kesinlikle canım içini ferah tut.
dediğim gibi herkesin sorunu farklı herkes aynı sebepten azolu değil böyle düşün..
allah kabul etsin canım.
anladım canım..
ama ben sabahtan beri araştırdım öyle bişeye rastlamadım..
sağolasın valla canım.
sabahtan beri birinin beni rahatlatmasını bekliyordum sanki.
şimdi namaz için çıkıyorum.
sonra girerim yine.
öptüm caanıımmm...
canlarım ben dün aktardan tiribulus,bal ,polen,ginseng,çörekotu yağı aldım.çörek otu yağını kullanan varmı.bize günde 1 kaşık için dediler.
Pardon ya karıştırdım VCK cım diycektim.AmA MADEM DEMİŞ BULUNDUM SEN DE HELAL et tamamz mı:)))Canım çörek otu yağını ben geniz akıntısı için almıştım buruna damlatılıcıktı.Eşim içindi yine ama sadece bir kez denedik çünkü çok yakıcıymış çok az damlattığım halde 1saat kendine gelemedi acıdanŞimdi beni üzdükçe koz olarak saklıyorum onu burnuna çörekotu yağı sürereim bak diyorum ona.Ben de bir kez sıcak suya damlatıp içtim regl ağrısı için ama içilecek gibi de değil kan gibi tat veriyo sanki ne bilim mide bulandırıcıydı oysaki normalde çok severim çörek otunu.Bir de soğuk presle elde edilen yağmış esas faydalı olan keçiboynuzu pekmezi için de aynı şey geçerliymiş.Amaan küçücük bir çörekotu yağı ne çok konuşturdu beni.Sen de hakkını helal et Cervancım okurken yorulacan
Canım çörek otu yağını ben geniz akıntısı için almıştım buruna damlatılıcıktı.Eşim içindi yine ama sadece bir kez denedik çünkü çok yakıcıymış çok az damlattığım halde 1saat kendine gelemedi acıdanŞimdi beni üzdükçe koz olarak saklıyorum onu burnuna çörekotu yağı sürereim bak diyorum ona.Ben de bir kez sıcak suya damlatıp içtim regl ağrısı için ama içilecek gibi de değil kan gibi tat veriyo sanki ne bilim mide bulandırıcıydı oysaki normalde çok severim çörek otunu.Bir de soğuk presle elde edilen yağmış esas faydalı olan keçiboynuzu pekmezi için de aynı şey geçerliymiş.Amaan küçücük bir çörekotu yağı ne çok konuşturdu beni.Sen de hakkını helal et Cervancım okurken yorulacan
sağolasın canım...Allah kabul etsin namazını.Ben de ilk öğrendiğimizde durumumuzu derin araştırmalar içindeyken okumuştum böyle bişiy ama sonra tüm öğrendiklerimi süzgeçten geçirip eledim ve bunu çok ciddiye almadım.Yani bu risk her normal insanda olduğu kadar risk eşlerimizde de.Takmayın kafanızı herkes(her doktor) bişiy söylüyo işte
birtanem bize pro.doktorumuz söylemişti.sebebi ise normalde torbada olan testis karın içine kaçtığı için ısısı artıyormuş buda kanser riskini arttırıyormuş.ona bakarsan 30yaşına kadar çocuk emzirmemiş kadınlarda meme kanseri olma riski çok yüksekmiş.o yüzden ayrıntılara fazla kapılmamak gerek.
[
helal olsun canım allah razı olsun faydalı bilgilerin için.ben de soğuk preslenmiş olanını aldım 17tl.ben azo için kullanıldığını biliyordum yanlışım varsa iade edip onun yerine başka bir şey alayım.benim eşimde işine gelmeyen şeyi kullanmaz
slm kızlar ben geldim allahtan topikte bugün birileri var
sakın biyere kaybolmayın
geçmişi okuyup hemen geliyorum
iyi dilekleriniz için çok çok sağolun kızlar inşallah sizlerde benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız ........inanın değer verdiğiniz birinin sizi sırtınızdan vurması kadar kötü bir şey yok....şüphe denen şey kanser denen illettende beter bir şeymiş onuda öğrendim eşim sayesinde çok şükür iyiyiz ama ah bide şu şüphe illetindende kurtulsam başka bişey istemiyorum.........
yaşım 30 ama yaşadığım olaylar beni baya baya geliştirdi sizlere tek nasihatim eşlerinizi çok şımartmayın bir yerde dur demesini bilin ağırlığınızı koyun sorun onda diye üstüne gitmemezlik yapmayın hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz ben bundan eminim çocuğumuz yok diye eşlerimize çocuklarımız gibi davranıyoruz aşırı sevgi gösterip el üstünde tutuyoruz onlara toz bile kondurmuyoruz velhasıl bazıları nankör çıkabiliyor belki bir anlık zaafı yüzünden yada şeytanın kandırması yüzünden onlarda hata yapıyo tabi herkes bir değildir bunuda üstüne basa basa belirtim ....çevremdeki çoğu kişi beni bu nedenlerden dolayıda suçladılar açıkçası çok değer verdin karşılığınıda aldın dediler pek bişeyde diyemedim bir yerde haklıydılar benim hatamda buydu çünkü........neyse inşallah atlatacağım bu günleri allahın izniyle ....vede tabi sizlerin desteğiğle dualarıyla
kızlar harzemin yazdıklarrı kafama takıldı.
demişki sperm üretmeyen testislerde kanser riski çok çok fazla..
3-5 yılda bi patolojiye görünmeleri gerekiyo.
buzamana kadar araştırıyorum iç böyle bişey duymadım.
sizin bu konuda bilginiz varmı?
bunu duyunca bi garip oldum..
yaa ilk defa duyuyorum bu besi yeri durumunu.
inş. geliştirilir de bizlere de şifa olur.
gerçi biz hiç tese yaptırmadık daha hücre varmı bilmiiyoruz ama.
Allah sonumuzu hayretsin inş.
bu arada m-sureden zehirlendinizmi gerçekten..
deniz bulut bunu sen okumalısın bence..
kızlar aşure yaptım bugün ellerime sağlık bide güzel oldi ki gelinde yiyelim
bu sperm besi yeri olayı yeni değilnerden baksanız 1 yıl önce haberimiz vardı japonyada yapılan bir çalışma spermin evrelererini önce yumurtaya enjekte ediyorlar sonra ayrıştırp e vitamini olan bir solüsyonda spermleri büyütüyorlar ilk duydugumuzda bizde umutlandık ama gerisi yok bu arada bu yöntemle olan spermlerden mikroenjeksiyonla bebek farelerde dogdu ama gerisi yok
sakın biyere kaybolmayın
sakın biyere kaybolmayın
sakın biyere kaybolmayın
sadecik canım nasılsın baban aktarcıyla görüşebildimi canım gerçekten bu işi yapıyolarmıymış bende adamla konuştum çok inandırıcı konuştu eşime söyledim kullanmak istemiyor günde 15 tane şey kullanınca kuzum herşeyden yıldı artık bişi duymak istemiyor ne demiş canım yazsana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?