hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek muharrem ayı ve cuma günü hatırına herkesin gönlündekini hayırlı zamanda versin inşallah
hayırlı cumalarrrrr
hayırlı cumalar kızlar...
deniz bulutcum canım senini eşin yanlış hatırlamıyorsam klomen kullanmaya başladı sonuçta çıkış yoktu sizde değil mi hormonlar normal di ama hatırladığım kadarıyla... hormonlar normalse de klomen veriyor mu kaan hoca....bzim hormonlar normal sayı çıkmaya başladı kaan hocaya ısrarla bir iki yazdım klomeni hiç üzerinde durmadı ama ben klomenin proxeedle işe yarayacağını düşünüyorum:44:
hayırlı cumalkar canım allah dualrımızı kabul etsin inşallahhh...
hayırlı cumalar canım ..
hayırlı cumalar gece kuşu
allah dualrını kabul etsin...
eselim senin koca da bekimkinden... bi yerine bişey olsa hemen doktorda
amin bebeğim cümlemizin inşallahhhhhhh
hiç sorma gece anormal bir şeydim ben şimdi iyiyim ama
bebeğim ben çıkıcam şimdi sohbetimiz var cuma ya bugün ondan çok öptüm seni
merhaba arkadaşlar eşim hormon tahlili yaptırdı bende ameliyat oldum bu 2 gün önce fibreadenomdan dolayı göğsümdeki kitle bayağı büyümüş doktor tüp bebek tedavisi öncesi aldılırsa daha da büyümüesi engellenir dedi ve bizde antalya eğitim araştırma hastanesinde doç.dr ramazan eryılmaza ameliyat olduk.dün taburcu oldum.aralık 20 gibi adetimle beraber umut tüp bebekte tedaviye başlıyoruz.eşimde emre beye microtese ameliyatı olacak bende o gün (OPU) yumurtalarım toplanacak.eşimin hormon sonuçları biraz sevindirdi. FSH : 7,01 T.testesteron : 7,16 2 ay önce biraz korkutmuştu yükselmesi gerekirken FSH :4,61'e düşmüştü.bir tek LH hiç yükselmiyor yerinde sayıyor.kızlar heyecan artıyor yavaş yavaş.hayırlısı bakalım.
kızlar merhabalar herkese hayırlı cumalar..
işimin işi dolayısıyla ankaraya geldik.
gelmişken spermioramyaptıralımdedik.
bugün genartta spermtesti yaptırdık ama malesef yine 0...
yuvarlak hücre dahi yok yine..
moralimçok bozuk ne diyelimhayırlısı artık..
kendinize iyibakın canlarım görüşürüz
merhaba arkadaşlar eşim hormon tahlili yaptırdı bende ameliyat oldum bu 2 gün önce fibreadenomdan dolayı göğsümdeki kitle bayağı büyümüş doktor tüp bebek tedavisi öncesi aldılırsa daha da büyümüesi engellenir dedi ve bizde antalya eğitim araştırma hastanesinde doç.dr ramazan eryılmaza ameliyat olduk.dün taburcu oldum.aralık 20 gibi adetimle beraber umut tüp bebekte tedaviye başlıyoruz.eşimde emre beye microtese ameliyatı olacak bende o gün (OPU) yumurtalarım toplanacak.eşimin hormon sonuçları biraz sevindirdi. FSH : 7,01 T.testesteron : 7,16 2 ay önce biraz korkutmuştu yükselmesi gerekirken FSH :4,61'e düşmüştü.bir tek LH hiç yükselmiyor yerinde sayıyor.kızlar heyecan artıyor yavaş yavaş.hayırlısı bakalım.
hayırlı cumalar canlar
Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul eder inş
Sabah bi baktım maşallah akşam kızlar döktürmüş sayfalar akmış gitmiş
Okuyamadım şimdi ben bi onları okumaya çalışayım...
Sakın biyere kaybolmayın
hayırlı cumalar canlar
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul eder inş
sabah bi baktım maşallah akşam kızlar döktürmüş sayfalar akmış gitmiş
okuyamadım şimdi ben bi onları okumaya çalışayım...
sakın biyere kaybolmayın
Mrb kızlar.cumanız mübarel olsun cümlemize inş.topiğe pek giremedim girmişken eşimin hormon testlerini yazım dedim.belki içimizde yorumlayan arkadaşlarımız olabilir.
Total testoteron:236 -ng/dl (bu çok yüksek değil mi?bikaç hastanın toplamını eşime mi yazdılar ne :))
serbest tetesteron:11 -pg/ml
prolaktin:11,2-ng/ml
fsh :9,37 -nıu/ml
lh:3,92 mıu/ml
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.teşekkürler.
herkese selam,
hayırlı cumalar, allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah.
hoşgeldin canım
hayırlı cumalar allah dualrımızı kabul etsin inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?