteron : 7,16 2 ay önce biraz korkutmuştu yükselmesi gerekirken FSH :4,61'e düşmüştü.bir tek LH hiç yükselmiyor yerinde sayıyor.kızlar heyecan artıyor yavaş yavaş.hayırlısı bakalım.

geçmiş olsun canım allah şifa versin.
tedavinizde hayırlı olsun inşallah bol bol spermleriniz çıkar inşallahh..
hakkınızda hayırlısı olsun.

canım benim üzülmeyin karışımlara yeni başladınız bu karışımdan inşallah spermleirniz çıkacak.
hayırlısı olsun hakkınızda canım
dikkat edin kendinize öpüyorum

hayırlı cumalar canlar
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul eder inş
sabah bi baktım maşallah akşam kızlar döktürmüş sayfalar akmış gitmiş
okuyamadım şimdi ben bi onları okumaya çalışayım...
sakın biyere kaybolmayın

çok geçmiş olsun canım allahım tekrarını nasip etmesin.. demek umutta tüp bebeğe başlıyacaksınız hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz allahım yardımcınız olsun...
fsh 4.61 kötü mü acaba?
kaç olması gerekir ki benim eşimin ilk 6 idi sonra 4.77 çıktı sonra 5.47 çıktı hep bu civarlarda...

Mrb kızlar.cumanız mübarel olsun cümlemize inş.topiğe pek giremedim girmişken eşimin hormon testlerini yazım dedim.belki içimizde yorumlayan arkadaşlarımız olabilir.

Total testoteron:236 -ng/dl (bu çok yüksek değil mi?bikaç hastanın toplamını eşime mi yazdılar ne :))
serbest tetesteron:11 -pg/ml
prolaktin:11,2-ng/ml
fsh :9,37 -nıu/ml
lh:3,92 mıu/ml

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.teşekkürler.

hayırlı cumalar canım bende yeni geldim.geçmişi okuyorum.evet dün gece sabaha kadar yazışan arkadaşlar var.maaşallah.

hayırlı cumalar canım
allah dualrımzı kabul etsin inşallah...
valla canım sorma sabah bende oku oku zor bitirdim

canım testosteronun normal değerleirne bak yüksek değildir belki. bazılarında rakamlar farklı oluyor o yüden normal değerler kısmında ne yazıyor ona bak bence.
fsh normal seviyede görünüyor canım. kaan hocada bakalım neler diyecez. randevu gününüzede az kaldı güzel haberlerle döndersiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…