Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gıtmek istemezsen uzak cnm

zaten yaz fındık zamanına geldı yazdan sonrada antebın sogugu cok kotudur o yuzden esım
seneye kısmet dıyor bakalım

hmm anladım cnm
bizim kimse yok zaten orduda gezmek için gitmiştik mesudiyede fındık yok zaten yani kayınvalidemlerin yok
inş. cnm seneye kısmetse gidersiniz ordu güzel memleket bence yeşillik ben sevdim

hmm anladım cnm
bizim kimse yok zaten orduda gezmek için gitmiştik mesudiyede fındık yok zaten yani kayınvalidemlerin yok
inş. Cnm seneye kısmetse gidersiniz ordu güzel memleket bence yeşillik ben sevdim

ya guzel gercekten guzel bı sehır de hep calıs bag bahcede
bazen ınsan 2 cıft laf edecek ınsan arıyo
fındık zamanı kımseler yok herkes ısınde
bende fındık topla evı sıl supur bulasık yıka hep aynı olunca sıkılıyorum
bıde kayınvaldemın evı koyde olunca halıyle hep ıs cıkıyo zaten

Cnm ben cıkıyorum aksama gene ugrarım tatlım sanA ve esıne balık afıyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

evt cnm öle tabi sıkılırsın oraya gezmek için gidiceksin ama ne yapcan işte

Bende çıkıyorum kızlar eşim geldi yemekleri hazırlıyım sonra gelirim inş..

vck cnm sen balığı naısl pişiriyosun yani neyini seversin yapmayı
ben ızgara severim ama fırınım bozuldu mecburen kızartıcam levrek aldım bi güzel temizleyip yıkadılar.benim elimden de geçtimi ohhhhhhhhhh nefis eşim hayatımda senin gibi balık pişirenini görmedim diyor.haklıda bende birtek kendi yıkayıp pişirdiğim balığı severim.birgün çok ünlü bir balıkçıya gittik tabi televizyoncu olarak baktım balıkların içi siyah siyah mutfağa bir daldım şu balıkları böyle yıkayın şöyle kızartın derken beni kameraya almış abimler bir daha adamların işine karışırsan seni tv ye çıkarırız rezil olursun dediler.bende neden ben rezil olayım onlarda güzel yıkasınlar dedim.olan oldu bir daha beni ne eşim nede ailem yemeğe götürmüyorlar.aman sanki bende çok meraklıydım nereye gitsem aç kalıyorum
hahaaaaa tatlım ben balığımı alalı kaç saat oldu benden önce alamadın işte
bu hafta uskumru aldım çok güzel görünüyorlar akşama kadar nasıl dayanıcam bilmem
kız bende balık almaya gitmiştim kendimi arkadaşımın evinde buldum .nedense arkadaşımı görmek istedi canım onunda çocuğu olmuyordu 5 sene çocuksuz kaldılar çok iyi anlaşıyorduk.birgün ona umut tüpbebeğe gitmesini söyledim .yardımcı oldum gitti tedavi oldu hamile kaldı sonra hamileliği tehlikeli diye annesine gitti orda 3 ay kaldı sonra ev aldı araya çok mesafe girdi .bende bugün dışarı çıkmışken onada uğradım iyi oldu doğumuna 3 hafta kaldı bende onunla tedaviye başlayacaktım ama kısmet o nerdeyse doğuracak ben daha doktora bile gidemedimcanım balıklarda şifa olsun
benı davet eden yokmu
davete ne gerek var çık gel .misafir ol gel bana börekler açarım sana
canlarım balıgı ogle yemegınde yıyın
aksama bana gelın
bendede mısır çorbası bamya ve makarna var kızlar beklerım
ay ne güzel olurdukızlar başka topiktekiler bir yerlerde buluşup tanışıyorlar varsa istanbullular tanışalım kaynaşalım
çayada bana gelin bari aşure var
eline sağlık canım bizim yerimizde ye.inanın daha doymadım aşureye birde herkesin aşuresi farklı oluyorya bir kaşık alayım derken ipin ucunu kaçırıyorum.malum 64 haneli apartmanda oturuyorum

vck cnm sen balığı naısl pişiriyosun yani neyini seversin yapmayı

hahaaaaa tatlım ben balığımı alalı kaç saat oldu benden önce alamadın işte
bu hafta uskumru aldım çok güzel görünüyorlar akşama kadar nasıl dayanıcam bilmem

benı davet eden yokmu

canlarım balıgı ogle yemegınde yıyın
aksama bana gelın
bendede mısır çorbası bamya ve makarna var kızlar beklerım

çayada bana gelin bari aşure var

ahh canım benim iyi etmişsin arkadaşına gitmekle...
bak ne güzel sende arkadaşının durumuna bişekilde vesile olmuşsun...
allahın izniyle sende o günleri göreceksin...
neyapalım bazen hayatımız planladığımız gibi gitmiyor...
arkadaşınla beraber başlayamadınız tedavinize ama inş en kısa zamanda başlayacaksınız...
herşey çok güzel olacak sizin için canım benim ben inanıyorum buna

iyi akşamalar canım hoşgeldin.yedin mi balığını ben daha yemedim benim kociş gelmedi daha

iyi akşamlar canım benim yedik balığımızı biz
size de şifa olsun balıklar tatlım levreğede bayılırım ayrıca...

teşekkür ederim canım eşim 1 saat sonra gelecek ben o zamana kadar abur cubur yemekten balık yiyemiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…