sağlık olsun bebekimmm belki kısa bi süre sonra bidaha işiniz düşer ozaman gidersiniz sizde o dra...
trabzonla kayseriye gideceksiniz değil mi ??
bebekim nasıl oldun iyisin değilmii..
annenide sık sık kontrol et canım böyle durumlarda üzüntüden stresten dikkat etmezler kendilerine.
inşallah eşinde biran önce düzelir..
inşallah canım benim kendime istediğim kadar enaz sizin içinde okadar istiyorum ben tek hamiş olmayı değilde hep beraber hamiş olmayı istiyorum..
hepimiz aynı duyguları tadalım istiyorum..
artık muhabbetimiz bebişlerimiz olsun istiyorum.
tabiki en önemlisi hayırlısını istiyorum..
hayrola eseslim niye tarbzona kayseriye gidiyorsunuz canım??
inş. canım tabiki hep beraber olalım bende istiyorum bebeklerimizden bahsetmeyi , dün gece çok dua etiim hepimize ,:26: benim evimde ufak bi oda var orası çoçuk odası dün oaraya bakarak ağladıım orayı boş gördükçe çok üzülüyorum ... yakın arkadaşım var aynı yerde oturuyoruz o çoçuk odasını o kadar güzel döşediki süreklide güzel şeyler alıyo bende hevesleniyorum benimde olsun bende o odaya eşyalar alım diye ,bazen de aman haıyrlısıyla olsun da koltukta bile yatar ne olcak diyorum işte, bugün dışarıdaydım otobüste bile aklıma geldi gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi :2:
kızlar yaa kan tahlilinde gebelik çıkmamıstı. doktor rengli olmam için ilaç vermişti o da biteli 4 gün oldu . hala rengli olamadım. yaa artık gebelik diye bişey olamaz demii. eşim izne ayrılamıyor şuan gidemedik doktora. ama yarın telefon edicem olmadım diye eğer olmazsam. Allah hepimize sabır versin yardım etsin hayırlısını nasip etsin inş. çok zor valla bu bekleme belirsizlik
gebelik testi alıp bidaha yapsaydın canım..kızlar yaa kan tahlilinde gebelik çıkmamıstı. doktor rengli olmam için ilaç vermişti o da biteli 4 gün oldu . hala rengli olamadım. yaa artık gebelik diye bişey olamaz demii. eşim izne ayrılamıyor şuan gidemedik doktora. ama yarın telefon edicem olmadım diye eğer olmazsam. Allah hepimize sabır versin yardım etsin hayırlısını nasip etsin inş. çok zor valla bu bekleme belirsizlik
iş dolayısıyla gidiyoruz canım..
kan tathlilinde gebelik çıkmadıysa ozaman hamile değilsin 1 haftalık dahi olsa çıkardı kanda
çok sitres altındaysan reglin geçikebilir
gerçektende çok zor ama güçlü olmamız gerekir
kızlar ben kaçtımmm.
kocişi uyandırdım markete gidicez şimdi aşure malzemesi almaya.
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar ben kaçtımmm.
kızlar ben kaçtımmm.
olabilir cnm 3 ayıma geliyorum olmadım yarın arıcam doktoru olmadım diye. bakalım ne diyecek. ah şu muayene olmasa korkuyorum yaa o masadan :2:
kızlar ben kaçtımmm.
inş. canım tabiki hep beraber olalım bende istiyorum bebeklerimizden bahsetmeyi , dün gece çok dua etiim hepimize ,:26: benim evimde ufak bi oda var orası çoçuk odası dün oaraya bakarak ağladıım orayı boş gördükçe çok üzülüyorum ... yakın arkadaşım var aynı yerde oturuyoruz o çoçuk odasını o kadar güzel döşediki süreklide güzel şeyler alıyo bende hevesleniyorum benimde olsun bende o odaya eşyalar alım diye ,bazen de aman haıyrlısıyla olsun da koltukta bile yatar ne olcak diyorum işte, bugün dışarıdaydım otobüste bile aklıma geldi gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi :2:
kızlar eşim aradı şimdi mustafa eraslandan ilaç almak için bize sonuçlarınızı gönderin demişti
bizim sonuçlarda hastanedeydi
hastaneyi aradık mail olarak bize gönderdi
sonuçlarda 0.2 milyon sperm dışı hücre yazıyormuş nedemek oluyor nolur cvp yazın
kızlar eşim aradı şimdi mustafa eraslandan ilaç almak için bize sonuçlarınızı gönderin demişti
bizim sonuçlarda hastanedeydi
hastaneyi aradık mail olarak bize gönderdi
sonuçlarda 0.2 milyon sperm dışı hücre yazıyormuş nedemek oluyor nolur cvp yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?