- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
amin bitanem rabbim hepimizin muradını versin inş
demek haftaya test vereceksiniz :18:
insan heyecanlanmaz mı canım ya inş güzel haberler alırız sizden de
rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
hoşgeldinnn.iyiyim ben sen nasılsınn??Ben geldim ,,,,
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
Güzel geçti canım kalabalıktı valla bir sürü çoçuk vardı bütün komşuların 2-3 çoçuğu var çünkü güzeldi ama uzun zamandan beri birayaya gelemiyoduk iyi oldu ...bi komşumunda hamile olduğunu öğrendik daha yeniymiş 2 düşük yapmıştı geçen sene şimdi tekrar hamileymiş tabi gülümseyerek baktım ama gelde içime sorrr ..
Güzel geçti canım kalabalıktı valla bir sürü çoçuk vardı bütün komşuların 2-3 çoçuğu var çünkü güzeldi ama uzun zamandan beri birayaya gelemiyoduk iyi oldu ...bi komşumunda hamile olduğunu öğrendik daha yeniymiş 2 düşük yapmıştı geçen sene şimdi tekrar hamileymiş tabi gülümseyerek baktım ama gelde içime sorrr ..
aminn inş..
sadeciğin topiğini okuyunca bende sevindim ama son iki mesaj beni üzdü.
işte insan hemen inanmak istiyo ne yapalım.
siz almayacakmısınız şimdi.
ne karar verdiniz...
benimde kafama takıldı
hoşgeldinnn.iyiyim ben sen nasılsınn??
Bende iyiyim çok şükür cnm yoğun bi gündü yoruldum
Allah sanada en kısa sürede nasip etsin inş..,
bize haber verirsin sende..
bizde sevviniriz...
biz alırsak zaten gelecek ay alacaktık canım...
ama son mesajla içime koccaman bi kurt düştü
sadecik nasıl olsa siparişi verdi 2 ay bi kullansınlar bakalım işe yarayacak mı??
ona göre bizde başalarız...
bence ani karar verip sonradan pişman olmayalım...
alanlar bi kullansınlar inş şifa olur
iyi geceler kızlar... geçmişi çok okuyamadım ama eseslemin anneannesi ölmüş alllah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.. başın sağolsun canım...
cervancım siz de genarta gitmişsiniz sperm çıkışı olmamış sıkmayın sakın canınızı rabbim büyüktür bu sefer olmadıysa bidahakine olur inşallah... inşallah içerde vardır da dışarı çıkış olmuyordur gerçi geçmişinizi bilmiyorum ama allahım hayırlısını versin zor bir sınav... sabredip kazananlardan oluruz inşallah...
baharcım siz de eşinin doğumgününde gidecekmişsiniz ankaraya çok ümitliyiz sizden... ay inşallah siz de bol bol görürsünüz bebeciikleriallahım yüzünüze güler inşallah da oradan kocacın da sen de mutlu dönersiniz umutlu dönersiniz..
fbyildiz canım bugün sana mesaj atmak istedim mesaj kutun doluymuş...
bizim topiğe gelmediğin içinde söyleyemedim...
faceden atmıştım bende bi bakar mısın
canım benim inşallah bu sefer yüzün güler güzel sonuçlar alır bizede umut olursun.bizde kısmetse önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyoruz.inşallah güzel sonuçlar alırız .rabbim bu mübarek günlerin hatırına dualarımızı kabul etsinne yapayım canım bende herşey aynı 2 gündür yoğumdum yemekli misafirlerim vardı giremedim.. diğer günlerde de uğruyorum sizlerden haber almak için ama benim yazacak bişeylerim olmayınca selam verip gidiyorum.. tedaviyi ocak ayında düşünüyoruz bu ay muayeneye gidecem eğer herşey yolunda ise önümüzdeki ay başlayacağız inşallahhh.. açıkcası bu sefer diğer tedavilerimden daha çok korkuyorum ama içimde de garip bi rahatlık var önceden çok telaş ederdim şimdi sakinim... bazen ertelemeyi bile düşünüyorum eşim kızıyor hayırlısı bakalım vakti zamanı geldiyse olacak gelmediysede ertelemeylede olacak değil ya... senin eşin hiç m.tese olmadı değilmi canım siz düşünüyormusunuz tedaviyi... bu arada ben eşime bahardan tarifini aldığım bal-çörek otu-tarçın karışımını yediriyorum. keçi boynuzuda yapıyorum ama bi türlü içiremedim kötü kokuyormuş adamın midesi bulanıyo içmedi bi türlü bende zorlamıyorum artık... zaten biraz geç bile kaldık bitkiseller için en az 3 ay önceden başlamak gerekti...ama ne yese kardır diye düşünüyorum...
merhaba arkadaşlar bugün güne acı bir haberle uyandım ...
anneanemi kaybettik... allah rızası için dua okurmusunuz rica etsem..
allah kabul etsin inşallah..
allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin...
oda bizim gibi çekmiş allah bundan sonra yüzünü güldürsün...
allahın izniyle sizde göreceksiniz o günleri canım umutlu ol...
rabbim hepimize yaşatsın o mutluluğu inş
inş cnm hepimize inş. en kısa sürede nasip etsin rabbimmm, bu gece bol bol dua edelim ..:26:
komşularla olan iftarda da yasinimizi okuduk dualarımızı ettik allah kabul etsin inş...
öyle tabi.
eşimde yanımdaa okudum bende o da meraaklandı ama bizde beklemekten yaanayız..
1-2 ay bekleyelim bakalım.
inş.şifa buluur sadecik de..
hepimiz bişeylere sarılmak istiyoruz işte.
ne yapalım..
eşim işe yararsa tese bile yaptırmam kullanırım diyor..
Allah kabul etsin.
bende niyetliydim bugün.
7 gün tutacağım inş..
biliyormusunuz bilmiyorum.
esmaül hüsna nın açıklamalarında çocugu olmayan kadın 7 gün oruç tutar ve orucunu suya 21 defa Ya musavviru,YaHaliku,Ya Bariu ismi okunup içiliyormuşya.
onun için tutuyorum inş.Rabbim kabul eder...
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
yarın görüşürüz kocaman öptüm hepinizi
canım inş sadecikten güzel haberler alırız...
hepimize umut olur bakarsın...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Amin inş..
ben çıkıyorum ..
görüşürüz arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?