doğru canım haklısın proxeedi bende bırakmasını istemiyorum ama onuda anlıyorum işe yaramıyo diye düşünüyo işte.merhaba canım benim üzmeyin kendini yaa...
bak negüzel fsh düşmeye başlamış kaan hocanın da amacı hormonları dengelemek değil mi??
çıkış olmamış ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmez...
hayırlısıyla bikaç ay sonra onuda görürsünüz inş...
canım proxeed çok faydalı sakın eşine bıraktırma...
bu ilacı kullanıp değerleri 3-4 kat artanlar olmu kullanan herkes memnun...
bzizim durum azo olduğu için belki farkına varmıyoruz ama ben kocişlere yararı olduğunu düşünüyorum...
dışarı çıkış olmasada içerde sperm olduğunu ve onları attırdığını düşünüyorum...
sakın bırakmasın kocişin bu ilacı...
ayrıca üzüntünüzle yanlış bi karar vermeyin tatlım 2 ay çok uzun bi süre değil...
zamanla sadecik sipariş verdi onlar bi kullansınlar bakalım işe yarayacakmış...
şifa görürseler hepimiz alırız ozaman...
ama yanlış bi karar verip sonrasında üzülmenizi istemiyorum ben o kişiye açıkcası hiç güvenmiyorum...
yinede siz bilirsiniz tabi hakkınızda hayırlısı olsun...
canım senin komşunun söylediği çok doğru rabbime dua edince rabbim ver diyecekmişiz verirmisin demiycekmişiz.ya rabbim bana senin tarafından hayırlı soy ihsan et diye dua edicez
RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA,
HZ.ZEKERİYYA'NIN DUASI.YA RABBİ BANA SENİN TARAFINDAN TERTEMİZ HAYIRLI EVLATLAR İHSAN EYLE.ŞÜPHESİZ SEN DUALARI İŞİTİP İCABET EDENSİN,
HÜVALLAHÜ'L-HALİKU'L-BARİÜ
O YARTANDIR VE YOKTAN VAR EDENDİR(1054 KERE OKUMAK GEREKİR)
Bende sekiz seneyi geçti evleneli ve ben şu 2-3 senedir kilo almaya başladım özellikle tüp bebeklrden sonra bilmiyorum ama sıkıntıdan mı kafaya bişeyler takıyorum ondan mı sürekli yiyiyorum aman bugünde yiyimde yarın yemem diyorum ...hep nazar değdirdiler banahep ay ne güzel fiziğin var manken gibisin diyolardı şimdi de ay sen kilo almışsın diyip sinir ediyolar beni sanki ben farkında değilim... Evlendiğim de 52 dim ama çok iyiymdim yani fiziğim filan güzeldi .
Baharcım keşanlı ali nasıldı ben biraz bakabildim beğendinmi sen
doğru canım haklısın proxeedi bende bırakmasını istemiyorum ama onuda anlıyorum işe yaramıyo diye düşünüyo işte.
macunu da kızlar bi kullansınlar bakalım.
biz şubat ayında tese düşündüğümüz için acaba kullansak mı dedik.
ama yaza da kalabilir tesemiz.
eşimde biraz korkuyo teseden.
ammeliyattan yani.
bilmiyorum kafam karıştı işte.
onunda öyle..
çıkıyorum ben arkadaşlar...
kendinize iyi bakınn.....
hala güzelsin bitanem üzme kendini maşallahın var
ama sırf seni rahatsız ettiğin için biraz gayret edip verirsin fazlalıklarını...
canım tüp bebek biçok kişiye acayip kilo yapıyor onunda etkisi olmuştur...
bide sıkılınca yiyenlerdeysen bu durumumuz nedeniyle fazla kaçırmış olabilirsin...
dedim ya ben inanıyorum sen verirsin onları
bende çıkıyorum kızlar fırsat bulursam daha sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi
merhaba kızlar ben geldimBiliyorum çok uzun süredir giremedim foruma.. Ama inanın sizi çok özledimm ve hep aklımdaydınız.. Sadece zor günler geçirdiğim için giremedim.. Hepinizi çoook seviyorum şekerlerr.. Nasılsınızz??
