Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canlarım bugün herkes bir yerlere gidiyor.bizi yalnız bırakmaya utanmıyormusunuz

topigi uzun zamandır takip ediyorum malesef 7 senedir azoyla savasıyoruz.

geçmiş olsun arkadaşım allah şifa versin kocişine...
inş en kısa zamanda güzel haberlerinide verirsin topikte...

ben çıkıyorum canlarım kimsecik de yok zaten
bugün gene gezmeye gidicem amma geziyorum demi
artık inşallah gezmeden dönünce görüşürüz
hepinizi kucaklıyo veeee

seni gezenti seni gez canım evde tıkılıp kalacağına en iyisini yapıyorsun...
evde olunca gel topiğe arada ama özletme kendini

Canlarım bende bugün olmıycam sevgili kayınvaldemlerle bi akrabalarına oturmaya gidiceğiz benide gelip alacaklarmış yani ufff hiçte gitmek istemiyorum ama neyse
akşama doğru görüşürüz

aaa herkes biyerlere gitmiş valla benimde canım istedi ama
bıcırıkları bukadar yormamış olsalardı beni bende çıkardım özendim şimdi valla...
görüşürüz canım benim

merhaba canlarım bugün herkes bir yerlere gidiyor.bizi yalnız bırakmaya utanmıyormusunuz

merhaba tatlım hem öyle diyorsun hem sende kayboluyorsun nerelerdesin sen bakıyım
çabuk duy sesimide gelll

Meraba baharcım nasılsın siz beni tanımıyorsunuz ama ben topigi 2 bucuk senedir takip ediyorum sizi hergun takip ediyorum siz artık benim ailemin bir parcası oldunuz sizleri cok sevıyorum her gun her dakika dua ediyorum sızın icin kendim icin allah ins en kısa zamanda bizlerede anne olmayı nasp eder.her gun yeni bır umutlu uyanıyorum topige bakıyorum guzel bır haber varmı dıye ins burdan hepimiz hamileler topigine gececegiz.

canım madem bukadar zamandır topiği takip ediyorsun neden daha önce yazmadın...
sen bizi tanıyorsun okuyorsun dua ediyorsun ama bizim hiçbişeyden haberimiz yok...
keşke daha önce tanışsaydık neyse bundan sonra katıl sende aramıza...
ben iyiyim allaha şükür canım herşey yolunda...
sen anlat kendini kaç senelik evlisiniz nezaman öğrendiniz durumunuzu...
sen bizi tanıyorsun bizde seni tanımak isteriz
inş topiğimiz güzel haberlerle dolar taşar ve bu güzel haberlerden birinide senden alırız

iyi akşamlar kızlar ben geldimm babam şuan yolda aktara gidiyor adamı aradım babam gidiyor dükkandasınız dimi die o da evet dükkana geçiyorum dedi bende siz hiç dükkanda değilsiniz başka iştemi çalışıyosunuz dedim evet kardeşim dedi bişey oto bilmem kaç kişilik fabrikada çalışıyorum malum bnde var 2 çocuk 3.yolda abimde var 2 çocuk yetmiyor 1 dükkan geçim dünyası dedi bazen ben dük duruyorum bazen abim dük duruyor dedi kızlar ben yarın babamla görüşmelerini yazıcam şimdi ben çıkıyorum kocişşle yemek yicez bu arada evde bilgsyrm yok kusura bakmayın gece giremiyorum eşimle büfe işletiyoruz dükknda giriyorum buraya.şimdi eve gidiyorum iyi akşamalr kızlar ha bu arada şu gelmek bilmeyen otun ismi demir dikeniymiş kardeşim burda yokmu var ama burada pahalıya geliyor yurt dışından daha ucuza getiriyorum dedi bakalım hayırlısı

kızlaarr babam şimdi aradı kızım dükkanın önündeyim evet dediği yerde dediği dükkan var adamın adı neydi dio yarın görüşürük en azında gerçekten öle bi aktar varmış

seni gezenti seni gez canım evde tıkılıp kalacağına en iyisini yapıyorsun...
evde olunca gel topiğe arada ama özletme kendini
gezdim geldim canım
zaten evde olup da işim olmadıktan sonra mutlaka giriyorum buraya canım
çünkü ben de özlüyorum sizleri

nasıl durdun canım yazmadan çatlamadın mı
artık bundan sonra yazarsın
sağol canım duaların için.

Herkese iyi akşamlar
bende yeni geldim ve hemen yemek yapmam lazım ...:18:
görüşürüz arkadaşlar

selam kızlar ben bugün hiç giremedim sabahtan beri mutfaktaydım aşure yaptım süsledim dağıttım apartmana... eşim de arkadaşlarına götürdü bu akşam da kayınvalideme görümceme falan götürücem 20 kişi nasiplenmiş oluyor aşuremden çok güzel... :)))
çok kalamayacağım şöyle bir bakayım size dedim birazdan eşim gelir
baharcım aç bak face den bebeğim hemen cik yapıştırdım oraya aşurelerimi :))))) annem de açsın baksın diyee

bugün kimsecikler girmemiş ki doğru düzgün
eseslim nerelerde acaba annenesine mi gitti?
hakile o nerde?
neysem bu ara herkescikler yoğun galiba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…