Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar herkesler iyidir inşallah... geçmişi okudum da biraz canım sıkıldı sadecikle ilgili durumdan dolayı
yazık ya allahım hepimize yardım etsin kolay değil boşu boşuna üzüldü o da... ben de öyle şeylere güvenemiyorum aktar aktar gezmeyle bu iş olmaz faydalı bitkiler nette de yazıyor bunları balla karıştırıp kullanalım fayda ederse eder etmezse ne yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor işte... riske girmeye de gerek yok...
zaten herşeyi kullanıyoruz vitaminler olsun arı sütü bal polen gibi karışımlar olsun ısırgan otları olsun ve daha niceleri işte.... bunlar bilindik şeyler hiç değilse bilmediğimiz içine ne katıldığını görmediğimiz şeylere bel bağlamaktan iyidir...
allahım hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah

Allah kabul etsin cnm

negüzel bebekimmm allah kabul etsin inş...
bende bugün girdim baktım topikte kimse yok çıktım...
bidaha gireyim dedim sizi buldum allahtan...
biz daha yemek yemedik yeni koydum bende fırına...

çooook sağol canım benim.
bende birara girdim kimse yoktu .
zaten zamanda yoktu koşturarak yemek yapıyordum çünkü burada ezan 4 de okunuyo da.
yemek neyaptın bebekim şimdi eve miss gibi yemek kokuları dağılmıştır..

bende iyiyim çok şükür
biraz önce üst komşum aşure getirdi onu yemekle meşgulüm cnm

ayy canım benim yaa bende aşure yapıcam ama becerebilirmiyim bilmiyorum..
daha önce hiç yapmadımda artık telde anneme sora sora yapıcam inşallah güzel olur.
canımda istemedi değil yanii

çok doğru söylüyorsun canım da insan bazen kapılıyor işte...
aminnn canım benim rabbim hepimizi kurtarsın...
bizimde 17 gün kaldı teste çok heyecanlıyım :18:

daha önce hiç yapmadımda artık telde anneme sora sora yapıcam inşallah güzel olur.

canım ben geçen sene 4 aylık evliyken pişirdim ve harika olmuştu düşün ... ben çok güzel ve anlaşılır bir tarif bulmuştum ondan yapmıştım yarın yine yapacam aynı tariften ama malzemeleri 3 katına çıkararak büyük tencerede yapıcam... geçen seneki de fena değildi ama bana çok kalmamıştı hep dağıtmıştım....
google a "yemek günlüğüm aşure tarifi" yaz ve oradaki tarifi incele ben birebir uydum geçen sene harika oldu düşün kırk yıllık kadın yapmış gibi
kimseden yardım almadan yapmak daha çok hoşuma gider de benim

cnm bende 2 senedir yapıyorum ama komşumun yardımıyla tabi cesaret edemem yoksa, ama bu sene tariflere bakarak dediycem inş.
ay cnm ya söylemekle kötümü yaptım canın istedi şimdi

kolay mı bebekimmm 4 de kadar oruç halinle uğraşmışsın...
kocişin canı bugün fırında tavuk çekmiş bütün olarak bende onu attım fırına soslayıp
valla kokusu buraya kadar geldi
nezaman isterseniz sizde buyurun gelin sizin içinde yaparım bebekimmm

çok doğru söylüyorsun canım da insan bazen kapılıyor işte...
aminnn canım benim rabbim hepimizi kurtarsın...
bizimde 17 gün kaldı teste çok heyecanlıyım :18:

hadi bakalım inşallah kurtlar kaynıyordurrrrrr
o ne demek diyeceksin hemen açıklama getiriyorum bebeğim :)
benim annem spermlere kurt adını verdi... hani böyle canlılar kaynıyorlar harekt ediyorlar ya gerçi biz bunları göremedik ama olsun tv.ler var allahtan
geçen annemi aradım test sonucunu alır almaz anneeeee demeye başlamadan yoksa "kurtlar bu sefer kaynıyorlar mı" demişti benim canım annecim ....
öyle işte canımcım inşallah sizin de kurtlar kaynıyordur içerde dışarı da çıkmışlardırrrrrr inşalahhhhhhhhh
dualarım sizinle canım arkadaşım

canım bende geçen sene yine oruç tuttum vede dolayısıyla aşure yapmak istedim ama cesaret edemedim
malzemeleri alıp kayınvalideme yaptırdım
ama busene kendim yapmak istiyorum..
tamam canım yazdığın siteyi araştırayımda olmazsa onu yaparım..
demek çok güzel olmuştu kırk yıllık kadın yapmış gibi haaa yerim seniiii
ellerine sağlık yarında yaparsan inşallah önceki gibi lezzetli olur..

bende hiç yapmadım cesaret edemiyorummmm ama yemesine bayılıyorum

ellerine sağlık canım benim bende dediğin siteyi açıp ekledim en kısa zamanda inceliycem...
inş bende senin kadar güzel yapabilirim

cnm bende 2 senedir yapıyorum ama komşumun yardımıyla tabi cesaret edemem yoksa, ama bu sene tariflere bakarak dediycem inş.
ay cnm ya söylemekle kötümü yaptım canın istedi şimdi

iyiki komşun varda beraber yapıyorsunuz canım.
yok canım neden kötü yapasınki malum aşure ayı zaten heryerde muhabbeti vede kokusu var..
inşallah seninkide lezzetli olur canım..

allah razı olsun bebeğimmm annenin deyimiyle inş kurtlar kaynıyordur

yaaaaa nerden söyledim herkesin canı çekti ama :84::84::84:
yakın olsak yarın hemen yapayım diycem ama maaleseff canlarımmm

valla çok canım çekti canım yaaa daha neyse bende gaza geldim...
en kısa zamanda bende yapmaya çalışıcam bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…