Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba harzemcim ben seninle hiç tanışmamıştım...
uzun zamandır topiğe uğramıyorsun galiba ben seni topiğin başlarını okurken görmüştüm sadece...
eşinle sorunların varmış ama çözülmüş çok sevindim...
inş bundan sonra herşey yolunda gider ve sağlıcakla kavuşursunuz bebişlerinize...
canım seni tanımak için bikaç soru sorucam inş sıkılmazsın
kaç yıllık evlisiniz nezaman öğrendiniz azo olduğunuzu...
hiç tedavi gördünüz mü biraz bahsedermisin hikayenden

harzem gene ceee diyip gitti bacım onlar yanlış hatırlamıyorsam 13 senelik evli tese vardı onların zamnında oldular ama sperm çıkmadı kaan hocayada gittiler ama öyle sürekli değil yani tam devam etmediler zaten evliliklerinde sorun vatdı inşallah düzeldi harzem en eskilerden harzem ben belgin vardı eskilerden topiğin demir başıyız yani belgin de enson eşinin atamasını bekliyordu galiba çıktı artık gelmiyor bu topige çok gelen oldu hepside bebişine kavuşarak gitti inşallah bizlerde öyle oluruz ama ben çok alıştım bir gün bebişim olsada gitmem gibi geliyor

ben dayanamadım herifte tamam dedi adamlada konuştu büğün ne zaman gelcek macun haberim yok ama alıcaz yani bakalım kullancaz fayda olursa sizlerede derim

inş canım yaa inan biz de okadar istiyoruz ki kullananlara fayda etmesini...
rabbim yardımcınız olsun inş

saol canım benim cevap verdiğin için
gerçekten harzem cee diyip gitti
rabbim yardımcıları olsun onlarında...
aynen canım bende hayırlısıyla bebişime kavuşursam burdan asla kopmam...
bi biraz riyakarlık olur...
allahın izniyle hepimiz tek tek bebişlerimize kavuşacağız...
bu topikte bebişlerimizden bahsedeceğiz
yeni gelenler olursa ( ki inş olmaz ) onlara umut olup elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıcaz
ahhh ahhh inş o günler gelir allahın izniyle...

canlarım bnm
ben çıkıyorum birazdan kociş gelir
hepinizi
bakınnnnnnnnnnnn
fazla kaptırmayın kendınızı sonra
(şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

hoşgeldin harzem seni burda görmek güzel sende benim gibi uzun bi ara verdin... eşinle ayrılmamana sevindim canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin... listeyi görünce bi garip oldum ne kadar çokmuşuz ve artarak devam ediyor çok üzücü çokkkk... bu liste bayağı eski ben 4. denemeye hazırlanıyorum... artık eskilerdende çoğu arkadaş uğramıyor.. tek tük gelen var....sende arayı uzatma arada da olsa gel canım...

kızlar bizim burda elektirikler kesik bil de heran kapana bilir şimdiden hepinize hayırlı geceler

canlar hepinize iyi akşamlar bende çıkıyorum...
yatmadan tekrar uğrarım öpüyorum hepinizi

ikinci bilaldım elektirik yok kociş yok topikte herkez gitmiş napem ben zaten bunun da sarjı çok az

tatlım bende var sana feda olsun kızzzzzzz
bende yegenımı seyrederım sonra
inşAllah maviş bişey olur bizimki ne güzel hayali bileee

evet canım..
biz daha yeniyizya hemen atlıyoruz duyduğumuz ilk şeye..
ne yapalım ama Allah hepimizi kurtarsın...

malesef cnm ben yıllardır teslerde hıc ne canlı nede olu gordum
esım cocukken kabakulak gecırmıs dr buna bagladı bızım azoyu
bundan sonra gorurum ınşllh spermler ben ölüye bile razıyım

çok üzüldüm ya benim eşimdede testislerinde iltihaplanma geçirmişti ondan kaynaklanıyor dedi
inş burdaki herkes görür birazda nasip meselesi
eskiden çocuğu olmayanları parmaklarıyla işaret ediyorlardı o kadar azdılar
alıyoruz israil yiyeceklerine içine ne koyuyorlarsa insanları kısırlaştırıyorlar
sonra tedavisini çıkarıp ilaçlarını satıyorlar herzaman böyle bu =(((

