merhaba canlarım..
nasılsınız??
gelin çay içelim
tarçınlı kurabiyemde varrrrr
cervancım facen varmı ekleyeliim yanii
kızlar bu şifa bitkimizde diye bir yer ardı hani 2 gün önce çıkan 2 ayda sperm çıkartan macun onun topigine giremiyorum dün açıktı halbu ki kaldırıldımı haberiniz varmı
anladım bebekimmm hakkınızda hayırlısı olur inş...
allahın izniyle bol bol sperm bulunacak inş
sonrada topiğimizin yeni umudu hamişimiz olacaksın
ve gelsin bebeişler
sağol bitanem iyi olmaya çalışıyorum hayat devam ediyor. annem köyde anneannemin 7 sine kadar orda kalacak. onunda tansiyonu çıktı dün tansiyon hastası zaten ilaçlarını almamış sonra bişeyler yedirip zorla ilaçlarını içirdim kendine gelmişti. bugünde aradım iyim dedi.
oda bana üzülmüş korkmuş. dün anneannemin cenazesi yıkanırken baktım ben hasta olacam diye korkmuş.
bize hayat devam ediyor yarın istanbula gidiyoruz bakalım guatr nasıl olmuş öğrenecez nasipse.
bilemiyorum canım ya umutsuzum bu günlerde..
kaç aydır tedavi görüyoruz ama yuvarlak hücre bile yok.
enazından yuvarlak hücre çıkhsa umutlanırız bak üretim var deriz.
gerçi belli olmaz dediğin gibi çıkabilirde.
ameliyatta bulunanların hepsinde yuvarlak hücremi çıkmış sanki.
ama kociş bir kere ameliyat oldu bulunamadı işte o yüzden korku var içimizde inşallah bulunur hepimiz biran önce hamiş oluruz.
yok canım facemmm
ama açmayı düşünüyorum açınca eklerim birbirimizi
inşalah canım benim Rabbim duysun sesimizi bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.
kucağımızı doldursun inşallah..
merhaba canlarım..
nasılsınız??
gelin çay içelim
tarçınlı kurabiyemde varrrrr
ahhh canım yaa aman dikkat etsin sık sık aramaya çalış ihmal etmesin ilaçlarını...
allah korusun oda hastaymış bak üzüntüyle kötülemesin bebekimizin bitanecik annesi...
hayırlısıyla gidip dönün canım benim inş güzel haberler vereceksin bize...
merhaba tatlım
oooo afiyet olsun bendede tahinli kurabiye var ....ama çayım yok sen bardakları hazırla geliyorum cnm
Canım ümütsizliğe kapılma inş. yuvarlak hücre değil spermleri görürüsünüz ve hamiş olursun :26:
tmm canım
sen yeterki iste.merhaba canım hoşgeldin kahvemi hazılarsangeliyorum şimdi
tarçınlı kurabiye için herşeye değer
bekliyorummmmcanım buarada geçmiş olsun galiba rahatsızdın bugün..
hımmm tarçınlı kurabiye vede çay nasıl hayır diyebilirimkii..
sürekli arıyorum canım zaten unutur içmeyi üzüntüden diye.
inşallah canım bakalım inşallah noırmal seviyelere gelmiştir. bu abdullah arman özdemir vardı ya ona randevu alamadım yarın muayenesinde yokmuş perşembe yada cuma günü verelim randevu dediler ama malesef bizde o zamanlarda gidemeyeceğimiz için alamadık kısmet değilmiş yani..
sürekli arıyorum canım zaten unutur içmeyi üzüntüden diye.
inşallah canım bakalım inşallah noırmal seviyelere gelmiştir. bu abdullah arman özdemir vardı ya ona randevu alamadım yarın muayenesinde yokmuş perşembe yada cuma günü verelim randevu dediler ama malesef bizde o zamanlarda gidemeyeceğimiz için alamadık kısmet değilmiş yani..
inşallah canım benim kendime istediğim kadar enaz sizin içinde okadar istiyorum ben tek hamiş olmayı değilde hep beraber hamiş olmayı istiyorum..
hepimiz aynı duyguları tadalım istiyorum..
artık muhabbetimiz bebişlerimiz olsun istiyorum.
tabiki en önemlisi hayırlısını istiyorum..
slm kızlar nasılsınız?
hadi kalk çaya gel..slm kızlar nasılsınız?
sağlık olsun bebekimmm belki kısa bi süre sonra bidaha işiniz düşer ozaman gidersiniz sizde o dra...
trabzonla kayseriye gideceksiniz değil mi ??
aminn inşAllah...
eşim diyorki bugün.
topiktekilerle dernek kurun
güldürdü beni ya...
zaten kırk yıllık dost gibi oldunuz diyo..
birbirinizin herşeyini öğrendiniz diyo..
kızlar kuralımmı azolular derneğini..ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?