- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
burayi 2 senedir takip ediyorum ama yeni uye oldum cnm.günaydın canım yeni misin ben hiç görmedim
topigi uzun zamandır takip ediyorum malesef 7 senedir azoyla savasıyoruz.
ben çıkıyorum canlarım kimsecik de yok zaten
bugün gene gezmeye gidicem amma geziyorum demi
artık inşallah gezmeden dönünce görüşürüz
hepinizi kucaklıyo veeee
Canlarım bende bugün olmıycam sevgili kayınvaldemlerlebi akrabalarına oturmaya gidiceğiz benide gelip alacaklarmış yani ufff hiçte gitmek istemiyorum ama neyse
akşama doğru görüşürüz
merhaba canlarım bugün herkes bir yerlere gidiyor.bizi yalnız bırakmaya utanmıyormusunuz
kızlar ben geldim ama yine topik bomboş nerelerdesiniz yaaa
kızlar ben geldim ama yine topik bomboş nerelerdesiniz yaaa[/QU
.......................
merhaba bahar ben varim nasilsin ne var ne yok varmi guzel haberler bayadir takip edemedim
merhaba çiçek hoşgeldin iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??
yeni bi gelişme yok canım herşey bildiğin gibi...
Meraba baharcım nasılsın siz beni tanımıyorsunuz ama ben topigi 2 bucuk senedir takip ediyorum sizi hergun takip ediyorum siz artık benim ailemin bir parcası oldunuz sizleri cok sevıyorum her gun her dakika dua ediyorum sızın icin kendim icin allah ins en kısa zamanda bizlerede anne olmayı nasp eder.her gun yeni bır umutlu uyanıyorum topige bakıyorum guzel bır haber varmı dıye ins burdan hepimiz hamileler topigine gececegiz.
gezdim geldim canımseni gezenti senigez canım evde tıkılıp kalacağına en iyisini yapıyorsun...
evde olunca gel topiğe arada ama özletme kendini
Meraba baharcım nasılsın siz beni tanımıyorsunuz ama ben topigi 2 bucuk senedir takip ediyorum sizi hergun takip ediyorum siz artık benim ailemin bir parcası oldunuz sizleri cok sevıyorum her gun her dakika dua ediyorum sızın icin kendim icin allah ins en kısa zamanda bizlerede anne olmayı nasp eder.her gun yeni bır umutlu uyanıyorum topige bakıyorum guzel bır haber varmı dıye ins burdan hepimiz hamileler topigine gececegiz.
Herkese iyi akşamlar
bende yeni geldim ve hemen yemek yapmam lazım ...:18:
görüşürüz arkadaşlar
tabi yemek yapmaya fırsat bulamadın koş hemen
evt canım hemen koştur koştur koydum yemekleri yetişcek inş. Eşim gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?