Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım şimdi ben şöyle anlatayım bizim başımızdan geçtiği için bu konuda bize böyle bilgi verdiler.
biizm m.tesede sperm üreten hücremiz çıkmadı ve aylar sonra yaptırdığımız testte bolca yuvarlak hücre görüldü..
bu testi yapan biizm arkadaşımız biyolog biizm baştan beri her testimizi inceleyen kişi. biz tabi bilmediğimizden kendisi açıklama yaptı sperm çıkmadı ama yuvarlak hücreniz çıktı buda çok iyi birşey dedi çünkü sperm üretiminin habercisi bunlar dedi. bizden bundan dolayı çok sevinmiştik. m.tesede hücre çıkmayınca sonrasındada yuvarlak hücre çıkması böylelikle yüzümüzü güldürmüştü.
bunu biz bide kaan hocaya sorduk intihap hücresi olabilir dedi biyologla görüştürdük onlar kendi dilleriyle konuştu ve intihap hücresi olmadığı söyledi biyolog o zaman hocada güzel bir gelişme demişti.
yani durum bundan ibaret canım. emre beyinde kendi yaptğı çalışmalarda yuvarlak hücrenin pek bir anlamı yok demekki ne bileyim anlamadım bende valla ...

evet katılıyorum sana bızde tesede hıc ne dedılerse tmm dedık
adam kan testi yapmadan esımı amelıyata aldı amelıyat bıtınce
sende sperm yok sızın cocugunuz olmaz bosa ugrasmayın dedı
parayı aldı ıs bıttı tabıı
inşşh tup bebekte olumlu olur senın adına cnm

canım sizin ameliyatı kim yaptı emre bey mi yoksa

aynen canım dr lar işini tamamlayıp parayı almaya bakıyorlar sonuç olumlu olumsuz hiçte önemsemiyorlar...
inşallahh canım çıkış olur ve m.tese bir daha olmaz eşin.

iyimmm bebkim benim sen nasılsın ?
bi bakıyım dedim kim var kim yok

bende beni görmüyorsun diye ağlamaya başlıycaktım nerdeyse
bende iyiyim tatlım ne olsun yatmadan önce bi gireyim dedim...
tam zamanında girmişim ama topik kalabalıklaşmış

banada garip geldi 47xxy li lerde sperm ejekulatta çıkmaz demiş benim eşimde çıkmıştı bu yüzden hangi doktora ve tedaviye güveneceğimizi şaşırdık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bize kendi tarafından bolbol sperm versin bu doktorların elinden tez vakitte kurtarsın inşallah

ıyı aksamlar canım benım evet ole oldu ıyı denk geldık :) su yenı acılan topık cok ılgımı cektı sen ne dusunuyorsun ?

valla denemekten bişey çıkmaz sonuçta ilaç değil bunlar...
bisürü macun yediriyoruz zaten kocişlere...
biz de bi denemeyi düşünüyoruz ama bu ay bi geçsinde belki gelecek ay sipariş veririz...

bende beni görmüyorsun diye ağlamaya başlıycaktım nerdeyse
bende iyiyim tatlım ne olsun yatmadan önce bi gireyim dedim...
tam zamanında girmişim ama topik kalabalıklaşmış

ayy benim bebekim ağlamasın kıyamam ben sana
görmezmiyim hiç ben seni....
evet canım kızlar gece uyumuyor sabaha kadar
bende bu aralar uyku hali mevcut bıraksalar akşama kadar uyurum

kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz rahatsızım da sizi görüp çıkayım dedim ama bir türlü kopamıyorum .hepiniz benim için çok değerlisiniz iyiki varsınız bari rüyamda peşimi bırakın olmaz ki canım.

Aynen bizimde 2. m.teseden sonra bize zaten dokular ilk seferde de iyi değildi tam düzelmemişti filan be adam o zaman niye ikinci için çağırıyosun anlamadım ki ..
inş. cnmm rabbim kolaylık versin hepimize yardım etsin ..:26:

aminnnnnn inşallahhh canım iyi dr larla karşılaştıtsın rabbim.
inşallah canımm inşllahh bol boıl sperm gönderir bize.

aşkolsun yaaaa sen rüyanda beni görüp güzel haber verdin diye ne çok sevinmiştim
demek istemiyorsun bizi rüyanda öyle mi
iyi geceler sana ozaman

iyi geceler canımm
rüyanda bizleride gör inşallah bol sperm olanlardan gör
geçmiş olsun dikkat bet kendine canımcım.
öpüyorum kocamann

iyi geler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…