Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm evet uzulmemek elde degıl ama sen onune bak
zamanla herşey düzelir inşllh tatlım

allahım inş doğrudur inş 2 ayda sperm çıkışları olsun
burda deneyimli insanlar olmasaydı bende her duyduğumu alacaktım
ama artık gözüm kulağım sizde sizler ne yaparsınız bende onu =)
ben inanıyorum ki rabbim hayırlısı olanı bize veriyor biz tevekküllü olunca eninde sonunda bizimde bebeğimiz olacak
geçen allahıma şükrettim allahım bana hayırsız olanı vermediğin için
ayy ne kadar güzel düşünüyorum ben ya aşmışım herşeyi yuppiiiiiiiiiiiiiiii

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.Demek daha 5yıl gibi bir zamanımız var.Bu zaman diliminde Allah hayırlı olanı nasip etsin hepimize inşallah.Heyecanlı bekleyişin mutluluğa dönüşsün en kısa zamanda.Eminim gelecek olan bebek ya da bebekleriniz çok şanslı olacaklar.Allah hepimize vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin...

aleyküm selam canım... doğru söylüyorsun bugün alış veriş yapmak çok sevap ve aşure günü olmasından dolayı on kişi ile selamlaşmak yada aynı kişiye on sefer selam vermek gerekiyor...

tesadüf :)) bugün oruç tuttum aşure yaptım. konu komşu tam 10 eve aşure dağıttım azıcık sohbetleştim, bir taşla iki kuş mu vurmuş oldum :)))

Hz. Nuh'un kabir türbesiCizre'de, bugün oradaydım hepimiz için uzun uzun dua ettim. bütün inananlar için iyi şeyler diledim. Allahım kabul eder inşallah. Amin.

merhaba arkadaşlar bugün güne acı bir haberle uyandım ...
anneanemi kaybettik... allah rızası için dua okurmusunuz rica etsem..
allah kabul etsin inşallah..

ah canım başınız sağolsun... tabiki dua okurum. yarın öğleye kadar Yasin okumuş olurum Allahım mekanını cennet eylesin canım benim. kendine dikkat et.

çoook geçmiş olsun... olumlu düşüncelere ihtiyaç var inşallah herşey iyi olacak.

yer gök dua ile yaratılmış,mutlaka faydaı olacaktır sen iyi niyetinle orucunu tut Allahım yüzüne gülsün inşallah. Amin.

amin canım amin... en önemlisi o gerçekten de vatana millete ailesine hayırlı evlat yetiştirmek.

günaydın kızlar.cuma gününden beri giremedim topiğe.azönce geçmişi okudum.eseslim başın sağolsun canım.allah gani gani rahmet eylesin.allah anneanneni peyagamber efendimize komşu eylesin inş.
bazı insanlar bizim derdimizden para kazanmaya çalışıyolar.kazansınlarda ama eğer bizimle dalga geçer gibi kandırmaya çalışıyolarsa allaha havale ediyorum.allah ıslah etsin.rabbim kötülerle karşılaştırmasın.
bizim kaan hocayla randevümüze de az kaldı.bu cuma allah kısmet ederse gidiyoruz.çok heycanlıyım.günler geçmiyo sanki.oysaki muhtemelen ilaca başlatıcaktır sadece ama genede heycanlıyım işte.belki bizi motive edecek bişeyler söyler.rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesin inş.

GÜNAYDIN Kızlar...

ESESELİM başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin makamı cennet olsun ananenin... Rabbim sizlere sabır versin...

CERVAN hoşgeldin canım hormonların normal seviyeye inmesi bile bir başarıdır ümitsiz olma bence Rabbim emeklerinizin karşılığını verecektir inşallah... normal çıkış olmasada microtese ile bulunsun yeterki bulunsun gerisinin ne önemi varki...

