yine kimse bişey yazmamaış.kimse bişey yazmamış.
benim canımı sıktı bu durum.
lütfen bilgisi olan bişeler yazabilirmi.
dün okuyunca eşiemede söylemiştim.
onunda kafasına takılmış.
sabah sabah bana onu sordu.
kızlar bişey yazdılar sen bana söylemiyorsun diye.
bende yok dedim.
ya böyle bişey olsa kaan hoca yada başkaları muhakkak söylerdi değilmi???
günaydın canım arkadaşlarım
dün istanbuldaydık eşimin guatr kontrolu için.
ve güzel haberler aldık moralimiz düzeldi.
guatrımız yavaş yavaş normal seviyesine geliyor. 10 gün daha aynı ilaç dozlarında tedaviye devam edecez. ve sonuca göre dozu düşüreceğiz yada tamamen bırakacağız. ömür boyu ilaç kullanmayacak yani. herşey güzel görünüyor dedi. şekeride normal seviyede bal kullanabilecez buna sevindik.eşim hemen kullanmak istedi balı nasıl olsa normal diye ama ben 10 ghün daha bekleyelim düzelince kullanırız dedik. dün fsh ve testosteron testide yaptırdık ama onlar çıkmadı teknik bir arıza nedeniyle onlarda bugün çıkacak ve onların durmuna göre dr ne yapmamız gerektiğini söyleyecek.
yani güzel haberle döndük. çok sevindik.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti bu sefer. ama değilmişim kan verdikten sonra adet oldum( biliyorduk sonucuda bunuda meraktan yaptırdım yine.içimde kalmasın diye.
guatrımız yavaş yavaş normal seviyesine geliyor. 10 gün daha aynı ilaç dozlarında tedaviye devam edecez. ve sonuca göre dozu düşüreceğiz yada tamamen bırakacağız. ömür boyu ilaç kullanmayacak yani. herşey güzel görünüyor dedi. şekeride normal seviyede bal kullanabilecez buna sevindik.eşim hemen kullanmak istedi balı nasıl olsa normal diye ama ben 10 ghün daha bekleyelim düzelince kullanırız dedik. dün fsh ve testosteron testide yaptırdık ama onlar çıkmadı teknik bir arıza nedeniyle onlarda bugün çıkacak ve onların durmuna göre dr ne yapmamız gerektiğini söyleyecek.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti bu sefer. ama değilmişim kan verdikten sonra adet oldum( biliyorduk sonucuda bunuda meraktan yaptırdım yine.içimde kalmasın diye.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti ::/QUOTE]
ayy canım benim çok sevindim normale dönmesi iyi inşlh günün geçer oda hamilelikle sonuçların canım
yine kimse bişey yazmamaış.
bu konuyu benmi abarttım..
eseslim canım sen ne diyorsun bu duruma..
bu arada çok sevindim senin adına.
Allahım dualarını kabul ediyor bak.
inş.guatrınız düzelince normal yoldan spermleride görürsünüz...
buna canı gönülden inanıyorum canımmm
eseslim hoşgeldin tatlım,
haberler güzelçok sevindim durumunuza. inşallah bugün tahlil sonuçlarınızda güzel gelir.
valla canım bende okudum bunu ama bende ilk defa duydum. yani hiçbir bilgim yok.
ama böyle bişey olsaydı ne bilim hoca bişey demezmiydi acaba diyorum biliyorsun bizim daha önce olan m.tesede sperm hücresi dahi çıkmamıştı. çokda dr gezdik. hiçbir dr bunu bize demedi. benimde aklım karıştı açıkcası..
çok sağol canım inan bizde çok sevinidk. ömür boyu hapta kullanmayacakmış normal seviyeye gelince bırakacağız ilaçlarıda.
allahaçok şükür canım inşallah bundan sonra spermleri görürüz.
ay benim çok sevindim normale dönmesi iyi inşlh günün geçer oda hamilelikle sonuçların canım
işin kötüsü dün okuyunca eşime de demiştim.
ah ne bileyim gafil avlandım işte.
o da tedirgin oldu sonra.
bilsem demzdim valla.
aklıma gelmedi.
sabahta sorunca bana iyice kendimi kötü hissettim.
kızlar sana cevap yazdılar sen bana söylemiyorsun diyo.
umarım böyle bi istatistik yoktur.
yanlış haberdir yani.
öyyle olsa hoca da derdi değilmi.
yani böyle bi riskinizde var diye.
sonuçta herşeyi açık açık konuşuyoruz.
dikkatli olun derdi.
canım takma kafana eşini sakinleştir.
öyle bişey yoktur inşallah. yani ne bileyim hiçbir dr bize böyel bişey söylemedi.
çünkü azosperm sebebpleri farklı herkesin.
kiminin küçklükten geçirdiği hastalıktan kiminin sebebpsiz...
yani bundada öyle bişey vardır herkeste sperm üretmeyen testislerinde kanse olacak diye bişey yoktur canım.
içini ferah tut. kafaya takmayın.
sağolasın valla canım.
sabahtan beri birinin beni rahatlatmasını bekliyordum sanki.
şimdi namaz için çıkıyorum.
sonra girerim yine.
öptüm caanıımmm...
canim,hosgeldin.neguzel esinin tetavisi iyi gidiyormus masallah insallah sperim cikisi gebelik haberide verirsin insallah.uzme kendini insallah hersey guzel olucak allahin iziniyle hamile haberleride vericeksin bizlere sizin adiniza sevindim allah devamini versin
zorlama canım onuda anlamaya çalış,düşün sorun sende olsaydı-ki bence bu bir sorun değil ama halk arasında öyle deniyor ya ve eşin sürekli sana gelip şunu yesen bunu yesen şöyle yapsan dese ne hissederdin(( kırmadan kırılmadan eğmeden bükmeden zamanla olacaktır herşey.
canım bende o siteye üyeyimnie kimse yok ya nese ben muhşem yüzyılı izleyim bare =)
bu arada faceden kök hücre ye üye olan varmidurrrrrrrrrrr
kızlar harzemin yazdıklarrı kafama takıldı.
demişki sperm üretmeyen testislerde kanser riski çok çok fazla..
3-5 yılda bi patolojiye görünmeleri gerekiyo.
buzamana kadar araştırıyorum iç böyle bişey duymadım.
sizin bu konuda bilginiz varmı?
bunu duyunca bi garip oldum..
aminnnn aminnnnnn inşallahhhh canım benim
canım bende o siteye üyeyim
bildiğim kadarıyla inmemiş testis problemi olan kişilerde genelde kanser olma riski varmış.çünkü benim eşimin azo sebebini doktor inmemiş testise bağlamıştı ve kanser olma riski var diye ultrason filmi istemişti.benim bildiğim bu inşallah yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?