inşallah canım inşallah faydasını görürsünüz inanmak başarının yarısıdır birşeye fazla innanmak iyidir aşırısı iyi degildir sonu hüsran oldumu daha çok yıkım olur . bak ben bizaman başımıza gelen bişeyi anlatayım bundan 17 yıl önce 2 yıllık evliydik eşimle çocuk için ugraşırken birilerinden lokman hekim varmış kim gitse muhakkak çocugu oluyormuş demişler tl numarasını almış evde konuştu adam ille gelin dedi bize sen boşaldıgında meni gelmiyormu geliyor dedi senin çocugun olmaz diyenin alnını karşılarım kesinlikle olur gelin size karışım hazırlıcam dedi ozamanın parasıyla 120tl para verdik kendisine şimdikinin 2-3 bin tl kiymetinde konyanın eregli ilçesinde antepten ta ora gittik umut kapısı nede olsa adam bir gece bizi orda evinde agırladı yaşlıydı kendisi 70 yaşında vardı bizimle konuştu ille olur çocugunuz falan filan bizde okadar inandıkki neyse ertesigünü bizi dükkanına götürdü çarşının içinde lokman hekim diye aktarcı dükkanı vardı birde yardımcısı vardı ballı macun yapmışlar bitkisel çaylar verdi 3 aya kesin olur falan filan neyse geldik eve dediklerini yaptık 15 günde bir birlikte olun dedi birlikte olacagımız gün benim belime sürecek bişey verdi katranmıydı neydi eritilip beline sıkıca sarılıp o gün öyle gezilip akşam ilişki sonrasında ne hamilelik oldu ne bişey eşim gitti sperm testi yaptırdı aynı sıfır büssürü parada ümütlerimizde gitti çöpe aradan bi 5-6 ay geçti ozamanlar sadettin tek soyun programı vardı bizim gittiğimiz adamı yardımcısını yakalamışlar cezaevine götürüyorlardı bizim gibi çok kişiyi şu hastalıktan kurtulursun yok çocugun olur filan diye sömürüyorlarmış dolandırıcılar diye gösterdi programda aaa dedim bizim gittiğimiz geberisice dolandırıcı olduklarını ögrenmiş olduk çok kişinin parasını almış büssürü şikayet etmişler aynı senin macun alacagın adam gibi konuşuyordu filanın oldu filanlar geldi burda kurban kesti filanlar benim ismimi koydu ister istemez inanıyorsun inanılmıcak gibi degilki biz orda dükkanına gittiğimizde oraya yeni bir karı koca gelmişti kadınla az bişey konuştum kadın 20 yıllık evliyiz demişti erzurumdan geldik bura dedi çocuk için türkiyenin heryerinden adamın yanına geliyorlarmış umur tacirli yapmış adam resmen neyseki yakalandı daha fazla kimseyi sömüremedi .sana tavsiyem aşırı güvenme bel baglama inşallah iyi ğelir kurtulursunuz bu derten ama kim kullansa bu gönderecegi macunu fayda ğörecek diye bişey yok öyle bir sihirli deynek gibi bişey daha icat edilmedi kendim kadar isterim faysını görmenizi inşallah görürsünüz sadecik.
diğer konuyu kapatılmasını rica ettim şimdi siz tabi sahtekar olduğu anlaşıldı kapattırdı konuyu dersiniz hayır ben olumsuz eleştiriyle umudumun daha fazla kırılmaması için kapatılmasını istedim.bu azo yüzünden başta elti olmak üzere herkesden çok çektim hala da çekiyorum ve artık bundan kurulmak istiyorum sonuçta eşimize her duyduğumuzu binbir umutla yedirmiyormuyuz?her duyduğumuz macunu otu yedirmiyormuyuz?yok bal polen arı sütü yok keçiboynuzu yok şu yok bu..ben bunuda duyunca çok umutlandım denemek istedim fakat beni sahtekar bile yaptınız sağolsun bir arkadaş beim uzun zmandır burda olduğumu ve başka topiklerde de karşılaştığının yazıp beni aka çıkarmış.ben denediğim diğer ürünler gibi bu macunu da denemek istiyorum ve inş birgün size hayırlı güzel haberlerle dönerim.
canim,bak ben sabah okudum arkadaslarimiz sana dolandirici demediler anladigim kadariyla niye sana oyle birsey desinler canim benim biz hepimiz birimiz icin dua eden insanlariz valla ben kendi adima ve burdaki kizlarin adina dusuncelerimi soyleyim seni dolandirici olarak flan gormedik gormeyizde ben kendi adima tesekkur ederim ki duyduklarini bizimle paylasdin bak simdi sen alicakmisin insallah bol bol sperimler olurda bizede umut olursun hec kendini uzme bak ben inanmiyorum ki burda kimse dolandiricilik yapsin cunku bizi bizden basqa kimse anliyamaz sen kendini uzme tamam canim insallah allah hepimizin bebislerini kisa zamanda gonderir aminnn uzme kendini seni cok iyi anliyorum
canım benim konumda değil burada bir arkadaş benim yeni üye olduğum ve özel mesaj hakkım olmadığı için beni o aktarın yandaşı sahtekar olarak düşünmüş ama sağolsun başka arkadaşta benim uzun zamandır burada olduğuu başka topiklerde karşılaştığını yazmış..evet bizi bizden başka kimse anlayamaz şimdi diğer sitelere girdim ve o aktarı tavsiye edrn arkadaşın sahte olduğunu başka tavsiye eden arkadaşla ayrı şehir gözükmesine rağmen aynı bilgisyarı kullandığını sölüyolar..para falan göndermedim kapıda ödeme yapacaklardı ve dün salı en geç çarş yollarım dedi arayıp iptalmi ettirsem ouff bütün umutlarım yıkıldı...bilemzsiniz nasıl yıkıldığımı üzüldüğümü ben çok umutlanöıştım hepsini rabbime havale ediyorum rabbim onları bildiği gibi yapsın
hz. Nuh'un kabir türbesicizre'de, bugün oradaydım hepimiz için uzun uzun dua ettim. Bütün inananlar için iyi şeyler diledim. Allahım kabul eder inşallah. Amin.
