Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım eşim bekliyor kıskançlık krizi tutmadan gideyim hepinizi çok

iyi dilekleriniz için çok çok sağolun kızlar inşallah sizlerde benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız ........inanın değer verdiğiniz birinin sizi sırtınızdan vurması kadar kötü bir şey yok....şüphe denen şey kanser denen illettende beter bir şeymiş onuda öğrendim eşim sayesinde çok şükür iyiyiz ama ah bide şu şüphe illetindende kurtulsam başka bişey istemiyorum.........
yaşım 30 ama yaşadığım olaylar beni baya baya geliştirdi sizlere tek nasihatim eşlerinizi çok şımartmayın bir yerde dur demesini bilin ağırlığınızı koyun sorun onda diye üstüne gitmemezlik yapmayın hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz ben bundan eminim çocuğumuz yok diye eşlerimize çocuklarımız gibi davranıyoruz aşırı sevgi gösterip el üstünde tutuyoruz onlara toz bile kondurmuyoruz velhasıl bazıları nankör çıkabiliyor belki bir anlık zaafı yüzünden yada şeytanın kandırması yüzünden onlarda hata yapıyo tabi herkes bir değildir bunuda üstüne basa basa belirtim ....çevremdeki çoğu kişi beni bu nedenlerden dolayıda suçladılar açıkçası çok değer verdin karşılığınıda aldın dediler pek bişeyde diyemedim bir yerde haklıydılar benim hatamda buydu çünkü........neyse inşallah atlatacağım bu günleri allahın izniyle ....vede tabi sizlerin desteğiğle dualarıyla

ins.hepimiz ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip olur.bizimki sebebsiz azo 2 sene emre beyde mikro tese oldu esim sonuc sıfır patoloji de aynı bir mucizenin gerceklesmesini beklıyoruz.

canım Allah yardımcın olsun .. yaşadıkların hiç kolay şeyler değil.. Allah sabır versin.. eşine çok ama çok kızdım anlatamam.. senin hiçbir suçun yok.. bence sen şımarttın diyenlere aldanma.. dediğin gibi o eşinin nankörlüğü.. bence sen bunu hak edecek hiçbişey yapmadın eminim buna..

iyi olmana ve eşinle tekrar biraraya gelmenize çok sevindim canım Rabbim muhabbetinizi artırsın ve içinde en ufak şüphe bırakmasın inşallah ve yuvanızı bebişlerinizle şenlendirsin 11 yıl dile kolay çok zor aşamalardan,sınavlardan geçmişsiniz dilerim Rabbimden tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz ve daima mutlu olursunuz canım.
Günaydın herkese

günaydın canım

ben çıkıyorum canlarım kimsecik de yok zaten
bugün gene gezmeye gidicem amma geziyorum demi
artık inşallah gezmeden dönünce görüşürüz
hepinizi kucaklıyo veeee

Canlarım bende bugün olmıycam sevgili kayınvaldemlerle bi akrabalarına oturmaya gidiceğiz benide gelip alacaklarmış yani ufff hiçte gitmek istemiyorum ama neyse
akşama doğru görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…