Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim asıl üzüldüğüm benimde sahtekar gibi algılanmam inan buna çok üzüldüm sonuçta bende sizler gibi biriyim ve nasıl heyacanlanıp o bilgiyi sizinle paylaştığımı anlayamazsınız..eğer dolandırıcıysada babam ağbim asla peşini bırakmaz gölcük aileme 1buçuk 2 saatlik mesafede.babam rahatsız olmasa ve ağbimin zmanı olsa gidip adamı göreceklerdi fakat babam ayağını sakatladı ağbimde çalışıyor ve düğün telaşemiz ver ağbim haylısınla evlenecek o yüzden gidip adamı bir görün diye üstelemedim ama bunu onun yanına asla bırakmam tabi benim yıkılan umutlarıma onun çekeceği ceza az gelir neyse çok uzattım umarım umarım 2 ay sonra güzel haberlerle dönerim..

canim,bak ben sabah okudum arkadaslarimiz sana dolandirici demediler anladigim kadariyla niye sana oyle birsey desinler canim benim biz hepimiz birimiz icin dua eden insanlariz valla ben kendi adima ve burdaki kizlarin adina dusuncelerimi soyleyim seni dolandirici olarak flan gormedik gormeyizde ben kendi adima tesekkur ederim ki duyduklarini bizimle paylasdin bak simdi sen alicakmisin insallah bol bol sperimler olurda bizede umut olursun hec kendini uzme bak ben inanmiyorum ki burda kimse dolandiricilik yapsin cunku bizi bizden basqa kimse anliyamaz sen kendini uzme tamam canim insallah allah hepimizin bebislerini kisa zamanda gonderir aminnn uzme kendini seni cok iyi anliyorum

canım benim konumda değil burada bir arkadaş benim yeni üye olduğum ve özel mesaj hakkım olmadığı için beni o aktarın yandaşı sahtekar olarak düşünmüş ama sağolsun başka arkadaşta benim uzun zamandır burada olduğuu başka topiklerde karşılaştığını yazmış..evet bizi bizden başka kimse anlayamaz şimdi diğer sitelere girdim ve o aktarı tavsiye edrn arkadaşın sahte olduğunu başka tavsiye eden arkadaşla ayrı şehir gözükmesine rağmen aynı bilgisyarı kullandığını sölüyolar..para falan göndermedim kapıda ödeme yapacaklardı ve dün salı en geç çarş yollarım dedi arayıp iptalmi ettirsem ouff bütün umutlarım yıkıldı...bilemzsiniz nasıl yıkıldığımı üzüldüğümü ben çok umutlanöıştım hepsini rabbime havale ediyorum rabbim onları bildiği gibi yapsın

canim kalbivin sesini dinle nediyim basqa sen iyi arasdirdiysan eminisen al tabikide sonra kaskilerin olmasin canim

hz. Nuh'un kabir türbesicizre'de, bugün oradaydım hepimiz için uzun uzun dua ettim. Bütün inananlar için iyi şeyler diledim. Allahım kabul eder inşallah. Amin.

canım allah razı olsun inşallah duaların gerçek olsun ve bizler için ettiğin duaların içinde ayrıca teşekkür ediyorum.rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün

sadecik canım öncelikle senin yanlış anladığını söylemek istiyorum.burdaki seni sahtecilikle suçladığını iddia ettiğin arkadaş senelerdir bu topiğin üyesi ve dolayısı ile hepimizden daha kademeli .bizim durumumuzu sömüren o kadar şarlatan varki tekrar onların bir tuzağımı diye merak etmiş arkasından da inanmak istediğini yazmış.onun sahtekar dediği sen değil o ilacı satan kişidir.biliyorsun ki bundan bir ay önce çok güvendiğimiz ve oluk gibi para akıttığımız m sure ilacının sahte olduğunu öğrendik.üstelik bunu bize tavsiye eden kişi en güvendiğimiz doktorumuz kaan aydostu.yeri geldi içimizdeki bazı arkadaşlar kaan hoca için bile yanlış düşünceye kapıldılar.yani anlayacağın biz sadece artık insanların bizi sömürmesinden ve duygularımızla oynanmasından korkuyoruz.keşke canım sihirli bir değnek olsada hepimiz bebişlerimize kavuşsak.bu arada eski zamanlarda böyle bir sıkıntısı olan kişi zaten bitkisel ilaçlarla tedavi görüyordular.çünkü o zaman sahtecilik dolandırıcılık yoktu.kimse kimsenin duygularıyla oynamıyordu para için değil allah için birbirlerine yardımcı oluyorlardı.neyse içim çok dolu o yüzden konuşmasam daha iyi olacak ama sen inşallah şifanı bulursunda bizede umut olursun

canim kalbivin sesini dinle nediyim basqa sen iyi arasdirdiysan eminisen al tabikide sonra kaskilerin olmasin canim

canım şimdi babamı aradım ağladım tutamadım kendimi o adresi net al gidip göreyim dedi babam insan sarrafıdır anlar adamın sahtekar olup olmadığını

