Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok saoğol teşekkür edrim inş bu gelişmeler sonucu bir anda tedaviye başlanır

eşime yaptığım şu ballı polenli karışımdan kendime de hazırladım Allah'ım günah yazmasında midemin altı üstüne geldi.kızlar bence hiç eşlerimize kızmayalım çünkü çok haklılar .size birşey anlatayım 3 yaşında bir yiyenim var giymiş benim topuklu ayakkabıları evin içinde tak tak yürüyor ablamda kızım yapma etme derken yiyenim yüz üstü yere kapaklandı.bende soruyorum zeynep ne oldu ağlayarak tek suçum anne olmak istemekti demez mi.güler misin ağlar mısın

sağol canım.bahar eşime ne bulduysam yedirip içiriyorum patlama yaşamayalım

canım yaşayacağınızdan şüphen olmasın

canım bu karışımlar yumurta kalitesinide arttırıyor ya bende kullanıyorum...
bal, çörekotu ve tarçın karışımını yiyordum...
bu ay bal, polen, arısütü ve propolis karışımından da yiycem dedim kocişe...
ama baktım tadı berbat yemedim bidaha
nasıl olsa diğer karışımdan yiyorum fazlasına gerek yok bizim için değil mi
allah yardım etsin kocişlerimize...
o yiğeninide var ya yerim ben yerim
tatlı bıdık ne bilirmiş o anne olmayı
"tek suçum anne olmak istemekti hakim bey"

kızlar kendimden korkmaya başladım bugün herifin zorlamsıyla dışarı çıktım ama nasıl sıkıldım anlatamam alt tarafı sahlep içceydşk ama nasıl kalabalık oturcak yer yok git gide asosyal olup çıkıcam ve dışarıdayken aklıma ne geldi biliyormusunuz mahşerde napıcam dedim orası daha kalabalık

allah iyiliğini versin canım ya güldürdün beni

Zamancım guldurdun beni allah da seni guldursun...nasılsın

ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

kızlar moralim bozuk nolcak bizim sperm işi yakında evde kedim üretmeye başlıcam napsam olmuyor kök hücre ne zaman çıkar acaba

İYİ GECELER CANLAR..... ben 2yıl önce tüp denemiştim ama maalesef olmamıştı.o zamanki doktorum[HALE karagözoğlu]aradı dün.[memorial]den [İVİ] ye geçmiş. yine istanbul da.hal hatır sordu tüpbebek için yardımcı olacağını söyledi.eşim kaan hocayla tedviye başladı inş. olumlu sonuç alırız .tüpbebeği nerde yaparız ...sizler ne düşünüyorsunuz..

zamancım kendini toparla bu hiç hayra işaret değil.bacım hepimiz aynı durumdayız... umut ve dua ALLAH büyüktür...kök hücre den birşey beklemiyorum ben açıkcası....rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

vay be şok oldum kadın sanki müşteri arıyor yer değiştirmiş kendine hastamı topluyor hem ivi denen yer nasıl bilmiyorum yaptırcaksan ya kaan hocada ya emre beyde yaptırın bizin 2. mtese emre beyde oldu hakketen çok ugraştı ameliyatta baya kaldı epey aradı ama çıkmadı napalım

ben umudumu kaybettim yıllardır yanlızım ve yanlızlıga alıştım tek başıma hiç sıkılmıyorum bir yere gitsem hemen dönmek istiyoum bazen herif bile fazlılık geliyor yanlız olım yetiyor biliyorum iyi değil ama böyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…