Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu şifa bitkimizde diye bir yer ardı hani 2 gün önce çıkan 2 ayda sperm çıkartan macun onun topigine giremiyorum dün açıktı halbu ki kaldırıldımı haberiniz varmı

zamancım hani dün sen acaba sahte üye mi diye sadecikten şüphelenmiştin ya...
sonuçta tanımıyordun bu çok normal...
sadecikte buna çok bozulmuş ve topiği sildirmiş sanırım...
sen bi geçmişi oku istersen burayada yazdı...
belki açıklama yapmak istersin...
biz hepimiz senin adına cevap verdik ama sen yinede geçmişi bi oku olur mu canım benim...

anladım bebekimmm hakkınızda hayırlısı olur inş...
allahın izniyle bol bol sperm bulunacak inş
sonrada topiğimizin yeni umudu hamişimiz olacaksın
ve gelsin bebeişler

inşalah canım benim Rabbim duysun sesimizi bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.
kucağımızı doldursun inşallah..

ahhh canım yaa aman dikkat etsin sık sık aramaya çalış ihmal etmesin ilaçlarını...
allah korusun oda hastaymış bak üzüntüyle kötülemesin bebekimizin bitanecik annesi...
hayırlısıyla gidip dönün canım benim inş güzel haberler vereceksin bize...

Canım ümütsizliğe kapılma inş. yuvarlak hücre değil spermleri görürüsünüz ve hamiş olursun :26:

yok canım facemmm
ama açmayı düşünüyorum açınca eklerim birbirimizi

tmm canım

sürekli arıyorum canım zaten unutur içmeyi üzüntüden diye.
inşallah canım bakalım inşallah noırmal seviyelere gelmiştir. bu abdullah arman özdemir vardı ya ona randevu alamadım yarın muayenesinde yokmuş perşembe yada cuma günü verelim randevu dediler ama malesef bizde o zamanlarda gidemeyeceğimiz için alamadık kısmet değilmiş yani..

Canım ümütsizliğe kapılma inş. yuvarlak hücre değil spermleri görürüsünüz ve hamiş olursun :26:

tmm canım

inşallah canım benim kendime istediğim kadar enaz sizin içinde okadar istiyorum ben tek hamiş olmayı değilde hep beraber hamiş olmayı istiyorum..
hepimiz aynı duyguları tadalım istiyorum..
artık muhabbetimiz bebişlerimiz olsun istiyorum.
tabiki en önemlisi hayırlısını istiyorum..

sağlık olsun bebekimmm belki kısa bi süre sonra bidaha işiniz düşer ozaman gidersiniz sizde o dra...
trabzonla kayseriye gideceksiniz değil mi ??

bebekim nasıl oldun iyisin değilmii..
annenide sık sık kontrol et canım böyle durumlarda üzüntüden stresten dikkat etmezler kendilerine.
inşallah eşinde biran önce düzelir..

aminn inşAllah...
eşim diyorki bugün.
topiktekilerle dernek kurun
güldürdü beni ya...
zaten kırk yıllık dost gibi oldunuz diyo..
birbirinizin herşeyini öğrendiniz diyo..
kızlar kuralımmı azolular derneğini..ne dersiniz

kızlar yaa kan tahlilinde gebelik çıkmamıstı. doktor rengli olmam için ilaç vermişti o da biteli 4 gün oldu . hala rengli olamadım. yaa artık gebelik diye bişey olamaz demii. eşim izne ayrılamıyor şuan gidemedik doktora. ama yarın telefon edicem olmadım diye eğer olmazsam. Allah hepimize sabır versin yardım etsin hayırlısını nasip etsin inş. çok zor valla bu bekleme belirsizlik

eşinde haksız değil yanii
olur canım kuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…