Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hos geldin hemserim iyiyiz sen nasilsin canim...

iyiyim cnm saol. yazdıklarını okudum üzüldüm cnm yaa biz sanırım baslamıcaz tedaviye fln. boşuna eziyet bence. önce daha iyiydim. tedaviye baslayalım diye gittik gideli uyku düzenim kaçtı. rengli düzenim bozuldu. hersey daha ters gidiyor napcam bilmiyorum ((

oyle dusunme canim sakinn.. tedaviyle normal yoldan sperm cikan cok oluyo bakarsin sizinkinde oyle olur.. bizim basimiza gelen herkesde ayni olcak diye bir sey yok kalbini simdiden bozma canim iyi dusun iyi olsun rabbim buyukdur insallah her sey istediginiz gibi olur... canim bendede cok oluyo duzensizlik bu ayda olmadim mesela sadece 2 gun kahverengi leke geldi stresdende olabilir canim...

cnm benimki 3.ayım. dr ilaç yazdı rengli olmam için ama ilaç bitti daha olamadım. ilaç biteli 5 gün oldu

her işte bir hayır var işte , kendine bir oyuncak bulmuş ama işte şimdi yeniden evcilik oynamaya başladık demişsin. Anne olma hakkın varken sırf onun sorunu yüzünden yıllarca tedavsisi için sabır göstermişsin ve sonucunda sana gösterilen değer bu ( üzüldüm hemde çok. yani bırakıyorum çocuk sahibi olamayışınızı filan yapılan... neyse sen bakma bana bozma moralini herşey insan için herşey gönlünce olsun. sevgiyle kal.

zorlama canım onuda anlamaya çalış,düşün sorun sende olsaydı-ki bence bu bir sorun değil ama halk arasında öyle deniyor ya ve eşin sürekli sana gelip şunu yesen bunu yesen şöyle yapsan dese ne hissederdin (( kırmadan kırılmadan eğmeden bükmeden zamanla olacaktır herşey.

olabilir cnm 3 ayıma geliyorum olmadım yarın arıcam doktoru olmadım diye. bakalım ne diyecek. ah şu muayene olmasa korkuyorum yaa o masadan :2:

canım başka bir sıkıntı olabilir o zaman mutlaka iyi bir doktora git ve iyice baksınlar. smir testi yaptır yumurtalıklarına baksınlar gerekirse rahim rontgeni çektir 3 aydır olmamak normal değil

Günaydın arkadaşlar
birazdan kursa gidicem ama çokk uykum var
akşama görüşmek üzere

kimse bişey yazmamış.
benim canımı sıktı bu durum.
lütfen bilgisi olan bişeler yazabilirmi.
dün okuyunca eşiemede söylemiştim.
onunda kafasına takılmış.
sabah sabah bana onu sordu.
kızlar bişey yazdılar sen bana söylemiyorsun diye.
bende yok dedim.
ya böyle bişey olsa kaan hoca yada başkaları muhakkak söylerdi değilmi???

günaydın canım arkadaşlarım
dün istanbuldaydık eşimin guatr kontrolu için.
ve güzel haberler aldık moralimiz düzeldi.
guatrımız yavaş yavaş normal seviyesine geliyor. 10 gün daha aynı ilaç dozlarında tedaviye devam edecez. ve sonuca göre dozu düşüreceğiz yada tamamen bırakacağız. ömür boyu ilaç kullanmayacak yani. herşey güzel görünüyor dedi. şekeride normal seviyede bal kullanabilecez buna sevindik.eşim hemen kullanmak istedi balı nasıl olsa normal diye ama ben 10 ghün daha bekleyelim düzelince kullanırız dedik. dün fsh ve testosteron testide yaptırdık ama onlar çıkmadı teknik bir arıza nedeniyle onlarda bugün çıkacak ve onların durmuna göre dr ne yapmamız gerektiğini söyleyecek.
yani güzel haberle döndük. çok sevindik.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti bu sefer. ama değilmişim kan verdikten sonra adet oldum ( biliyorduk sonucuda bunuda meraktan yaptırdım yine.içimde kalmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…