Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------2 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------1 meryem
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

git git bebekimmm anneannenin kaybından sonra evde yalnız kalma...
daha çok üzülürsün en iyisi kocişinle gidip kafanı dağıtman...
hem çok değil zaten 2 günmüş hemen geçer...

evt canım kesinlikle bide eşim evde olmayınca daha da kötü olurum. en iyisi onun yanında olmam.

işte ben bunu düşünmüştüm başka iş yapıp oraya beşten sonra gelmesini belkide o ayarladıgı aktar dükkanı bile kendisinin degil o kişiyide ayarlayıp kendi aktarmış gibi ğösterede bilir böyle kişiler umut taciri .burda deniz13 vardı buraya sırf m-süre için giriyordu sürekli alsak kullansak yok eşim başladı yok biyer var özelden bana mesaj at ordan temin edebilirim sizede diye sürekli m-süreden başka yorumu yoktu ona burda açık açıga söylemiştim senden şüpeleniyorum diye ben onu bilmiştim srf m-süre için burdaydı ve en sonunda maskesi düştü haklı çıktım yanılmadım buraya bizimle aynı sorunu varmış ğibi davranıp reklam yapan kişiler oluyor ama kimse keriz degil o kişiler çok belli ediyor kendini ille bir pot kırıyorlar yemezlerrr.

çok şükür iyiyim kızlar sizler nasılsınız uzun bir aradan sonra anca gelebildim topiğe belki hatırlarsınız eşimle boşanma kararı almıştım hatta bir kaç ayda ayrı kaldık ama olmadı geri birleştik şimdilik herşey güzel gidiyor kismet olursa eşim tedaviyede başlayacak yakın bir zamanda istanbulda olsun diyor işi gereği zaten çoğu zaman orda bakalım kismet gün doğmadan neler doğar..bunca yaşanmış kötü günlerin üstüne olurmu olmazmı diye hayalde kurmuyorum açıkçası bakalım hakkımızda hayırlısı....benden böyle işte

demekki sperm üretiyor tedavisi olabilir belki
biri kaan aydosa mail atmış ilaçları kullanmış test yapmışlar sperm dışı hücre bilmem kaç yazmış
oda sperm üretimi başlıyor ilaçlara devam edin demiş ben bundan medet beklemelimiyim

cnm bızdede sperm dısı hucre :0.1 mılyon yazıyordu bız dr sorduk bıze
onlar sperm dısı dedı yanı sperm den oncekı ılk asmalardan bırıymıs
ınşllh o dıs hucreler sperm olarak gerı doner cnm

inş ya çok sevindim yinede üretim var demekki sizin sorun ne peki sperm varmı sizdeee

bı daha kotu gun gorme cnm eee
demek kı esınle yasayacagın zamanlar varmıs
allh mutlulugunu bozmasın cnm

şimdi ilk önce sadecik başta olmak üzere hepinizden özür
bende diyorum bu yeni topik niye açılmıyor megersem beni bloke etmişler ondan Allahtan bahar85 yazmışta geçmişi okuyunca duydum topik sallanmış resmen ilk önce ben sadeciğe sahtekar demedim sadece sordum yeni üye mi özelden de mesaj atamıyor tanıyan bilen varmı dedim üstelik almayı düşündüğümüzüde söyledim ama ıp adreslerinin aynı oldugunu yazan arkadaştan sonra acabalar yaşadım ki ben bunda sonuna kadar haklıyım dönem dönem böyle şeyler çıkıyor tonla para verip hayel kırıklıklarrımın ve göz yaşlarım yanıma kar kalıyor kaldıkı ev aldık ve borç gırtlakra eskiden olsa kim ne dese alır kim hangi dr dese il il gezerdik ama artık aklıca bir seçim yapmak zorundayım sonra bu kadar alınganlıga da şaşırdım neyse bacılar gene diyorum ben böyle bir niyetle sormamıştım kimseyide sahtekar demedim tanıyan varmı merak ettim okadar ama sadecik alınmış niyetim kırmak değildi hakkını helal et sadecik bahar85 Allah senden de razı olsun benim bişeyden haberim yok sen demesen gene öyle saf saf dolancam sonuçta noldu bugün herif adamla konuştu 150lisi buay 250si öbür aya olmak şartıyla o macundan bizde aldık

inş ya çok sevindim yinede üretim var demekki sizin sorun ne peki sperm varmı sizdeee

malesef cnm ben yıllardır teslerde hıc ne canlı nede olu gordum
esım cocukken kabakulak gecırmıs dr buna bagladı bızım azoyu
bundan sonra gorurum ınşllh spermler ben ölüye bile razıyım

anam harzem gelmiş hoş gelmiş nasılsın bacım çok merak ettim seni iyimisin naptın sağlıgın nasıl

hoşbulduk zamancım sana özelden yazdım canım maillerine bir bak......
topiğimi karıştırdın kız ne yaptın böle

hoşbulduk zamancım sana özelden yazdım canım maillerine bir bak......
topiğimi karıştırdın kız ne yaptın böle

bakmam mı harzem hemen cevap yazdım
ya sorma bacım hemde nasıl karıştırdım yıllardır burdayım ilk defa başıma geldi hemde nasıl oldu ben sordum tanıyan varmı diye sonra çıktım migrenden kıvranıyorum gittim yattım ama sadece sordum sonrasından haberim yok topik sallanmış resmen aynen şöyle oldu karırtırdım ama haberim yok

canım benim sende üzme kendini biz olayı anlattık sadeciğe sende okumuşsundur zaten...
sen tanımadığın için şüphelendin okadar...
boşver uzatmaya gerek yok allah senden de razı olsun bitanem...
olayı çözdük zaten ne sen nede sadecik üzülmesin artık...
hepimizin derdi aynı çektiğimiz acılar aynı...
inş bugünlerde geride kalacak allahın izniyle...
demek sizde aldınız hakkınızda hayırlısı olsun...
inş şifa olur kocişine...
dün dediğim gibi benim içime kurt düştü...
tanıdığım arkadaşlardan fayda ettiğini duymadan asla almam...

kesinlikle canım allah o kadar büyükki mutlaka bir gün evlat verecek bize. tedaviye değer azimle tedaviye devam canım..
bende öyle biliyorum hücrelerin olması sperme işaretir.hhakınızda hayırlısı

ben dayanamadım herifte tamam dedi adamlada konuştu büğün ne zaman gelcek macun haberim yok ama alıcaz yani bakalım kullancaz fayda olursa sizlerede derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…