canım bizde kullandık nebido iğnesiyle birlikte fsh baya düşmüştü.....
ben iyim canım sen nasılsın?
canım bende M Sureyi Hindistadan aldım siz nasıl aldınız biri mi gönderdi ?Bize bir tanıdığımız gönderdi burdakilerin rendi krem rengiygi güvenemedim ben çok şükür ordan temin ettik işallah şifa olur.....Birde benim eşim normalde çok zayıftı hiç kilo alamazdı bu ilaçı kullanırken kilo aldı sizin ki nasıl?
iyim canım sen nsılsın?Bildiğim kadarıyla yoknasılsınız kızlar varmı yeni bişeyler
kızlar aşure yaptım bugün ellerime sağlık bide güzel oldi ki gelinde yiyelim
bu sperm besi yeri olayı yeni değilnerden baksanız 1 yıl önce haberimiz vardı japonyada yapılan bir çalışma spermin evrelererini önce yumurtaya enjekte ediyorlar sonra ayrıştırp e vitamini olan bir solüsyonda spermleri büyütüyorlar ilk duydugumuzda bizde umutlandık ama gerisi yok bu arada bu yöntemle olan spermlerden mikroenjeksiyonla bebek farelerde dogdu ama gerisi yok
bu sperm besi yeri olayı yeni değilnerden baksanız 1 yıl önce haberimiz vardı japonyada yapılan bir çalışma spermin evrelererini önce yumurtaya enjekte ediyorlar sonra ayrıştırp e vitamini olan bir solüsyonda spermleri büyütüyorlar ilk duydugumuzda bizde umutlandık ama gerisi yok bu arada bu yöntemle olan spermlerden mikroenjeksiyonla bebek farelerde dogdu ama gerisi yok
canım çiçek seni çok özledim döndün mü memleketine canım herşey yolundadır işallah :siz sperm testi yaptırdınız mı hiç?16:
kader canım sen nasılsın tedaviye devamı toparladın mı kendini seninle aynı dönemde gitmiştik Ankaraya ama ikimize de uğurlu gelmedi malesef ama bu olmuycak anlamına gelmiyo Rabim büyük elbete bizlere de anne olmayı nasip edecek......
canım aynı şeyleri yaşıyoruz ama ne yapalım bizimde imtihanımız böyleymiş sabır sabır....
bizde hindistandan aldik internetten..insallah sifa olur canim..benim esim zaten kilolu ama m sureden sonra kilo almadi
canim toparlandim sukur baya zor oldu kotu gunlerdi o gunler bidaha gelmesin o gunler.... canim suan sadece esim panax ,reishi mantari,E1 kullaniyor birde incir kuru yapiyorum baska bir ilac kullanmiyoruz canim insallah bi fayda goruruz...
canım bu ilaçları kendiniz mi alıyosunuz yoksa Kaan hoca mı önerdi size
kendimiz siparis verdik aldik canim.. kaan hoca artik bize kok hucreyi bekleyin dedi bende herhangi bi ilac onermesini istemedim. 2 yil tedavi gorduk bir sey olmadi canim bide bizim teseye girmedi ondan sonra gorusmedik sadece emaille yollamisdim 1 kere patoloji raporunu sormak icin... hala kizginim kaan hocaya...
evet canım mesaim 18:00 da bitiyo yazını göremedim ...bizde daha sperm testi yaptırmadık Ama Kaan Hoca bu ay için yaptırmamızı istemiş bakalım nolcak ümitli değilim ama hiç belli olmaz proxed ve M Sure kullanıyoruz M sureyi 2 aydır kullanıyoruz
insallah hepsi sifa olur canim...yaptirin istediyse bizden istemedi
anladım canım benim eşim 6 kilo aldı proxed kullanıyomusunuz acaba mu yapıyo ?
proxed de kullaniyoruz canim nerdeyse iki yil olacak kullanmaya baslayali
canım olayını duymuştum demek o kişi sendin.. hocaya kızmakta da yerden göğe kadar haklısın.. çok geçmiş olsun canım.. Rabbim hepimizin şifasını tez zamanda versin inş.
Kızlar size doyum olmaz koçiş çağrıyo ben yatar yarın malüm mesai var ...Hepinize iyi geceler
leylak bacım cevap ver gari hangi süteden aldınız lütfeeeennnnnnnn
leylak bacım cevap ver gari hangi süteden aldınız lütfeeeennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?