hoşgeldin tatlım hemen gel
canlarım ben dün aktardan tiribulus,bal ,polen,ginseng,çörekotu yağı aldım.çörek otu yağını kullanan varmı.bize günde 1 kaşık için dediler.
canım kusura bakmayın geçmişi okudum biraz geriden başlamışım:) canım gerçekten çok inandırıcı konuşuyor babam gitti ilk gittiğinde başkası varmış mustafa kim diye girmiş babam :) sonra o adamla tanışmışlar mustafa gelir birazdan demiş sonra mustafa beyde gelmiş mustafa bey yani bizim muhatap olduğumuz ford oto kısca fabrikada çalışıyormuş ama aktarı beraber işletiyolarmış mustafa bey karışım işlerine bakıyormuş macun ve diğer karışımları yapıyormuş diğer adam dükkanda duruyormuş normal satış yapıyormuş oturup bayağı muhabbet etmişler iyi insanlar diyor babam dükkanda güzel diyor:)eğer babamın gözüne batan bişey olsa sölerdi hal ve hareketlerinden belli ederlerdi diye tahmin ediyorum ve babam sölerdi bana ben kullanıcam macundan kızlar babamla da muhatap oldular tanıştılar zaten yanlış bir durum yapacağı varsa da yapmaz artık:)
hoş geldin canım mesai bittimi oh ne güzel yaaa:))
vck'cimm bunlar süper haber....
baharcım hosgeldinn
duaları tekrar güncellermisin canımmm...
en son zcu ya mı okuyorduk..
hoşbulduk tatlım bitti allaha şükür
inan bacaklarımı hissetmiyorum resmen okadar yorgunum...
ama kuzucuklarım için herşeye değer
günaydın canım arkadaşlarım
dün istanbuldaydık eşimin guatr kontrolu için.
ve güzel haberler aldık moralimiz düzeldi.
guatrımız yavaş yavaş normal seviyesine geliyor. 10 gün daha aynı ilaç dozlarında tedaviye devam edecez. ve sonuca göre dozu düşüreceğiz yada tamamen bırakacağız. ömür boyu ilaç kullanmayacak yani. herşey güzel görünüyor dedi. şekeride normal seviyede bal kullanabilecez buna sevindik.eşim hemen kullanmak istedi balı nasıl olsa normal diye ama ben 10 ghün daha bekleyelim düzelince kullanırız dedik. dün fsh ve testosteron testide yaptırdık ama onlar çıkmadı teknik bir arıza nedeniyle onlarda bugün çıkacak ve onların durmuna göre dr ne yapmamız gerektiğini söyleyecek.
yani güzel haberle döndük. çok sevindik.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti bu sefer. ama değilmişim kan verdikten sonra adet oldum( biliyorduk sonucuda bunuda meraktan yaptırdım yine.içimde kalmasın diye.
günaydın canım arkadaşlarım
guatrımız yavaş yavaş normal seviyesine geliyor. 10 gün daha aynı ilaç dozlarında tedaviye devam edecez. ve sonuca göre dozu düşüreceğiz yada tamamen bırakacağız. ömür boyu ilaç kullanmayacak yani. herşey güzel görünüyor dedi. şekeride normal seviyede bal kullanabilecez buna sevindik.eşim hemen kullanmak istedi balı nasıl olsa normal diye ama ben 10 ghün daha bekleyelim düzelince kullanırız dedik. dün fsh ve testosteron testide yaptırdık ama onlar çıkmadı teknik bir arıza nedeniyle onlarda bugün çıkacak ve onların durmuna göre dr ne yapmamız gerektiğini söyleyecek.
bide benim adetim gecikmişti onun içinde laboratuvara gitmişken kan verdim gebelik bakılsın diye. çünkü ben çok düzenli 28 günde 25 günde adet görüyorum hiç gecikme olmazdı ama sanırım stresten gecikti bu sefer. ama değilmişim kan verdikten sonra adet oldum( biliyorduk sonucuda bunuda meraktan yaptırdım yine.içimde kalmasın diye.
