Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yine kimse bişey yazmamaış.
bu konuyu benmi abarttım..
eseslim canım sen ne diyorsun bu duruma..

bu arada çok sevindim senin adına.
Allahım dualarını kabul ediyor bak.
inş.guatrınız düzelince normal yoldan spermleride görürsünüz...
buna canı gönülden inanıyorum canımmm

eseslim hoşgeldin tatlım,
haberler güzel çok sevindim durumunuza. inşallah bugün tahlil sonuçlarınızda güzel gelir.

valla canım bende okudum bunu ama bende ilk defa duydum. yani hiçbir bilgim yok.
ama böyle bişey olsaydı ne bilim hoca bişey demezmiydi acaba diyorum biliyorsun bizim daha önce olan m.tesede sperm hücresi dahi çıkmamıştı. çokda dr gezdik. hiçbir dr bunu bize demedi. benimde aklım karıştı açıkcası..
çok sağol canım inan bizde çok sevinidk. ömür boyu hapta kullanmayacakmış normal seviyeye gelince bırakacağız ilaçlarıda.
allahaçok şükür canım inşallah bundan sonra spermleri görürüz.

eseslim hoşgeldin tatlım,
haberler güzel çok sevindim durumunuza. inşallah bugün tahlil sonuçlarınızda güzel gelir.

hoşbulduk canım..
inan bizde çok sevindik. eşimin psikolojiside yerine geldi ömür boyu ilaç kullanmayacağını duyunca hele çok sevindi.
inşallah canbım bakalım onlarda ne gibi bir değişiklik olmuş bugün alacağız sonuçları

işin kötüsü dün okuyunca eşime de demiştim.
ah ne bileyim gafil avlandım işte.
o da tedirgin oldu sonra.
bilsem demzdim valla.
aklıma gelmedi.
sabahta sorunca bana iyice kendimi kötü hissettim.
kızlar sana cevap yazdılar sen bana söylemiyorsun diyo.
umarım böyle bi istatistik yoktur.
yanlış haberdir yani.
öyyle olsa hoca da derdi değilmi.
yani böyle bi riskinizde var diye.
sonuçta herşeyi açık açık konuşuyoruz.
dikkatli olun derdi.

canım takma kafana eşini sakinleştir.
öyle bişey yoktur inşallah. yani ne bileyim hiçbir dr bize böyel bişey söylemedi.
çünkü azosperm sebebpleri farklı herkesin.
kiminin küçklükten geçirdiği hastalıktan kiminin sebebpsiz...
yani bundada öyle bişey vardır herkeste sperm üretmeyen testislerinde kanse olacak diye bişey yoktur canım.
içini ferah tut. kafaya takmayın.

sağolasın valla canım.
sabahtan beri birinin beni rahatlatmasını bekliyordum sanki.
şimdi namaz için çıkıyorum.
sonra girerim yine.
öptüm caanıımmm...

sağolasın valla canım.
sabahtan beri birinin beni rahatlatmasını bekliyordum sanki.
şimdi namaz için çıkıyorum.
sonra girerim yine.
öptüm caanıımmm...

kesinlikle canım içini ferah tut.
dediğim gibi herkesin sorunu farklı herkes aynı sebepten azolu değil böyle düşün..
allah kabul etsin canım.

canim,hosgeldin.neguzel esinin tetavisi iyi gidiyormus masallahinsallah sperim cikisi gebelik haberide verirsin insallah.uzme kendini insallah hersey guzel olucak allahin iziniyle hamile haberleride vericeksin bizleresizin adiniza sevindim allah devamini versin

hoşbulduk canım
çok şükür canım maşallah düzelmeye başlamış 10 gün sonra inşlalah tamamen düzelir.
,nşallah canım inşallah hamile haberleri vermek nasip etsin rabbim

canim,ben ona olumsuz kesinlikle birsey demiyorum.ama en azindan doktor gitmemiz kantahlili yaptirmamiz lazim diye dusunuyorum cunku boyle elimiz komumuz nekadar bekliye biliriz ki nebiliyim ben zaten bisey demiyorum hele simdi hecbirsey demiyorum o nezaman kendini iyi hisederse ozaman gider

nie kimse yok ya nese ben muhşem yüzyılı izleyim bare =)
bu arada faceden kök hücre ye üye olan varmidurrrrrrrrrrr
canım bende o siteye üyeyim

bildiğim kadarıyla inmemiş testis problemi olan kişilerde genelde kanser olma riski varmış.çünkü benim eşimin azo sebebini doktor inmemiş testise bağlamıştı ve kanser olma riski var diye ultrason filmi istemişti.benim bildiğim bu inşallah yardımcı olabilmişimdir

anladım canım..
ama ben sabahtan beri araştırdım öyle bişeye rastlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…