cnm bende soyledım esım yanasmadıcanlarım istanbul da olupta kök hücre tedavisi için röportaja katılabilecek arkadaşlar varsa belki sesimizi daha çok duyurabiliriz.bunu bana teklif ettiler ama eşim kabul etmedi demiştim ya çok tutucudur
hayırlısı olsun cnm 15 20 gunde azbı zaman degılselam kızlarr
hocaya mail atmıştım cevap geldi kopyalıyorum..
Testojel ve Proxeede devam edelim. Ocak ayında mikroTESE olabilir. Önce eşinizi hazırlamadan sizde sperm ararız. Bulursak dondurup saklar,sonra tüp bebeğe geçeriz. Ocak başında lütfen yeniden hormonlara bakalım ve size tarih vereyim.
Saygılarımla.
yani tahlil için ocak başı dediğine göre 15 20 gün sonra tahlil yapıcaz sonra m tese.
eyvah eyvah...
olabilir canim hatirlamiyorum su an ama...nasilsin tedavi nasil gidiyor
yurt disindada boyle bisiler oluyorsa bize neden soylemiyorlar tek dedikleri sizin asla cocugunuz olmaz baskasinin sperminden tup bebek yapalim ufffff..
bacım gercek m-sureyi nerden nasıl aldınız bizede söyle ya varya kıvranıyorum resmen nerden buldunuz gercegini nasıl getirtiyorsunuz
zamancigim sana dunde yazdim ama gormedin canim biz asagidaki steden aldik hindistandan
Products | Continental Tradelinks
yurt disindada boyle bisiler oluyorsa bize neden soylemiyorlar tek dedikleri sizin asla cocugunuz olmaz baskasinin sperminden tup bebek yapalim ufffff..
selam kızlarr
hocaya mail atmıştım cevap geldi kopyalıyorum..
Testojel ve Proxeede devam edelim. Ocak ayında mikroTESE olabilir. Önce eşinizi hazırlamadan sizde sperm ararız. Bulursak dondurup saklar,sonra tüp bebeğe geçeriz. Ocak başında lütfen yeniden hormonlara bakalım ve size tarih vereyim.
Saygılarımla.
yani tahlil için ocak başı dediğine göre 15 20 gün sonra tahlil yapıcaz sonra m tese.
eyvah eyvah...
tesekkurler cnm tatlım ya ben gece delı yatanlardanım
esım bıktı benım ustumu ortmeye bende acmaya bıkmamısım
tabı sonrada hasta oluyorum
ahh canım da neden eşin bukadar inat ediyorr anlamıyorum ki...
tatlım siz nezaman öğrenmiştiniz durumunuzu daha önce bu konuda hiç dra gitmiş miydiniz ??
kusura bakma hatırlayamadığım için soruyorum...
amanın görmedim ama nasıl sevindim ayyyy çok teşekkürler yurtdışına gönderiyorlar dimi birde kaç günde eline geçti biz istanbuldayız gönderirler dimi gümrükte sorun oluyor diyorlar sizde olmadımı dicem ama galiba siz almanyadaydınız
canim biz daha tetavi falan yaptirmadik cunku esim doktora gitmiyor bende gecenlerde dedim doktora gidelim felan kizdi bagirdi bende buraktim artik nezaman isterse ozamanda gider yazin turkiyeye geldik tatil icin dedim bak burakadar gelmisen gidelimbeni dinlemdi bende napiyim birsey soylemiyorum
aferin sana tam zamanında geldin
negüzel topik daha da kalabalıklaştı
ben geldım kızlarrr
bıraz rahatsızım mıdem cok agrıyo oksuruk basladı
yatıyorum :2::2:
hepınız ıyı olun tamm mı sakın hasta olmayın
canim herseyi sora bilirsin tabiki biz iki seneyi gecdi oyrenili ilk bebek dusunduyumuzde ben kadin doguma getdim esimdende tahlil isteyince cikti ortaya azospermi oldugu ondan sonra hic getmedik ki gitmiyor yani
bebekiiimmmm rabbim yüzünüzü güldürür inş...
evet istemiyordunuz m.teseyi ama kaçış yok artık galiba...
inş herşey yolunda gider ve bol bol spermler bulunur
inan bende heyecan yaptım şimdi kocişede anlattım oda dua ediyor sizin için...
inş herşey yoluna girer ve 1 ay sonra topiğimizin yeni hamişi olarak katılırsın aramıza
ayyy hayali bize çok güzel canım benim
çok çokkk dua edicem sizin için herşey gönlünüzce olsun bebekimmm benim
Geçmiş olsun cnm iyi bak kendine çabucak iyileş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?