canım kusura bakmayın geçmişi okudum biraz geriden başlamışım:) canım gerçekten çok inandırıcı konuşuyor babam gitti ilk gittiğinde başkası varmış mustafa kim diye girmiş babam :) sonra o adamla tanışmışlar mustafa gelir birazdan demiş sonra mustafa beyde gelmiş mustafa bey yani bizim muhatap olduğumuz ford oto kısca fabrikada çalışıyormuş ama aktarı beraber işletiyolarmış mustafa bey karışım işlerine bakıyormuş macun ve diğer karışımları yapıyormuş diğer adam dükkanda duruyormuş normal satış yapıyormuş oturup bayağı muhabbet etmişler iyi insanlar diyor babam dükkanda güzel diyor:)eğer babamın gözüne batan bişey olsa sölerdi hal ve hareketlerinden belli ederlerdi diye tahmin ediyorum ve babam sölerdi bana ben kullanıcam macundan kızlar babamla da muhatap oldular tanıştılar zaten yanlış bir durum yapacağı varsa da yapmaz artık:)
canım kötü niyetlilersede eğer günahları mobalları kendi boyunlarına allah bizi biliyor alın terimizle kazandığımız paralar onlara zaten yaramaz inanmalıyız ne yapalım ben böyle düşünüyorum..
iyi iyi eseslim herşey zamanla yoluna girer inşallah guatrdan kurtuldumu spermde oluşur canım yakındır inşallah müjdeli ğünler.günaydın canım arkadaşlarım
çok kutsal bir mesleğin var çok şanslısın baharım özlemini çektiğim meslek öğretmenlik tam bayanlara göre bir meslek:))
amin canım dün annemlere geldim eşim maça gidecekti bende evde tek kalmak istemedim .gelmişkende bir aktara uğrayayım dedim ordan bir iki birşey aldım nedense canım çörekotu yağı almak istedi .biliyorsun ölümden başka tüm dertlere devaymış çörek otu.bende belki bizim derdimizede deva olur diye düşündümhoşbulduk canım benim nasılsın
çok geç kalmadım umarım
yok canım bende kardeşimle bilgisayarı kapmaca oynuyorum zaten anca bana sıra geldi
şifa olsun kocişine hepsi canım benim...
ben kocişe hiç yağını kullandırmadım çörekotunun...
kendim için aldım geniz akıntısı ve iltihaplar için çok iyi geliyormuş...
ama daha hiç başlayamadım...
merhabalar kızlarrr
nasılsınız canlarım?
kociş bugün tahlil yaptırdı sonuçlar FSH:11.68 LH:4.02 TESTESTERON:2.26
bu ay fsh yükselmiş testesteron düşmüş noluyo bu hormonlara anlamıyorumki!!!!!!!!!
canım inşallah iyi düşünelim iyi olsun sonucu verdiği sonuçta zararlı bişey degil kullanın bakalım inşallah faydasını görürsünüz burdada herkeze umut olursunuz allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
canım geçmişi okuyamadım bir selam verip sonra okuyayım dedim ama anladığım kadarıyla güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın inşallah en güzel haberleri vermen yakındır
Eseslim canım aldım msjını faceden ben de gönderdim.Bu arada gözünüz aydın bunu atlatınca arkası da gelecek bence çorap söküğü gibi .Ve hiç bir problem kalmayacak Allah'ın izniyle.Yarın grüşürüz inşallah.Siz sağ salim gelin de aman çok dikkat edin eğer karayoluyla geliyosanız Ankaradan sonra yollarda çok buzlanma oluyo.
gene çok fazla kötü degil kullanılan ilaçlardan farklı sonuçlar oluyor size ney vermişti kaan hoca aslında benimkide yaptırsa olcak kan testi gittiği yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?