Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağlık olsun bebekimmm belki kısa bi süre sonra bidaha işiniz düşer ozaman gidersiniz sizde o dra...
trabzonla kayseriye gideceksiniz değil mi ??

evt canım nasip değilmiş..
mutlaka bir daha gideceği bu dr için o zamn onada randevu almaya çalışırz. kısmetse tabi..
evet canım gideceğiz çünkü uçak biletlerini aldık eşim zaten gidecekti mecburdu benimde bilet olunca bende gidicem..

hb kızlar valla gelmeyi çok isterdim çaya. çok sıkıldım. içimde hep bi ağlama hissi var . kafam karıstı iice. ama bunlarda geçecek inş. bakmayın siz bana arada gelirler bana böyle kesin bu ifade de yanlıstır ama yaptım:)))))

bebekim nasıl oldun iyisin değilmii..
annenide sık sık kontrol et canım böyle durumlarda üzüntüden stresten dikkat etmezler kendilerine.
inşallah eşinde biran önce düzelir..

iyim canım çok şükür.
arıyorum canım sürekli gidemiyorum ama arıyorum. evt canım ilçalrını filan unutuyor. unutma dedim bak unutursan küserim dedim tamam unutmam dedi bakalım inşallah unutmaz.

inş. canım tabiki hep beraber olalım bende istiyorum bebeklerimizden bahsetmeyi , dün gece çok dua etiim hepimize ,:26: benim evimde ufak bi oda var orası çoçuk odası dün oaraya bakarak ağladıım orayı boş gördükçe çok üzülüyorum ... yakın arkadaşım var aynı yerde oturuyoruz o çoçuk odasını o kadar güzel döşediki süreklide güzel şeyler alıyo bende hevesleniyorum benimde olsun bende o odaya eşyalar alım diye ,bazen de aman haıyrlısıyla olsun da koltukta bile yatar ne olcak diyorum işte, bugün dışarıdaydım otobüste bile aklıma geldi gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi :2:

ahh canım benim üzülme sen hepimizde bebişlerimize çoook güzel odalar hazırlayacağız inşallah.
bazen bende senin gibi oluyorum çok mutsuz umutsuz üzgün oluyorum..
dönem dönem oluyo tatlım inşallah bu üzüntülerimiz geride kalır..

kan tathlilinde gebelik çıkmadıysa ozaman hamile değilsin 1 haftalık dahi olsa çıkardı kanda
çok sitres altındaysan reglin geçikebilir
gerçektende çok zor ama güçlü olmamız gerekir

gebelik testi alıp bidaha yapsaydın canım..
nasıl dayanabildin ben çatlardım şimdiye yapmasam..

iş dolayısıyla gidiyoruz canım..

anladım canım.hayırlı olsun...

kızlar ben kaçtımmm.
kocişi uyandırdım markete gidicez şimdi aşure malzemesi almaya.
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi kocaman öpüyorum

kan tathlilinde gebelik çıkmadıysa ozaman hamile değilsin 1 haftalık dahi olsa çıkardı kanda
çok sitres altındaysan reglin geçikebilir
gerçektende çok zor ama güçlü olmamız gerekir

olabilir cnm 3 ayıma geliyorum olmadım yarın arıcam doktoru olmadım diye. bakalım ne diyecek. ah şu muayene olmasa korkuyorum yaa o masadan :2:

kızlar ben kaçtımmm.
kocişi uyandırdım markete gidicez şimdi aşure malzemesi almaya.
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi kocaman öpüyorum

gule gule cnm
allh kabul etsinnnnnnnn
bizede ayır aşurenden tmm mı

olabilir cnm 3 ayıma geliyorum olmadım yarın arıcam doktoru olmadım diye. bakalım ne diyecek. ah şu muayene olmasa korkuyorum yaa o masadan :2:

evet bende gıcık oluyorum kadın dogum koltuguna

kızlar eşim aradı şimdi mustafa eraslandan ilaç almak için bize sonuçlarınızı gönderin demişti
bizim sonuçlarda hastanedeydi
hastaneyi aradık mail olarak bize gönderdi
sonuçlarda 0.2 milyon sperm dışı hücre yazıyormuş nedemek oluyor nolur cvp yazın

inşAllah seninde birgün bu güzellikler kapını çalar.
umudunu hiçbirzaman kaybetme.
zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
ben hiç düşünmüyorum bebek odasını..
içinden çıkamayabilirim.
geçeen sene bebek nevresimi işledim.
onu bile ortalıktan kaldırdım gözüm görmesin diye.
azolu olduğumuzu öğrenmeden önce yakın bş arkadaşım yeğenime battaniye örermisin dedi.şu pofuduk ipler varya ondan.
bende tmm dedim.
daha yeni başlamıştım azolu olduğumuzu öğrendik.
uzun süre eime alamadım.
içim hep bi tuhaf oluyordu..
aradan 4 ay geçti arkadaşım sordu.
ha bitti ha bitecek derken çok zor bitirdim.
tabi onların durumdan haberleri yok.
nasıl bitiremedin diye bana hayretle bakıyo.
işte insan söyleyemiyorki..
eşime söylesem o benden daha çok üzülecek..

bilmiyorum ki canım.
yuvarlak hücre olabilirmi acaba??

cnm benim bi bilgim yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…