Mrb kızlar.cumanız mübarel olsun cümlemize inş.topiğe pek giremedim girmişken eşimin hormon testlerini yazım dedim.belki içimizde yorumlayan arkadaşlarımız olabilir.
Total testoteron:236 -ng/dl (bu çok yüksek değil mi?bikaç hastanın toplamını eşime mi yazdılar ne :))
serbest tetesteron:11 -pg/ml
prolaktin:11,2-ng/ml
fsh :9,37 -nıu/ml
lh:3,92 mıu/ml
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.teşekkürler.
hayırlı cumalar canım
allah dualrımzı kabul etsin inşallah...
valla canım sorma sabah bende oku oku zor bitirdim
yukarıda bie soru sordum soru sahibi burada değil peki ya gören prof.ler niçuunn cevap vermiyorlar bakimmm
korku cenneten çıkma evet cevap plase
hayırlı cumalar canım bende yeni geldim.geçmişi okuyorum.evet dün gece sabaha kadar yazışan arkadaşlar var.maaşallah.
merhaba arkadaşlar eşim hormon tahlili yaptırdı bende ameliyat oldum bu 2 gün önce fibreadenomdan dolayı göğsümdeki kitle bayağı büyümüş doktor tüp bebek tedavisi öncesi aldılırsa daha da büyümüesi engellenir dedi ve bizde antalya eğitim araştırma hastanesinde doç.dr ramazan eryılmaza ameliyat olduk.dün taburcu oldum.aralık 20 gibi adetimle beraber umut tüp bebekte tedaviye başlıyoruz.eşimde emre beye microtese ameliyatı olacak bende o gün (OPU) yumurtalarım toplanacak.eşimin hormon sonuçları biraz sevindirdi. FSH : 7,01 T.testesteron : 7,16 2 ay önce biraz korkutmuştu yükselmesi gerekirken FSH :4,61'e düşmüştü.bir tek LH hiç yükselmiyor yerinde sayıyor.kızlar heyecan artıyor yavaş yavaş.hayırlısı bakalım.
canım fsh ile ilgili bi soru sormuşsun.. canım şimdi bu fsh kişinin bünyesi ile alakalı çok yüksel olması makbul olan değil. normal seviyelerde olması makbul olan. ama kaan hoca bu fsh ı düşük olanlarda yükseltmeye çalışıyor düşük olanlarda yükseltmeye ama çok yüksek değil tabi.
örneğin bizim fsh m. teseden önce 12 di normaldi. m.tese sonrası 23 e çıktı ve hoca bunu 14 de düşürdü en son 14 dü. ama biraz daha düşürmek istedi.
yani kişinin bünyesine göre bunu ayarlıyor. sizin 4 ama çıkış var sorun yok demektir canım sıkıntı yapma
kızlar merhabalar herkese hayırlı cumalar..
işimin işi dolayısıyla ankaraya geldik.
gelmişken spermioramyaptıralımdedik.
bugün genartta spermtesti yaptırdık ama malesef yine 0...
yuvarlak hücre dahi yok yine..
moralimçok bozuk ne diyelimhayırlısı artık..
kendinize iyibakın canlarım görüşürüz
bebekimmmm e yapmış bu kızlar böyle ya
oku oku canım çıktı valla
sona geleceğime olan umudum yok olmuştu ki nihayet bitirdim
sen nasılsın bebekimmm
dr kocişini rahatlatamamış bakıyorum...
zaten kısa süre sonra iner şişliği ama seninki yakışıklığa zeval gelsin istemiyor demek ki
bu arada istanbuldaki dra gideceğinize de çok sevindim...