Sadecik merhaba arkadaşım açmış olduğun topiği bulamıyorum o aktarcıyla bende görüştüm az önce yetersiz olan spermlerde 2 haftada inanılmaz yükselmeler oldu dedi
azosperdede faydalı dedi doğrumu acaba yaa adam kocaeli deymiş 400 tl diyor valla aklım karman çorman oldu kime inanacağımızı şaşırdık hakkımızda hayırlısı..

canim iki haftada sperimlerde yukselme olurmu ki?biraz arsdirin dikkatli olalim canim

geçmiş olsun canım kendini fazla yorma?eşin daha test yaptırmadı mı?

tesekkur ederim yok canim yaptirmadi doktorada getmedi soyleyincede kavga ediyor direk bagriyor cagriyo bende bisey demiyorumdaha bazar gunu dedim ki sana bali macun yapayim ben yemem dedi bende nedeyim basaqa olumlu seylerde anlatdim ama ikana olmuyor doktora gedicem diyor ama simdi zamanim yok diyor

yer gök dua ile yaratılmış,mutlaka faydaı olacaktır sen iyi niyetinle orucunu tut Allahım yüzüne gülsün inşallah. Amin.
sağolasın canım.Amin inşAllah...

canm inanki benim aklıma senin dolandırıcı olduğunla alakalı hiçbişey gelmedi.
biz dün gece baharla konuştuk.eşimede söyledim o da hemen aramak istedi hatta aktarı.
ama m-sureden bizimde ağzımız yandı.
sadece bunu konuştuk.
seni bende görmüştüm topiğimizde.
sahte hesap açtığını falan düşünmüyorum yani.
inşAllah macun size faydalı olur.
herkes duyduğunu paylaşacakki buranın faydasını görelim değilmi?

evet canım izmit gölcükte.benim çok kafam karıştı ve olumsuz mesajlar yazıldı sahtekar falan diye bende topiğimin kapatılmasını istedim.verdiğim siparişi ertelettim babam oraya yakın oturuyo yani bizden daha yakın:)adamı aradım babam gelcek diye işte şurada insin ben gidip alırım merak etmeyin ilgilenirim kardeşim falan açık adresini verdi işte bana avrupdan sizin macun için bilmem ne bitkisi gelmedi onla uğraşıom falan dedi saat 5ten sonra ben dük oluyorum ben dışarlarda oluyorum işlerim oluyor saat 5ten sonra gelsin beni arasın dedi ayy ne de uzattım he kısacası babam yarın 5ten sonra adamla yüzyüze görüşçek yarın yazarım babamın düşüncelerini canım:)babam öğretmendi ve bugüne kadar kim hakkında ne dediyse doğru çıktı ona çok güvenirim

canim iki haftada sperimlerde yukselme olurmu ki?biraz arsdirin dikkatli olalim canim

haklısın canım ama ne yapalım işte bir umut...m-sure nin sahte olduğu ortaya çıktı kaan bey kullanın dedi onu bulamazsak da com vitex kullanın dedi 2 kutu m-sure aldık ve eşim şu anda 2.kutuyu kullanıyor ve ben ona sahte olduğunu söylemiyorum ümitlerimizle oynayarak kısa yoldan zengin olanları yüce allah kahretsin çünkü biz çaresiziz.insanlara inanıyorum güveniyorum ne yapabilirim başka....(

hadi bekliyoruz bakalım.
hayırlısı.
inşAllah olumlu şeyler olur..budertten hepimiz kurtuluruz...
sen yeterki kendini üzme..

canım sahte olduğunu bildiğin halde neden kullandırıyorsun anlamadım.bence eşinle münasip bir dille konuş sonuçta sen yapmadınya ilacı sana birşey demez .onun haricinde ilacı iade et ve paranı al sahtekarlara boyun eyme

canım babam yarın gidecek adamın yanına.ben aktarı aradım açık adresini verdi babanızı bende alırım indiği yerden dedi hiç merak etmeyin dedi babam bulur orasını onun almasına gerek yok ben babama çok güveniyorum adamın konuşmalarından hareketlerinden anlar maksadını..adam bana ben şuan dışardayım çok ses var kusura bakmayın avrupadan bitkiniz gelecekti gelmedi onla uğraşıom falan konuştu ya çok inandırıcı umut verici konuşuyor oufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…