yok artık arkadaşlar benide dolandırıcı yaptınız ya helal olsun size.ne yani ben sahte hesap açıp sizimi dolandırıcam?beni gerçekten çok üzdünüz.benim niyetim duyduğumu sizinle paylaşmaktı çünkü bu azodan ne çektiğimi bi ben bilirim ama çok üzüldüm bu yazdığınıza resmen ben yeni hesap açıp dolandırmaya çıkmışım gibi onu ima etmişin

diğer konuyu kapatılmasını rica ettim şimdi siz tabi sahtekar olduğu anlaşıldı kapattırdı konuyu dersiniz hayır ben olumsuz eleştiriyle umudumun daha fazla kırılmaması için kapatılmasını istedim.bu azo yüzünden başta elti olmak üzere herkesden çok çektim hala da çekiyorum ve artık bundan kurulmak istiyorum sonuçta eşimize her duyduğumuzu binbir umutla yedirmiyormuyuz?her duyduğumuz macunu otu yedirmiyormuyuz?yok bal polen arı sütü yok keçiboynuzu yok şu yok bu..ben bunuda duyunca çok umutlandım denemek istedim fakat beni sahtekar bile yaptınız sağolsun bir arkadaş beim uzun zmandır burda olduğumu ve başka topiklerde de karşılaştığının yazıp beni aka çıkarmış.ben denediğim diğer ürünler gibi bu macunu da denemek istiyorum ve inş birgün size hayırlı güzel haberlerle dönerim.

inşallah canım inşallah faydasını görürsünüz inanmak başarının yarısıdır birşeye fazla innanmak iyidir aşırısı iyi degildir sonu hüsran oldumu daha çok yıkım olur . bak ben bizaman başımıza gelen bişeyi anlatayım bundan 17 yıl önce 2 yıllık evliydik eşimle çocuk için ugraşırken birilerinden lokman hekim varmış kim gitse muhakkak çocugu oluyormuş demişler tl numarasını almış evde konuştu adam ille gelin dedi bize sen boşaldıgında meni gelmiyormu geliyor dedi senin çocugun olmaz diyenin alnını karşılarım kesinlikle olur gelin size karışım hazırlıcam dedi ozamanın parasıyla 120tl para verdik kendisine şimdikinin 2-3 bin tl kiymetinde konyanın eregli ilçesinde antepten ta ora gittik umut kapısı nede olsa adam bir gece bizi orda evinde agırladı yaşlıydı kendisi 70 yaşında vardı bizimle konuştu ille olur çocugunuz falan filan bizde okadar inandıkki neyse ertesigünü bizi dükkanına götürdü çarşının içinde lokman hekim diye aktarcı dükkanı vardı birde yardımcısı vardı ballı macun yapmışlar bitkisel çaylar verdi 3 aya kesin olur falan filan neyse geldik eve dediklerini yaptık 15 günde bir birlikte olun dedi birlikte olacagımız gün benim belime sürecek bişey verdi katranmıydı neydi eritilip beline sıkıca sarılıp o gün öyle gezilip akşam ilişki sonrasında ne hamilelik oldu ne bişey eşim gitti sperm testi yaptırdı aynı sıfır büssürü parada ümütlerimizde gitti çöpe aradan bi 5-6 ay geçti ozamanlar sadettin tek soyun programı vardı bizim gittiğimiz adamı yardımcısını yakalamışlar cezaevine götürüyorlardı bizim gibi çok kişiyi şu hastalıktan kurtulursun yok çocugun olur filan diye sömürüyorlarmış dolandırıcılar diye gösterdi programda aaa dedim bizim gittiğimiz geberisice dolandırıcı olduklarını ögrenmiş olduk çok kişinin parasını almış büssürü şikayet etmişler aynı senin macun alacagın adam gibi konuşuyordu filanın oldu filanlar geldi burda kurban kesti filanlar benim ismimi koydu ister istemez inanıyorsun inanılmıcak gibi degilki biz orda dükkanına gittiğimizde oraya yeni bir karı koca gelmişti kadınla az bişey konuştum kadın 20 yıllık evliyiz demişti erzurumdan geldik bura dedi çocuk için türkiyenin heryerinden adamın yanına geliyorlarmış umur tacirli yapmış adam resmen neyseki yakalandı daha fazla kimseyi sömüremedi .sana tavsiyem aşırı güvenme bel baglama inşallah iyi ğelir kurtulursunuz bu derten ama kim kullansa bu gönderecegi macunu fayda ğörecek diye bişey yok öyle bir sihirli deynek gibi bişey daha icat edilmedi kendim kadar isterim faysını görmenizi inşallah görürsünüz sadecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…