iyi akşamlar canlar nasılsınız bakalım
bende yatmadan önceki son turlarımı atmaya geldim
iyiyiz baharcım saolasın sen nasılsın? özledim sizi..
bende iyiyim canım saol nelerdesin özlettin kendini
canım sohbetimiz yarım kalacak ama benim çıkmam lazım kendine iyi bak
[iyi akşamlar canlarım
topigi uzun zamandır takip ediyorum malesef 7 senedir azoyla savasıyoruz.
iyi akşamlar nasılsın canım ne var ne yok?
[
iyi akşamlar canım iyiyiğim Allah'a şükür sen nasılsın pek karşılaşamıyoruz artık
iyi dilekleriniz için çok çok sağolun kızlar inşallah sizlerde benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız ........inanın değer verdiğiniz birinin sizi sırtınızdan vurması kadar kötü bir şey yok....şüphe denen şey kanser denen illettende beter bir şeymiş onuda öğrendim eşim sayesinde çok şükür iyiyiz ama ah bide şu şüphe illetindende kurtulsam başka bişey istemiyorum.........
yaşım 30 ama yaşadığım olaylar beni baya baya geliştirdi sizlere tek nasihatim eşlerinizi çok şımartmayın bir yerde dur demesini bilin ağırlığınızı koyun sorun onda diye üstüne gitmemezlik yapmayın hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz ben bundan eminim çocuğumuz yok diye eşlerimize çocuklarımız gibi davranıyoruz aşırı sevgi gösterip el üstünde tutuyoruz onlara toz bile kondurmuyoruz velhasıl bazıları nankör çıkabiliyor belki bir anlık zaafı yüzünden yada şeytanın kandırması yüzünden onlarda hata yapıyo tabi herkes bir değildir bunuda üstüne basa basa belirtim ....çevremdeki çoğu kişi beni bu nedenlerden dolayıda suçladılar açıkçası çok değer verdin karşılığınıda aldın dediler pek bişeyde diyemedim bir yerde haklıydılar benim hatamda buydu çünkü........neyse inşallah atlatacağım bu günleri allahın izniyle ....vede tabi sizlerin desteğiğle dualarıyla
iyi olmana ve eşinle tekrar biraraya gelmenize çok sevindim canım Rabbim muhabbetinizi artırsın ve içinde en ufak şüphe bırakmasın inşallah ve yuvanızı bebişlerinizle şenlendirsin 11 yıl dile kolay çok zor aşamalardan,sınavlardan geçmişsiniz dilerim Rabbimden tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz ve daima mutlu olursunuz canım.çok şükür iyiyim kızlar sizler nasılsınız uzun bir aradan sonra anca gelebildim topiğe belki hatırlarsınız eşimle boşanma kararı almıştım hatta bir kaç ayda ayrı kaldık ama olmadı geri birleştik şimdilik herşey güzel gidiyor kismet olursa eşim tedaviyede başlayacak yakın bir zamanda istanbulda olsun diyor işi gereği zaten çoğu zaman orda bakalım kismet gün doğmadan neler doğar..bunca yaşanmış kötü günlerin üstüne olurmu olmazmı diye hayalde kurmuyorum açıkçası bakalım hakkımızda hayırlısı....benden böyle işte
Günaydın herkese
gunaydın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?