slm kızlar ben geldimnabersiniz ?
hos geldin hemserim iyiyiz sen nasilsin canim...
iyiyim cnm saol. yazdıklarını okudum üzüldüm cnm yaabiz sanırım baslamıcaz tedaviye fln. boşuna eziyet bence. önce daha iyiydim. tedaviye baslayalım diye gittik gideli uyku düzenim kaçtı. rengli düzenim bozuldu. hersey daha ters gidiyor napcam bilmiyorum ((
oyle dusunme canim sakinn..tedaviyle normal yoldan sperm cikan cok oluyo bakarsin sizinkinde oyle olur.. bizim basimiza gelen herkesde ayni olcak diye bir sey yok kalbini simdiden bozma canim iyi dusun iyi olsun rabbim buyukdur insallah her sey istediginiz gibi olur... canim bendede cok oluyo duzensizlik bu ayda olmadim mesela sadece 2 gun kahverengi leke geldi stresdende olabilir canim...
cnm benimki 3.ayım. dr ilaç yazdı rengli olmam için ama ilaç bitti daha olamadım. ilaç biteli 5 gün oldu
canim test yaptinmi hic baya gecmis seninki hamile olsan keske...
önce yaptırmıstım negatif çıkmıstı.o yüzden verdi ilacı. zaten olması da imkansız dedi sperm yok dedi. bende baska yaptırmadım tahlil nasılsa imkansız diye((
cicekcigim kundakcigim bizden baksa kimse kalmamis topikde ben cikiyorum kizlar uykum geldi iyi geceler size
cicekcigim kundakcigim bizden baksa kimse kalmamis topikde ben cikiyorum kizlar uykum geldi iyi geceler size
kız zaman ceeeeee deyip kaçmayacaktım kapım çaldı komşummuş alışveriş merkezine gidiyorlarmış yanlızsın sende gel dediler biraz lafladık ama gitmedim belki benim herif gelecek tamda belli değil ama yinede emin olamadım gitmedim sonrada yemekti falan derken bu zaman oldu....
baharcım ben baya eskilerdenim 4 yıldan beridir takibindeyim bu topiğin benim üye olduğum zamandaki arkadaşlar yoklar açık ve net söylemek gerekirse benim gibi onlarda negatif sonuç alınca bıraktılar burayı herhalde ağır geliyor her insan taşıyamaz bu yükü bir iki arkadaş acılarım tazeleniyor girince o yüzden artık gelmeyeceğim dedi ve gitti bir dahada gelmedi ama ben devam ettim her ne kadar tedavi görmesekte vazgeçmedim topikten sadece eşimle sorunlar yaşamaya başlayınca çocuk mevzusunu tamamen hayatımdan çıkardım topiğede sık gelmez oldum buda tam 1 yıldanberidir böyle eşimin yaptığı hatalar beni tamamen soğuttu aslında halende sıcak bakmıyorum ama o çok ısrar ediyor bebek tedavisi görelim diye bakalım hayırlısı artık....
ben 11 yıllık evliyim evlendikten 7 8 ay sonra öğrendik eşimin azo olduğunu o zamandan beridirde yaşıyoruz beraber....öğrendikten hemen sonra ankaraya gitti eşim dr timur gürganın kliniğine orada muayeneydi testlerdi falan tüpbebek tedavisi görmeden çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik eşimin korkuları maddi konular falan yüzünden erteledik durduk en çokta eşimin ameliyat korkusuydu ertelenme kararı en sonunda 5 yıl sonra 2006 da tese oldu eşim hacettepe üniversite hastanesinde dr kubilay beydi benimkide tarık aksu ama teseye dr umuz girmedi asistanı yaptı parçalar aldılar malesef sonuç sıfır ama labaratuvar ortamında tekrar incelenecek yarın kesin sonucu söyleriz dediler ama ertesi günde sonuç değişmedi isterseniz para yatırın parçaları bide patolojiye gönderelim bide parçalarda anormallik görmüş dr bir araştırılsın dediler çare yok tamam dedim 3 gün sonra sonuçlar çıktı ondada sıfır tabi ama mavi hücreler görmüşler ondan şüphelenipte ısrar etmişler patolojide araştırılsın diye bilmiyorum size söyledilermi ama sperm üretimi olmayan testislerde kansere yakalanma riski çok ama çok yüksekmiş 3 yada 5 yılda bir parça alınıp patolojide inceletmemiz lazımmış erken tanı için neyse böylece kapandı bizim tüpbebek sayfamız ama dr um vazgeçmeyin başka hiç bir sorununuz yok tekrar deneyin dedi bayada olumlu konuştu benden heyecanlıydı açıkçası ama ben kendimi hazırlamıştım zaten her sonuca aslında hiç ama hiç sarsılmadım eşim ağlayıp sızlanırken üzülürken bende hiç ama hiç tepki yok sanki hiç böyle şey yaşanmamış gibi halen hayret ederim nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorum diye neyse ama benim koca tesede baya acı çekti çok parça almışlar ondan dolayıymış ben birdaha tese olmam dedi başka bişey demedi bende ister olsun ister olmasın yeterki huzurlu mutlu sağlıklı olalım dedim herşey allahtan deyip oluruna bıraktım....2008 yılında bu topiği buldum o zamandan beri sıkı takipçisi oldum dr kaan aydosuda duyunca eşimede anlattım oda tamam deyip tekrar başladık geçen yıl tedaviye kaan bey olumlu konuştu hatta patoloji raporumuz bozukmuş nasıl sizi bilgilendirmezler doğru dürüstte yapmamışlar zaten dedi tedaviye başladık eşim sadece 2 ay tedavi gördü sonra boşladı umursamaz oldu tamamen saldım çayıra yaptı daha sonraları öğrendimki eşim kendine bir oyuncak bulmuş ondan sonrada aramızdaki ipler koptu .........ve şimdi tekarardan başladık evcilik oynamaya bakalım zaman ne gösterecek ....baharcım umarım yardımcı olabilmişimdir benim hikaye az çok bu kadar ....ya bide umutolsun vardı biz msn dende sık sık görüşürdük hatta birbirimizin resimlerini falanda paylaşmıştık aramızda baya bir samimilik kurmuştuk birden irtibatımız kesildi onunda eşiyle sorunları vardı 2 tüpbebek negatifi var tutunma olmuyor açıkçası çok merak ediyorum onu facedede yok inşallah mutlu ve huzurludur
tesekkur ederim yok canim yaptirmadi doktorada getmedi soyleyincede kavga ediyor direk bagriyor cagriyo bende bisey demiyorumdaha bazar gunu dedim ki sana bali macun yapayim ben yemem dedi bende nedeyim basaqa olumlu seylerde anlatdim ama ikana olmuyor doktora gedicem diyor ama simdi zamanim yok diyor
olabilir cnm 3 ayıma geliyorum olmadım yarın arıcam doktoru olmadım diye. bakalım ne diyecek. ah şu muayene olmasa korkuyorum yaa o masadan :2:
kızlar harzemin yazdıklarrı kafama takıldı.
demişki sperm üretmeyen testislerde kanser riski çok çok fazla..
3-5 yılda bi patolojiye görünmeleri gerekiyo.
buzamana kadar araştırıyorum iç böyle bişey duymadım.
sizin bu konuda bilginiz varmı?
bunu duyunca bi garip oldum..
gunaydın arkadaslar
Günaydın arkadaşlar
birazdan kursa gidicem ama çokk uykum var
akşama görüşmek üzere
gunaydın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?