Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güzel bi hafta sonu diliyorum herkese...ben bu hafta sonunu bekar olarak geçirecem annemgilde olacağım için seviniyorumm ama koçiş olmadığı için üzülüyorum Allah kimseyi eşinden ayrı koymasın kızlar onların yeri bambaşka...

sanada canım annenle bol bol hasret gider.herkesin yeri ayrıdır.kocanın yolu da açık olsun sağ salim gidip gelsin inşallah.allah kavuştursun.amin allah eksikliklerini göstermesin başımızdan eksik etmesin.

bende iyim canim benim burasi bugun durgun biraz
evet canım çok durgun .bende sıkıldım baktım kimsecikler gelmiyor.
uff bugün hava ne güzel ama ben evdeyim cnm sıkılıyo koçiş hala uyuyo

sana aynen katılıyorum hava çok güzel ve evde oturuyorum hemen alış verişe çıkmam lazım birde balık alıp geleyim bahardan önce balık almalıyım:104::104::104::104::104::104::104::104:sende kocişini uyandır çıkın bir hava alın gelin

sana aynen katılıyorum hava çok güzel ve evde oturuyorum hemen alış verişe çıkmam lazım birde balık alıp geleyim bahardan önce balık almalıyım:104::104::104::104::104::104::104::104:sende kocişini uyandır çıkın bir hava alın gelin [/QUOTE]

yaa uykuyu çok seviyo haftaiçide yoruluyo diye kaldırmadım aslında o benim kaldırmamı bekliyo bende hiç uğraşmadım birazdan kaldırım bari alışverişe giderizz en azından,,,,: benim balık var dolapta belki pişiririm bende :104:

hahaaaaa tatlım ben balığımı alalı kaç saat oldu benden önce alamadın işte
bu hafta uskumru aldım çok güzel görünüyorlar akşama kadar nasıl dayanıcam bilmem

canlarım balıgı ogle yemegınde yıyın
aksama bana gelın
bendede mısır çorbası bamya ve makarna var kızlar beklerım

Son düzenleme:
oh bugunde doyduk sukur
asureye bayılırım ben yapamıyorum esım yemıyoooo

Son düzenleme:
benı davet eden yokmu

olur mu öyle şey tatlım sende buyur gel

canlarım balıgı ogle yemegınde yıyın
aksama bana gelın
bendede mısır çorbası bamya ve makarna var kızlar beklerım

kociş dışarda tatlım onu bekliyorum ancak akşama yiyebilecez balığı
sanada başka zaman geliriz olmaz mı
canım buarada çok merak ettim mısır çorbasını nasıl yapıyorsun ben daha önce hiç yemedim...

kociş dışarda tatlım onu bekliyorum ancak akşama yiyebilecez balığı
sanada başka zaman geliriz olmaz mı
canım buarada çok merak ettim mısır çorbasını nasıl yapıyorsun ben daha önce hiç yemedim...[/QUOTE]
afıyet olsun cnm

cnm benım esım ordulu demıstım orda kurutlmus mısır tanelerını degıermende cekıp satıyolar yapılısı
kuru fasulye ve mısırı duduklude hasla sonra yogurtlu terbıye yap ıcıne dok karıstır
uzerınede tereyaglı nanelı sos dok alsana mısır corbası ben cok sevıyorum
yogurtla aram yok onun ıcın bu corbayı yapıyorum yogurt yemektense

Son düzenleme:
afıyet olsun cnm

cnm benım esım ordulu demıstım orda kurutlmus mısır tanelerını degıermende cekıp satıyolar yapılısı
kuru fasulye ve mısırı duduklude hasla sonra yogurtlu terbıye yap ıcıne dok karıstır
uzerınede tereyaglı nanelı sos dok alsana mısır corbası ben cok sevıyorum
yogurtla aram yok onun ıcın bu corbayı yapıyorum yogurt yemektense [/QUOTE]

Cemrecim eşin ordulu demek benimkide ordulu,, evt o mısırı bende biliyorum geçenlerde kayınvalidem vermişti çorba yapmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…