Çok şükür tatlım bebek iyi.. Ama cenazemiz oldu. dayımı kaybettim. O yüzden zor günler geçirdim. Daha yeni atlatıyorum. 3 hafta geçti. Bi ara yemek yiyemedim bebeğe bişi olcak diye korkup yemek istedim. Ama yiyemiyordum istifra ediyordum. İki kez bayıldım. Allahtan oturduğum yere yakındı ikiside biyere çarpmadım kendimi. Psikologa gittik eşimle. Şimdi iyiyim çok şükür. Çok ayrıydı bende. Birde çocukları var çok üzüldüm onlar için. O yüzden çok ağır geldi.merkhaba canım gözümüz yollarda kaldı acaba ters giden birşeymi var diye korkuya kapılmıştım.allah muhafaza.hayırdır canım neden zor günler yaşadın
canım benim başınız sağolsun.rabbim geride kalanlara uzun ömür versin canım sen kendine dikkat et ölenle ölünmüyor.hayat bizim için devam ediyor.biliyorsun bebeğin hem senin hem bizim için bir mucize çok dikkatli ol rabbim dayının geride bıraktığı ailesininde yardımcısı oldun.mekanı cennet olsun.çok şükür tatlım bebek iyi.. Ama cenazemiz oldu. Dayımı kaybettim. O yüzden zor günler geçirdim. Daha yeni atlatıyorum. 3 hafta geçti. Bi ara yemek yiyemedim bebeğe bişi olcak diye korkup yemek istedim. Ama yiyemiyordum istifra ediyordum. Iki kez bayıldım. Allahtan oturduğum yere yakındı ikiside biyere çarpmadım kendimi. Psikologa gittik eşimle. şimdi iyiyim çok şükür. çok ayrıydı bende. Birde çocukları var çok üzüldüm onlar için. O yüzden çok ağır geldi.
Merhaba kızlar ben geldimbiliyorum çok uzun süredir giremedim foruma.. ama inanın sizi çok özledimm ve hep aklımdaydınız.. Sadece zor günler geçirdiğim için giremedim.. Hepinizi çoook seviyorum şekerlerr.. Nasılsınızz??
Çok şükür tatlım bebek iyi.. Ama cenazemiz oldu. dayımı kaybettim. O yüzden zor günler geçirdim. Daha yeni atlatıyorum. 3 hafta geçti. Bi ara yemek yiyemedim bebeğe bişi olcak diye korkup yemek istedim. Ama yiyemiyordum istifra ediyordum. İki kez bayıldım. Allahtan oturduğum yere yakındı ikiside biyere çarpmadım kendimi. Psikologa gittik eşimle. Şimdi iyiyim çok şükür. Çok ayrıydı bende. Birde çocukları var çok üzüldüm onlar için. O yüzden çok ağır geldi.
merhaba canım benim çok özledim seni
ara ara profiline girip bakıyordum en son nezaman girdin diye...
arada giriyordun ama sanırım üzgün olduğun için okuyp çıkıyordun...
neyseki sende bebişinde iyiymiş içim ferahladı...
bende seni çok seviyorum bebekimmm kendine ve bebişine çok iyi bak...
görüşmek üzere topiğimizin en güzel hamişi
canım başınız saolsun en yakınının kaybı çok büyük acı veriyor...
ama ölenle ölünmüyor rabbim hepinize sabır versin...
senin önceliğin bebişin dikkat et kendine rabbim içinizdeki acıyı hafifletsin inş...
rabbim kazalardan belalardan korusun hepinizi...
canım benim başınız sağolsun.rabbim geride kalanlara uzun ömür versin canım sen kendine dikkat et ölenle ölünmüyor.hayat bizim için devam ediyor.biliyorsun bebeğin hem senin hem bizim için bir mucize çok dikkatli ol rabbim dayının geride bıraktığı ailesininde yardımcısı oldun.mekanı cennet olsun.
