selam kızlar nasılsınız bakalım..
bizde ankaradaydık bugün geldik.
size yazmıştım genartta sperm tahlili yaptırdığımızı..
fakat olumsuz sonuçlandığını.
kaan hocaya mail attım cevap geldi..
normal çıkışla değilde tesede sperm bulmayı amaçladığını beklentisinin zaten bu yönde olduğunu yazmış.
yani anlaşıldı artık bizde normal yoldan beklemiycez hatta m tesede bulunursa bile ben mucize olacağına inanıyorum.
kızlar bir aktar varmış da 2 ayda kesin çözümmüşde 400 liraymışda yalan bence hatta külliyen yalan diye düşünüyorum.
ama kullanmak isteyen arkadaşlar vardır onlarında umudunu kırmak istemiyorum ki kullanırlarsada inşallah bahane olurda şifa olur diyorum.
yanılmayı istiyorum ki inşallah yanılırım..
canım ya normalde olsa herkesin söylediği şeye inanıp güvenmeyiz...
ama bu azo bizi iyice çaresiz bıraktı kim ne derse ona inanıyoruz...
yaa kendimi düşünüyorum eskiden hiçbişeyi sorgulamadan kabul etmezken şimdi kim iyi bişey söylese ona kapılıyorum...
bende inanmıştım bu macun işine denemekten ne çıkar diyordum...
şimdi başka bi arkadaş o topiğe o kişinin dolandırıcı olduğunu yazmış...
rabbim bizim derdimizi fırsat kapısı görüp umut tacirliği yapan insanları bildiği gibi yapsın
o kişi kesin öyledir demiyorum ama benim içime kurt düştü doğal olarak...
sadecik sipariş etti zaten onlar bi denesin bakalım 2 ay bi faydasını görecekler mi???
görürlerse ne ala hepimiz duacısı oluruz aktarın ve bizde alırız...
ama ben kendi içimizden birilerinin de deneyip olumlu sonuç aldığını görmeden almayı düşünmüyorum artık...
özelden msj gönderdim canım face mi verdm ekleye bilrsin beni canım
canım ebevynlerin en küçüğüne göre yaş ayarlaması yapıyorlar. çocukla ebevyn arasında en fazla 40 yaş olmalıymış. bu sebeple 40 yaşına gelmeden başvurmanız gerekir. başvuru yaşı baz alınmıyor evlad verilecek olduğun yaş az alınıyor bu sebeple 35 i gördüğünde başvurabilirsin :))) isterseniz tabi.mesela 40 yaşında başvurdun 42 yaşında ancak 2 yaşında bebek alabiliyorsun öyle işte(biz başvurumuzda 0-3 yaş ve kardeşi olabilir diye dilekçe yazdık çünkü kan bağı olsun aralarında kardeş olsunlar biz göçüp gidince birbirlerine destek olsunlar diye. 0-3 yaş bebek kardeşi 6-7-8-9 yaş farketmez :) çevrenizde bakıma muhtaç bebekler varsa ve böyle evletlık vermeyi düşünürlerse onuda alabilirsiniz sosyal hizmetlere başvurup mahkeme kararıyla alabilirsiniz. bizim etrafımızda yok bütün çevremize haber saldık babası ölmüş annesi ölmüş veya bakılamayan zor durumda olan çocuklara talibiz... ama yok işte sırada çok kişi var biz bilmem kaçıncıyız...bekliyoruz hayırlısıyla. birde bizim gen yapımıza uygun çocuk veriyorlarmış resimlerimizi aldılar :))) inan doğacak çocuğumu bekler gibi heyecanlıyım :))
merhaba arkadaşlar bugün güne acı bir haberle uyandım ...
anneanemi kaybettik... allah rızası için dua okurmusunuz rica etsem..
allah kabul etsin inşallah..
aleyküm selam canım... doğru söylüyorsun bugün alış veriş yapmak çok sevap ve aşure günü olmasından dolayı on kişi ile selamlaşmak yada aynı kişiye on sefer selam vermek gerekiyor...
[
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Aşure günü Nuh aleyhisselamın gemisi, Cudi dağına indirildi. O gün Nuh ve yanındakiler, Allahü teâlâya şükür için oruçlu idiler. Hayvanlar da hiç bir şey yememişti. Allahü teâlâ denizi, beni İsrail için, aşure günü yardı. Yine Aşure günü Allahü teâlâ Adem aleyhisselamın ve Yunus aleyhisselamın kavminin tevbesini kabul etti. İbrahim aleyhisselam da o gün doğdu.) [Taberani]
merhaba arkadaşlar bugün güne acı bir haberle uyandım ...
anneanemi kaybettik... allah rızası için dua okurmusunuz rica etsem..
allah kabul etsin inşallah..
selamcıklar
kızlar kaç gündür hastayız eşimle o grip ben grip sarıldık durduk birbirimize
ama çok mutluyuz rabbim bozmasın amin işn................
olumsuz düşüncelerin hepsi aklımdan çıktı çok şükür rabbime..
ocağın ilk haftası kaan aydosa gidiyoruz nasip olursa
birde mustafa eraslanın ilaçlarını kullanacaz denemekten ne çıkar dimi
kızlar yaa ben rengli olmadım daha ilacım biteli 3 gün oldu. inş kötü bişey yoktur
2 ayı geçtiii napcam ben şimdi
Allah kabul etsin.
bende niyetliydim bugün.
7 gün tutacağım inş..
biliyormusunuz bilmiyorum.
esmaül hüsna nın açıklamalarında çocugu olmayan kadın 7 gün oruç tutar ve orucunu suya 21 defa Ya musavviru,YaHaliku,Ya Bariu ismi okunup içiliyormuşya.
onun için tutuyorum inş.Rabbim kabul eder...
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.Demek daha 5yıl gibi bir zamanımız var.Bu zaman diliminde Allah hayırlı olanı nasip etsin hepimize inşallah.Heyecanlı bekleyişin mutluluğa dönüşsün en kısa zamanda.Eminim gelecek olan bebek ya da bebekleriniz çok şanslı olacaklar.Allah hepimize vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin...
yeni bir topik var bende bugün burdan ögrendim bir aktarcı varmış o macun yapıyormuş kesin çıkıyormuş
işte bende ondan sonra kurtlandım acaba sahtemi birde o konuyu can arkadaş daha önce bizim bu topige gelmişmiydi yeni üye sanırım özel mesaj gönderemiyor da aklıma takıldı bir yanım ya olursa diyor bir yanım az para değil ki diyor bakalım işte bekliyoruz
diğer konuyu kapatılmasını rica ettim şimdi siz tabi sahtekar olduğu anlaşıldı kapattırdı konuyu dersiniz hayır ben olumsuz eleştiriyle umudumun daha fazla kırılmaması için kapatılmasını istedim.bu azo yüzünden başta elti olmak üzere herkesden çok çektim hala da çekiyorum ve artık bundan kurulmak istiyorum sonuçta eşimize her duyduğumuzu binbir umutla yedirmiyormuyuz?her duyduğumuz macunu otu yedirmiyormuyuz?yok bal polen arı sütü yok keçiboynuzu yok şu yok bu..ben bunuda duyunca çok umutlandım denemek istedim fakat beni sahtekar bile yaptınız sağolsun bir arkadaş beim uzun zmandır burda olduğumu ve başka topiklerde de karşılaştığının yazıp beni aka çıkarmış.ben denediğim diğer ürünler gibi bu macunu da denemek istiyorum ve inş birgün size hayırlı güzel haberlerle dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?