bakarsın bi kapı açılır allah büyük
bende hafta sonuna gelmenin rahatlığıyla mayışmış durumdayım ohhhhh
sen öğretmiştin ya bana nasıl eklemem gerektiğini öğretmenim bende baktım yoksun arada kaynamasın dedimdualar kıymetli
hım hadi bakalım öyle diyorsan öyledir hayırlısı allahtan... sizin de iyi düşmüş kuzucum evet hayırlısıyla biraz daha düşürün normale gelsin bir bakalım... güzel haber ver birgün bize biz de havalara uçalım bunu hepmiz bekliyoruz... önce allahımın izniyle bunu bekliyoruzzzzz
valla canım sorma kızlar aşmışlar iyice sabah namazlarına kadar muhabett sürmüş biz kaçıncı uykudayken
valla canım sorma rahatlatmadı dr a dediki ben dr lara güvenmiyorum dedi sizede gelip danışmak istedim dedi belki başka dr larada giderim dedi. allahtan dr dükkanın müşetirisiymişde terslenmedi. başka dr dese bunlara git o zamn başka dr lara der
yani çok şişlik yok dedi tedavi gerektirecek bir durum yok ilaçlara devam et zaten yeni başlamışsın tedaviye mutlaka sonucunu alırsın dedi. ama bak diyor dr a sonra geçmez gelirsem geç kalmışın deme bana diyo
akşamda biz bu yüzden tartışmaya başladık konu farklı farklı yerlere geldi. küstük bu sabahta hayata küstüm ilaçlarımı içmiycem dedine kadar diller döktüm sonra hadi içeyim bari dedi ayy ebni öldürcek bu adam içimde kocaman dert oldu. ben o kadar konuştum konuştum moral verdim. bişi demedi sonra lütfen şu ilaçlarını benim için doğacak bebeğimiz için iç dedim içeyim bari dedi. oturdum ağladım sonra sinirden ne kadar çaba gösteriyorum yaptığına bak...
evet canım o dr da gidelim deidk nasıl olsa gidecez ist ikisi,ni aynı anda halledelim istiyoruz bakalım o zamna kadar bizimki karar değiştrmezse...
ohh canım dinlen tabi hakkın artık 1 haftanın yorgunluğunu at üzerinden
baharcım sonunda bitirdin demek aferinnnnn
gece uyku tutmadı da... kociş uyandı sen hiç uyumadın mı dedi ben de yooo dedim
ayakların üşümedi mi niye yataktan çıktın yatakta olsaydın bari dedi yoo böyle iyi dedimsonra uyuduk işte inat ettim yatmadım
canım testosteronun normal değerleirne bak yüksek değildir belki. bazılarında rakamlar farklı oluyor o yüden normal değerler kısmında ne yazıyor ona bak bence.
fsh normal seviyede görünüyor canım. kaan hocada bakalım neler diyecez. randevu gününüzede az kaldı güzel haberlerle döndersiniz inşallah.
saol tatlım nihayet bitirdim
cadı seni sırf adam uyumadığını görsün diye namaza kadar yatmamışsın inadından
biz de dün gece 2-2,5 a kadar konuştuk dertleştik ağladım falan dayanamadım
oda bana moral verdi içimizi döktük rahatladık...
ama sabah gözlerim şiş zor kaltım uykusuz uykusuz yola çıktım...
bide burada acayip sis oluyor bu sabah daha da fazlaydı...
çalıştığım köy 15 km uzak buraya...
bide geç kalıcam diye korktum nasıl okula vardım bilmem
ooyyy kıyamam ben sana canım bebeğim kıyamam göz yaşlarına senin allahım vericek bunların mükafatını merak etme tatlım benim
ben de öyleyim işte aynıyız bu konuda sabah evden ben telle konuşurken çıktı gitti proxeed içmedi aradım az önce içmedin dedim he unuttum ya dedi... deli oluyorum bu takip beni de yıprattı ama napalım kii... seni çok iyi anlıyorum içim cız etti okurken ne kaar üzülzdüğünü ve yıprandığını inan çok iyi anlıyorum...
olacak bitanem bebişin de olacak allhımın iziniyle... bu bizim imtihanımız bugün sohbette denildi en çok sınavı imtihanı peygamberler yaşamış... rabbimden gelen tüm sıkıntıya hamdolsun yine de .... ancak sabır gösterirsek mükafata erececeğiz.... sabır sabır sabır...... allahım yardım etsin hepimize zorlu sınavdayız
evet arkadaşım çok az kaldı.gerçekten normal değerlerde mi gözüküyo.kağıdın üstünde normal değerler arasını yazmamışlar.buyüzden bişey anlamadım.buarada kaan hocaya gidecez ya bende eşimle gitmeliyim dımı?
fsh normal değerlerde iyi bence.bizim hep yüksek olduğu için bence çok güzel. diğerleri içinde normal değer aralıklarına bakmak lazım. inşallah herşey daha iyi olur hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?