AY CANIM BENİMKİNİN KISKANÇLIKLARINI ANLATSAM DELİRİRSİN.BİR GÜN EŞİM BANA ÇİÇEK ALMIYORDU BİR İKİ AY GEÇTİ BENDE EŞİME TELEFON AÇTIM AY CANIM NE DÜŞÜNCELİSİN NE GÜZEL ÇİÇEKLER GÖNDERMİŞSİN BANA DEDİM.O GÜNDE BİZİM SİTENİN KARŞISINDA YENİ BİR MARKET AÇILMIŞ AÇILŞINDA ÇELENK GÖNDERİRLERYA ÇELENKTEKİ GÜLLERDE DALLI BENDE ÇOK BEĞENDİM BİR TANE ALDIM EVE GETİRDİM.AKŞAM EŞİM EVE ÇOK ERKEN GELDİ NERDE BENİM GÖNDERDİĞİM ÇİÇEK DİYE SORDU BENDE GÜLÜ GÖSTERDİM .NEYSE BEN SANA ÇİÇEK FALAN GÖNDERMEDİM HEM ELİN ADAMINA NİYE ADRESİMİ VEREYİMKİ DEDİ.BUNDAN SONRA KAPI ÖNÜNE ÇIKMAK YASAK DEDİ BENİ BİR HAFTA İŞE GİDERKEN EVE KİLİTLEYİP ÖYLE GİDİYORDU.KAPI ÇALDIĞINDADA AÇAMIYORDUM NEYSEKİ SONRA AFFETTİ
canim senin yaptiginda cok hos valla super hosuma getdi birgun bende yapim aynisini
canım rahatsızsan dikkat edersin gider fazlalıklar...
tatlım ben eşim 2. tedavisine başladıktan sonra acayip kilo almaya başladım...
eski fotolarımı görmüşsündür facede ben 47-48 kiloydum eskiden...
ve 2,5 sene öncesine kadar sürekli kilo almak için uğraştım olmadı...
neyse kociş hastanede yatarken ben yememe içmeye hiç dikkat etmiyordum sadece ayakta kalmak için yiyordum...
ben o dönem kilo almaya başladım 1-2 kilo derken devamı geldi en son 63 kilo aldım...
neyse baktım ipin ucu kaçıyor geçen seneki yaz diyete başladım...
okadar çabalıyorum nerdeyse aç kalıyorum yok en fazla 3 kilo verdim 6 ayda...
60 oldum ama bi gr aşağı inemiyorum...
neyse geçen sene aralık ayında kadın doğumcuya gittim kontrole tshım yüksek çıktı...
beni dahiliyeye gönderdiler hoca ani kilo alışın oldu mu dedi ben 1,5 senede 15 kilo almıştım...
neden bukadar bekledin daha önce gelmedin dedi hiç anlamadım ki ben bi hastalık olduğunu...
neyse tedaviye başladık hoca ilk aylar kilo vermeyi bekleme vücudun direnç gösterecek dedi...
dediği gibide 3-4 ay veremedim hiç...
sonrasında yavaş yavaş gitmeye başladı ozellikle bu yaz tamamen kurtuldum fazlalıklardan 53 oldum...
okul başladığından beri biraz fazla yiyorum galiba yorulduğum için 2 kilo aldım ama onuda vericem kafaya koydum...
ama inan ki hiç ciddi bi diyet yapmadım herşeyi yedik sadece dikkat edip az yemeye çalıştım okadar...
Çok şükür tatlım bebek iyi.. Ama cenazemiz oldu. dayımı kaybettim. O yüzden zor günler geçirdim. Daha yeni atlatıyorum. 3 hafta geçti. Bi ara yemek yiyemedim bebeğe bişi olcak diye korkup yemek istedim. Ama yiyemiyordum istifra ediyordum. İki kez bayıldım. Allahtan oturduğum yere yakındı ikiside biyere çarpmadım kendimi. Psikologa gittik eşimle. Şimdi iyiyim çok şükür. Çok ayrıydı bende. Birde çocukları var çok üzüldüm onlar için. O yüzden çok ağır geldi.
Merhaba kızlar ben geldimbiliyorum çok uzun süredir giremedim foruma.. ama inanın sizi çok özledimm ve hep aklımdaydınız.. Sadece zor günler geçirdiğim için giremedim.. Hepinizi çoook seviyorum şekerlerr.. Nasılsınızz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?