Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bunu soylemen ıyı geldı cesaretlendırdın benı; denemekle bırsey kaybetmeyız.Bırde sana bısey sorcam aramızda ızmırden kımler var?

canım izmirden diğer topikteki melishi biliyorum ben...
başka aklıma gelmedi şimdi :44:

ay ne güzel bir rüya inşallah güzel haberler alırız zira 23 aralıkta yaptıracaklar bir test. Allahım senin güzel kalbine malum etmiş olsun inşallah...

canım birde mikroenjeksiyon yoluyla hamile kalabilirsiniz demiş yani tüpbebeğe gerek yokmu?bende anlamadım.

iyi geceler.....mikroenjeksiyon zaten tüpbebekte her bir spermin yumurtanın içine enjekte edlmesidir.sonrası anneye transfer....siz hiç tüpbebek denemediniz sanırım ilk denemede kuzularına kavuşursun inşaallh..

baharatçıdan aldığını bizede söyle bizde alalım. eğer baharatçının özel karışımıysa telefonunu al kargoyla filan artık bir şekilde temin edelim :)) bende duyuyorum böyle hikayeler tedaviye başlamaya karar verdik hamile kaldım dedi geçen bir arkadaşım şans işte :))

canım ebevynlerin en küçüğüne göre yaş ayarlaması yapıyorlar. çocukla ebevyn arasında en fazla 40 yaş olmalıymış. bu sebeple 40 yaşına gelmeden başvurmanız gerekir. başvuru yaşı baz alınmıyor evlad verilecek olduğun yaş az alınıyor bu sebeple 35 i gördüğünde başvurabilirsin :))) isterseniz tabi.mesela 40 yaşında başvurdun 42 yaşında ancak 2 yaşında bebek alabiliyorsun öyle işte (biz başvurumuzda 0-3 yaş ve kardeşi olabilir diye dilekçe yazdık çünkü kan bağı olsun aralarında kardeş olsunlar biz göçüp gidince birbirlerine destek olsunlar diye. 0-3 yaş bebek kardeşi 6-7-8-9 yaş farketmez :) çevrenizde bakıma muhtaç bebekler varsa ve böyle evletlık vermeyi düşünürlerse onuda alabilirsiniz sosyal hizmetlere başvurup mahkeme kararıyla alabilirsiniz. bizim etrafımızda yok bütün çevremize haber saldık babası ölmüş annesi ölmüş veya bakılamayan zor durumda olan çocuklara talibiz... ama yok işte sırada çok kişi var biz bilmem kaçıncıyız...bekliyoruz hayırlısıyla. birde bizim gen yapımıza uygun çocuk veriyorlarmış resimlerimizi aldılar :))) inan doğacak çocuğumu bekler gibi heyecanlıyım :))

sarılmaların içimi ısıttı teşekkür ederim

kundak kardeşim hoşgeldin
nerelerdesin kaç gündür merak ettim.
ne yaptınız konuştunuzmu kayınvalidenlerle?

Son düzenleme:
Günaydıınn kızlarrrr bugün erkenciyim eşimi gönderdim , birazdan işlere başlıycam ama size günaydın demek istedim... gecede zaten hep sizlerle yazışmaya devam ettim rüyamda özellikle eseslim ve bahar85
Bugün hicri yılbaşı ve burdaki komşular yemek organize etmişler akşam iftar yapıp , hediyeleşeceğiz kura çekmiştik önceden ve herkes bi çeşit yemek yapıcak onun için bugün epey yoğun ve yorucu olucak pazarda var yemek yapmam lazım hadi bana kolay gelsin

günaydın kızlar
umarım hepiniz güzel bi hafta geçirirsiniz
öğleden sonra görüşmek üzere

günaydın canım kolay gelsin sen yaparsın herşeyi akşama kadar
negüzel böyle biaraya gelmeniz özendim bende şimdi
demek bizimle yazışmaya devam mı ediyordun
bende dün gece eseslimle tura çıkmıştım
bizim kızla habire geziyoruz hiç bebiş lafı bile geçmiyor paso geziyoruz
hayrolsun inş...

günaydın kızlar nasılsınız
ben de sinir olmakla meşgulüm
bu internetin ben var ya.....
kızlar kusura bakmayın ya özellikle bahar ve eseslim...
cevap veremedim yazılarınıza sanırım cmt.akşamıydı
bu internet yüzünden hem çok yavaş hem de arada gidip geliyo;deli ediyo beni.

neyse sizler de iyisiniz inşallah kaç gündür giremedim gene
ne var ne yok topikte inşallah herşey yolundadır
ben de bu ay da adet oldum gene
bikaç gün gecikti ben de ümitlendim işte belki hamileyimdir diye ama malesef olmadı bu ay da...
rüyamda da bebiş gördüm zaten nasıl seviyodum oynuyodum onunla annecim,kuzum diyodum
Allahım ne olur gerçekte de yaşayalım bu güzel duyguları önce olalım,içimizde hissedelim;sonra Emir Bebek kucağımıza alalım bebişimizi...inşallahhhhh.AMİİİİİİİİNNNNNNNN...

kimsecikler de yok daha neyse artık kısmetse akşam üzeri girerim o zaman görüşürüz inşallah çünkü öğlen bi arkadaşıma oturmaya gidicem.Hadi görüşmek üzere canlarım.

Sağol tatlım ya iyi moral veriyosun
keşke hepimiz yakın olsakta böyle biaraya gelsek

Selam kızlar bugün alış verişe çıkın bol bol erzak alın evinizde bir sene boyunca bereket olurmuş

Selam kızlar bugün alış verişe çıkın bol bol erzak alın evinizde bir sene boyunca bereket olurmuş

aleyküm selam canım... doğru söylüyorsun bugün alış veriş yapmak çok sevap ve aşure günü olmasından dolayı on kişi ile selamlaşmak yada aynı kişiye on sefer selam vermek gerekiyor...

gelincik canım sen ne yapıyorsun pek giremiyorsun herhalde tedaviniz nasıl gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…