canım benim konumda değil burada bir arkadaş benim yeni üye olduğum ve özel mesaj hakkım olmadığı için beni o aktarın yandaşı sahtekar olarak düşünmüş ama sağolsun başka arkadaşta benim uzun zamandır burada olduğuu başka topiklerde karşılaştığını yazmış..evet bizi bizden başka kimse anlayamaz şimdi diğer sitelere girdim ve o aktarı tavsiye edrn arkadaşın sahte olduğunu başka tavsiye eden arkadaşla ayrı şehir gözükmesine rağmen aynı bilgisyarı kullandığını sölüyolar..para falan göndermedim kapıda ödeme yapacaklardı ve dün salı en geç çarş yollarım dedi arayıp iptalmi ettirsem ouff bütün umutlarım yıkıldı...bilemzsiniz nasıl yıkıldığımı üzüldüğümü ben çok umutlanöıştım hepsini rabbime havale ediyorum rabbim onları bildiği gibi yapsın
canim kalbivin sesini dinle nediyim basqa sen iyi arasdirdiysan eminisen al tabikide sonra kaskilerin olmasin canim
hosbulduk canim iyim nasil oluyum bildigin gibi usutmusum biraz bende bugun evdeyim ama evleri temizlemem lazim
Sadecik merhaba arkadaşım açmış olduğun topiği bulamıyorum o aktarcıyla bende görüştüm az önce yetersiz olan spermlerde 2 haftada inanılmaz yükselmeler oldu dedi
azosperdede faydalı dedi doğrumu acaba yaa adam kocaeli deymiş 400 tl diyor valla aklım karman çorman oldu kime inanacağımızı şaşırdık hakkımızda hayırlısı..
geçmiş olsun canım kendini fazla yorma?eşin daha test yaptırmadı mı?
sağolasın canım.Amin inşAllah...yer gök dua ile yaratılmış,mutlaka faydaı olacaktır sen iyi niyetinle orucunu tut Allahım yüzüne gülsün inşallah. Amin.
canm inanki benim aklıma senin dolandırıcı olduğunla alakalı hiçbişey gelmedi.yok artık arkadaşlar benide dolandırıcı yaptınız ya helal olsun size.ne yani ben sahte hesap açıp sizimi dolandırıcam?beni gerçekten çok üzdünüz.benim niyetim duyduğumu sizinle paylaşmaktı çünkü bu azodan ne çektiğimi bi ben bilirim ama çok üzüldüm bu yazdığınıza resmen ben yeni hesap açıp dolandırmaya çıkmışım gibi onu ima etmişin
Sadecik merhaba arkadaşım açmış olduğun topiği bulamıyorum o aktarcıyla bende görüştüm az önce yetersiz olan spermlerde 2 haftada inanılmaz yükselmeler oldu dedi
azosperdede faydalı dedi doğrumu acaba yaa adam kocaeli deymiş 400 tl diyor valla aklım karman çorman oldu kime inanacağımızı şaşırdık hakkımızda hayırlısı..
canim iki haftada sperimlerde yukselme olurmu ki?biraz arsdirin dikkatli olalim canim
evet canım izmit gölcükte.benim çok kafam karıştı ve olumsuz mesajlar yazıldı sahtekar falan diye bende topiğimin kapatılmasını istedim.verdiğim siparişi ertelettim babam oraya yakın oturuyo yani bizden daha yakın:)adamı aradım babam gelcek diye işte şurada insin ben gidip alırım merak etmeyin ilgilenirim kardeşim falan açık adresini verdi işte bana avrupdan sizin macun için bilmem ne bitkisi gelmedi onla uğraşıom falan dedi saat 5ten sonra ben dük oluyorum ben dışarlarda oluyorum işlerim oluyor saat 5ten sonra gelsin beni arasın dedi ayy ne de uzattım he kısacası babam yarın 5ten sonra adamla yüzyüze görüşçek yarın yazarım babamın düşüncelerini canım:)babam öğretmendi ve bugüne kadar kim hakkında ne dediyse doğru çıktı ona çok güvenirim
haklısın canım ama ne yapalım işte bir umut...m-sure nin sahte olduğu ortaya çıktı kaan bey kullanın dedi onu bulamazsak da com vitex kullanın dedi 2 kutu m-sure aldık ve eşim şu anda 2.kutuyu kullanıyor ve ben ona sahte olduğunu söylemiyorum ümitlerimizle oynayarak kısa yoldan zengin olanları yüce allah kahretsin çünkü biz çaresiziz.insanlara inanıyorum güveniyorum ne yapabilirim başka....(
sağolasın canım.Amin inşAllah...
canm inanki benim aklıma senin dolandırıcı olduğunla alakalı hiçbişey gelmedi.
biz dün gece baharla konuştuk.eşimede söyledim o da hemen aramak istedi hatta aktarı.
ama m-sureden bizimde ağzımız yandı.
sadece bunu konuştuk.
seni bende görmüştüm topiğimizde.
sahte hesap açtığını falan düşünmüyorum yani.
inşAllah macun size faydalı olur.
herkes duyduğunu paylaşacakki buranın faydasını görelim değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?