kız zaman ceeeeee deyip kaçmayacaktım kapım çaldı komşummuş alışveriş merkezine gidiyorlarmış yanlızsın sende gel dediler biraz lafladık ama gitmedim belki benim herif gelecek tamda belli değil ama yinede emin olamadım gitmedim sonrada yemekti falan derken bu zaman oldu....
baharcım ben baya eskilerdenim 4 yıldan beridir takibindeyim bu topiğin benim üye olduğum zamandaki arkadaşlar yoklar açık ve net söylemek gerekirse benim gibi onlarda negatif sonuç alınca bıraktılar burayı herhalde ağır geliyor her insan taşıyamaz bu yükü bir iki arkadaş acılarım tazeleniyor girince o yüzden artık gelmeyeceğim dedi ve gitti bir dahada gelmedi ama ben devam ettim her ne kadar tedavi görmesekte vazgeçmedim topikten sadece eşimle sorunlar yaşamaya başlayınca çocuk mevzusunu tamamen hayatımdan çıkardım topiğede sık gelmez oldum buda tam 1 yıldanberidir böyle eşimin yaptığı hatalar beni tamamen soğuttu aslında halende sıcak bakmıyorum ama o çok ısrar ediyor bebek tedavisi görelim diye bakalım hayırlısı artık....
ben 11 yıllık evliyim evlendikten 7 8 ay sonra öğrendik eşimin azo olduğunu o zamandan beridirde yaşıyoruz beraber....öğrendikten hemen sonra ankaraya gitti eşim dr timur gürganın kliniğine orada muayeneydi testlerdi falan tüpbebek tedavisi görmeden çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik eşimin korkuları maddi konular falan yüzünden erteledik durduk en çokta eşimin ameliyat korkusuydu ertelenme kararı en sonunda 5 yıl sonra 2006 da tese oldu eşim hacettepe üniversite hastanesinde dr kubilay beydi benimkide tarık aksu ama teseye dr umuz girmedi asistanı yaptı parçalar aldılar malesef sonuç sıfır ama labaratuvar ortamında tekrar incelenecek yarın kesin sonucu söyleriz dediler ama ertesi günde sonuç değişmedi isterseniz para yatırın parçaları bide patolojiye gönderelim bide parçalarda anormallik görmüş dr bir araştırılsın dediler çare yok tamam dedim 3 gün sonra sonuçlar çıktı ondada sıfır tabi ama mavi hücreler görmüşler ondan şüphelenipte ısrar etmişler patolojide araştırılsın diye bilmiyorum size söyledilermi ama sperm üretimi olmayan testislerde kansere yakalanma riski çok ama çok yüksekmiş 3 yada 5 yılda bir parça alınıp patolojide inceletmemiz lazımmış erken tanı için neyse böylece kapandı bizim tüpbebek sayfamız ama dr um vazgeçmeyin başka hiç bir sorununuz yok tekrar deneyin dedi bayada olumlu konuştu benden heyecanlıydı açıkçası ama ben kendimi hazırlamıştım zaten her sonuca aslında hiç ama hiç sarsılmadım eşim ağlayıp sızlanırken üzülürken bende hiç ama hiç tepki yok sanki hiç böyle şey yaşanmamış gibi halen hayret ederim nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorum diye neyse ama benim koca tesede baya acı çekti çok parça almışlar ondan dolayıymış ben birdaha tese olmam dedi başka bişey demedi bende ister olsun ister olmasın yeterki huzurlu mutlu sağlıklı olalım dedim herşey allahtan deyip oluruna bıraktım....2008 yılında bu topiği buldum o zamandan beri sıkı takipçisi oldum dr kaan aydosuda duyunca eşimede anlattım oda tamam deyip tekrar başladık geçen yıl tedaviye kaan bey olumlu konuştu hatta patoloji raporumuz bozukmuş nasıl sizi bilgilendirmezler doğru dürüstte yapmamışlar zaten dedi tedaviye başladık eşim sadece 2 ay tedavi gördü sonra boşladı umursamaz oldu tamamen saldım çayıra yaptı daha sonraları öğrendimki eşim kendine bir oyuncak bulmuş ondan sonrada aramızdaki ipler koptu .........ve şimdi tekarardan başladık evcilik oynamaya bakalım zaman ne gösterecek ....baharcım umarım yardımcı olabilmişimdir benim hikaye az çok bu kadar ....ya bide umutolsun vardı biz msn dende sık sık görüşürdük hatta birbirimizin resimlerini falanda paylaşmıştık aramızda baya bir samimilik kurmuştuk birden irtibatımız kesildi onunda eşiyle sorunları vardı 2 tüpbebek negatifi var tutunma olmuyor açıkçası çok merak ediyorum onu facedede yok inşallah mutlu ve huzurludur

canım benim neler çekmişsiniz çok üzüldüm
rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürür inş...
eskiden herşey çok zormuş çabalasanda tıp bukadar ileri olmadığı için bazı yerde tıkanıp kalınıyormuş...
ama şimdi her geçen gün yeni bi yöntem bulunuyor...
negüzel eşinde istekliymiş bu defa inş böylede devam eder...
hayırlısıyla en kısa zamanda tedavinize başlayın...
inş onca sene sonra yuvanızı şenlendirecek bebişlerinize kavuşursunuz...
kopma sen burdan allahın izniyle herşey yoluna girecek...
birbirimizi tanımayan insanlar öyle çok dua ediyoruz ki birbirimiz için rabbim kabul eder inş...
sende kopma bizden inş bu zor günleri hepberaber aşacağız...
allah yardımcınız olsun

canım seni hatırladım ve sana o zamanda yazmıştım .gerçekten çok üzülmüştüm arada bir senin profil bilgilerine bakıp senden haber almaya çalışıyordum.iyi ki geldin ve iyiki güzel haberlerle geldin eşinle aranın düzelmesine çok sevindim ayrıca tedaviye başlamaya karar vermenizde çok mutlu etti beni inşallah tedavinizin sonucunda bebeğinize kavuşursunuz.mutluluğunuz daim olur.seni çok ve bundan sonra tekrar aramıza dönmeni bekliyorum

iyi akşamlar canlar nasılsınız bakalım
bende yatmadan önceki son turlarımı atmaya geldim

harzemcigim seni gordugume cok sevindim canim bayadir girmiyordun en son esinle sorunlar oldugunu yazmisdin merak ediyordum seni.... cok sukurki o sorunlari asmissiniz canim buna cok sevindim rabbim insallah tez zamandada bebesini sana veriride bu yasadiklarini yasamamis sayarsin canim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…