Semen analizinde yuvarlak hücre görülmesinin sperm bulma açısından hiçbir anlamı yok. 47,XXY sendromu olan erkeklerde genelde sperm ejakülatta çıkmaz ama mikro TESE yöntemi ile testislerin içerisinde %50 olasılıkla sperm bulabiliriz. Mikroenjeksiyon yoluyla çocuk sahibi olma şansınız var. Detayları Umut veya Bahçeci Tüp Bebebk Merkezinde görüşebiliriz.
From: Remziye Alınmaz [mailto:remziye25_34@hotmail.com]
Sent: Sunday, December 04, 2011 9:32 AM
To: emre@emrebakircioglu.com
Subject: merhaba
iyi günler hocam ben azospermliyim yani sperm sayım sıfır çıkıyor onun haricinde sperm testinde 500000 yuvarlak hücre çıkıyor.lökosit bölümünde değil yalnız benim merak ettiğim bu yuvarlak hücre sperm öncü hücresimi yoksa iltihap hücresimi.bunu nasıl anlayabiliriz.umut tüpbebekte sperm testi yaptırırsam bu anlaşılırmı?bu arada benim azo sebebbim 47xxy sendromu bu şeklide çocuk sahibi olma şansım yüzde kaçtır.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
kızlar emre beye eşim adına mesaj gönderdim gelen cevap bu sizce iyi mi kötümü anlayamadım?
evet katılıyorum sana bızde tesede hıc ne dedılerse tmm dedıkevt 2 sinin arası çok az oldu ama onlar öyle istediler bizde bişey bilmiyoruz ne dedilerse yaptık işte şimdi olsa ahhh,,,, onlar sadece aldıkları paraya bakıyolar..gerisi boşşş inş. 3. teseye gerek kalmaz da tüp yaptırırız en azından...:26: evt cnm bu durumu sadece yaşayan anlar o yüzden burda çok rahatım dışarda kime anlatırsınki seni kimse anlamaz...
eseslimmmmmmmm bebekimmmmmmm nasılsın
evet katılıyorum sana bızde tesede hıc ne dedılerse tmm dedık
adam kan testi yapmadan esımı amelıyata aldı amelıyat bıtınce
sende sperm yok sızın cocugunuz olmaz bosa ugrasmayın dedı
parayı aldı ıs bıttı tabıı
inşşh tup bebekte olumlu olur senın adına cnm
evt ya hiç çağırmazdım ama bi şansımı deniyim dedimhoşbulduk canım bizde senin bizi huhuuuuu diye çağırmanı bekliyorduk
sen çağırırsında biz gelmezmiyiz
Ay sağol tatlımmm iyi yaptınız valla
Allahtan başka bişey istesem olucakmış demekki
evt 2 sinin arası çok az oldu ama onlar öyle istediler bizde bişey bilmiyoruz ne dedilerse yaptık işte şimdi olsa ahhh,,,, onlar sadece aldıkları paraya bakıyolar..gerisi boşşş inş. 3. teseye gerek kalmaz da tüp yaptırırız en azından...:26: evt cnm bu durumu sadece yaşayan anlar o yüzden burda çok rahatım dışarda kime anlatırsınki seni kimse anlamaz...
iyimmm bebkim benim sen nasılsın ?
bi bakıyım dedim kim var kim yok
iyi akşamlar sedacım iyiyim saol sen nasılsın ??
topikte yeni kalabalıklaşmış tam zamanında geldik hepimiz
evt ya hiç çağırmazdım ama bi şansımı deniyim dedim
canım sizin ameliyatı kim yaptı emre bey mi yoksa
canım şimdi ben şöyle anlatayım bizim başımızdan geçtiği için bu konuda bize böyle bilgi verdiler.
biizm m.tesede sperm üreten hücremiz çıkmadı ve aylar sonra yaptırdığımız testte bolca yuvarlak hücre görüldü..
bu testi yapan biizm arkadaşımız biyolog biizm baştan beri her testimizi inceleyen kişi. biz tabi bilmediğimizden kendisi açıklama yaptı sperm çıkmadı ama yuvarlak hücreniz çıktı buda çok iyi birşey dedi çünkü sperm üretiminin habercisi bunlar dedi. bizden bundan dolayı çok sevinmiştik. m.tesede hücre çıkmayınca sonrasındada yuvarlak hücre çıkması böylelikle yüzümüzü güldürmüştü.
bunu biz bide kaan hocaya sorduk intihap hücresi olabilir dedi biyologla görüştürdük onlar kendi dilleriyle konuştu ve intihap hücresi olmadığı söyledi biyolog o zaman hocada güzel bir gelişme demişti.
yani durum bundan ibaret canım. emre beyinde kendi yaptğı çalışmalarda yuvarlak hücrenin pek bir anlamı yok demekki ne bileyim anlamadım bende valla ...
ıyı aksamlar canım benım evet ole oldu ıyı denk geldık :) su yenı acılan topık cok ılgımı cektı sen ne dusunuyorsun ?
bende beni görmüyorsun diye ağlamaya başlıycaktım nerdeyse
bende iyiyim tatlım ne olsun yatmadan önce bi gireyim dedim...
tam zamanında girmişim ama topik kalabalıklaşmış
evet katılıyorum sana bızde tesede hıc ne dedılerse tmm dedık
adam kan testi yapmadan esımı amelıyata aldı amelıyat bıtınce
sende sperm yok sızın cocugunuz olmaz bosa ugrasmayın dedı
parayı aldı ıs bıttı tabıı
inşşh tup bebekte olumlu olur senın adına cnm
banada garip geldi 47xxy li lerde sperm ejekulatta çıkmaz demiş benim eşimde çıkmıştı bu yüzden hangi doktora ve tedaviye güveneceğimizi şaşırdık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bize kendi tarafından bolbol sperm versin bu doktorların elinden tez vakitte kurtarsın inşallah
kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz rahatsızım da sizi görüp çıkayım dedim ama bir türlü kopamıyorum .hepiniz benim için çok değerlisiniz iyiki varsınız bari rüyamda peşimi bırakın olmaz ki canım.
aferin sana tatlım sayende toplanmış olduk
kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz rahatsızım da sizi görüp çıkayım dedim ama bir türlü kopamıyorum .hepiniz benim için çok değerlisiniz iyiki varsınız bari rüyamda peşimi bırakın olmaz ki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?