ayy benim bebekim ağlamasın kıyamam ben sana
görmezmiyim hiç ben seni....
evet canım kızlar gece uyumuyor sabaha kadar
bende bu aralar uyku hali mevcut bıraksalar akşama kadar uyurum
kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz rahatsızım da sizi görüp çıkayım dedim ama bir türlü kopamıyorum .hepiniz benim için çok değerlisiniz iyiki varsınız bari rüyamda peşimi bırakın olmaz ki canım.
iyi olmuş gerçekten ,,burası bağımlılık yapıyo insanda gözümü açar açmaz buraya bakıyorum her boş bulduğum fırsatta
gör beni bebekimmm gör beni
sorma bebekimmm benimde günüm günümü tutmuyor :44:
dün saat 10da kalktım uyuyamadım bugün 1de kalktım kociş bıraksa akşama kadar uyuyacaktım
10 dk kaldı yatmak gerekiyor ama hiç sizden ayrılasım yok
ay kıyamam sen benim gülmekten bayılan ikoncanımı görmedin herhalde.canım benim kız ilk defa pazar günü saat 8.30da kalktım bilgisayar başına geçtim sırf sana rüyamı ve mutluluğumu anlatmak için.beni başka hiçbir kuvvet o yataktan kaldıramazdı kıymetini bil tatlımaşkolsun yaaaa sen rüyanda beni görüp güzel haber verdin diye ne çok sevinmiştim
demek istemiyorsun bizi rüyanda öyle mi
iyi geceler sana ozaman
Kızlar hiç ayrılmak istemiyorum sizlerden ama yatmam gerekiyo yarın bir sürü iş beni bekliyo öpüyorum hepinizi:79:
Kızlar hiç ayrılmak istemiyorum sizlerden ama yatmam gerekiyo yarın bir sürü iş beni bekliyo öpüyorum hepinizi:79:
yat bebekim yat uykusuz kalma yarın kaldığımız yerden devam ederiz.
bende yatıcam şimdi. benimki int çekip duruyor
iyi geceler bebekim rüyanda beni gör
iyi geceler tatşlımmmmmmmmmmmmm
ruyandagor
sanada iyi geceler bebekimmm allah rahatlık versin
senin gül yüzünü rüyamda görürsem ne mutlu bana bidenem benim
bahar bana gönderme mi yapıyorsun yoksa
ay kıyamam sen benim gülmekten bayılan ikoncanımı görmedin herhalde.canım benim kız ilk defa pazar günü saat 8.30da kalktım bilgisayar başına geçtim sırf sana rüyamı ve mutluluğumu anlatmak için.beni başka hiçbir kuvvet o yataktan kaldıramazdı kıymetini bil tatlıminşallah bugünde bebişini görürüm kızlar sizde kıskanmayın benim dualarım ve dileklerim hepimiz için unutmayın ,birimiz hepimiz ,hepimiz birimiz içiniz
valla denemekten bişey çıkmaz sonuçta ilaç değil bunlar...
bisürü macun yediriyoruz zaten kocişlere...
biz de bi denemeyi düşünüyoruz ama bu ay bi geçsinde belki gelecek ay sipariş veririz...
bahar bana gönderme mi yapıyorsun yoksa
kızzzzzzzzzzz sen daha burdamısın
dayanamadın dimiiiiiiiiiiiii
evet ya ayakta zor duruyorum kocam diyor ki senin hasta olduğuna inanmıyorum.bence arkadaşlarına hastasın diyor.bilgisayardan bir dakika ayrılamıyorsun dedi sonra gitti yattı.
kızlar hepinize iyi geceler kociş başıma tünedi hadi artık diye
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?