Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizde hindistandan aldik internetten..insallah sifa olur canim..benim esim zaten kilolu ama m sureden sonra kilo almadi

nasılsınız kızlar varmı yeni bişeyler
iyim canım sen nsılsın?Bildiğim kadarıyla yok

canım eline sağlık Allah kabul etsin yakın olsak da gelsem ne güzel olurdu biraz dertleşirdik bizi bizden başkanalayan yok

zamancım..bence bu konuda bukadar karamsar olma..cunku bu henuz buyılın mart ayında acıklanan bır konu..ve bu durum eger hıç kök hucren yoksa yahutta testısı gelısmeyen olgularda iş yapmaz..ama sperm kök hücresı bulunan olgularda basarılı olabılır..ve bunları besı ortamında yetıstırmek coksa ımksansız olmasa gerek bence..belkıde klınıge daha cabuk gecebılır

canim toparlandim sukur baya zor oldu kotu gunlerdi o gunler bidaha gelmesin o gunler.... canim suan sadece esim panax ,reishi mantari,E1 kullaniyor birde incir kuru yapiyorum baska bir ilac kullanmiyoruz canim insallah bi fayda goruruz...

canim toparlandim sukur baya zor oldu kotu gunlerdi o gunler bidaha gelmesin o gunler.... canim suan sadece esim panax ,reishi mantari,E1 kullaniyor birde incir kuru yapiyorum baska bir ilac kullanmiyoruz canim insallah bi fayda goruruz...

canım bu ilaçları kendiniz mi alıyosunuz yoksa Kaan hoca mı önerdi size

leylak1919 acım siz nasıl aldınız himdistandan bilgi verirmisin nasıl yapıyorsanız bizde öyle yapalım ve sahtesiyle gercegini nasıl ayrt ediyorsunuz

canım bu ilaçları kendiniz mi alıyosunuz yoksa Kaan hoca mı önerdi size

kendimiz siparis verdik aldik canim.. kaan hoca artik bize kok hucreyi bekleyin dedi bende herhangi bi ilac onermesini istemedim. 2 yil tedavi gorduk bir sey olmadi canim bide bizim teseye girmedi ondan sonra gorusmedik sadece emaille yollamisdim 1 kere patoloji raporunu sormak icin... hala kizginim kaan hocaya...

leylak bacım hani siteden aldınız adını verirmisin cevap verde git olurmu

canım olayını duymuştum demek o kişi sendin.. hocaya kızmakta da yerden göğe kadar haklısın.. çok geçmiş olsun canım.. Rabbim hepimizin şifasını tez zamanda versin inş.

Son düzenleme:
leylak bacım cevap ver gari hangi süteden aldınız lütfeeeennnnnnnn

canım olayını duymuştum demek o kişi sendin.. hocaya kızmakta da yerden göğe kadar haklısın.. çok geçmiş olsun canım.. Rabbim hepimizin şifasını tez zamanda versin inş.

sag olasin canim bize bir gun onceden ameliyata girecegini soyleyip sonra girmemesi bizi cok uzdu geldi gecdi artik ne deyim rabbim bundan sonra yuzumuzu guldursun hepimizin...

canim ellerine saglik allah kabul etsin asure yapmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…