Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doğru canım haklısın proxeedi bende bırakmasını istemiyorum ama onuda anlıyorum işe yaramıyo diye düşünüyo işte.
macunu da kızlar bi kullansınlar bakalım.
biz şubat ayında tese düşündüğümüz için acaba kullansak mı dedik.
ama yaza da kalabilir tesemiz.
eşimde biraz korkuyo teseden.
ammeliyattan yani.
bilmiyorum kafam karıştı işte.
onunda öyle..

Allah raazı olsun canım...aminnn...

hala güzelsin bitanem üzme kendini maşallahın var
ama sırf seni rahatsız ettiğin için biraz gayret edip verirsin fazlalıklarını...
canım tüp bebek biçok kişiye acayip kilo yapıyor onunda etkisi olmuştur...
bide sıkılınca yiyenlerdeysen bu durumumuz nedeniyle fazla kaçırmış olabilirsin...
dedim ya ben inanıyorum sen verirsin onları

Baharcım keşanlı ali nasıldı ben biraz bakabildim beğendinmi sen

canım ben beğendim ama daha da güzel olacağına inanıyorum...
çağan ırmak daha önce çemberimde gül oyayı yönetmişti...
bu diziye inanmasa yönetmen olmazdı öyle düşünüyorum ben...
bakalım inş güzel bi dizi olur

canım erteleyemiyor musunuz ameliyatınızı kaan hoca olması gerekiyor mu dedi ??
yani korkuyorsa eşinide zora sokmanın anlamı yok...

bende çıkıyorum kızlar fırsat bulursam daha sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi

Sağol cnm benim ... inş...

Merhaba kızlar ben geldim biliyorum çok uzun süredir giremedim foruma.. ama inanın sizi çok özledimm ve hep aklımdaydınız.. Sadece zor günler geçirdiğim için giremedim.. Hepinizi çoook seviyorum şekerlerr.. Nasılsınızz??

merkhaba canım gözümüz yollarda kaldı acaba ters giden birşeymi var diye korkuya kapılmıştım.allah muhafaza.hayırdır canım neden zor günler yaşadın

merkhaba canım gözümüz yollarda kaldı acaba ters giden birşeymi var diye korkuya kapılmıştım.allah muhafaza.hayırdır canım neden zor günler yaşadın
Çok şükür tatlım bebek iyi.. Ama cenazemiz oldu. dayımı kaybettim. O yüzden zor günler geçirdim. Daha yeni atlatıyorum. 3 hafta geçti. Bi ara yemek yiyemedim bebeğe bişi olcak diye korkup yemek istedim. Ama yiyemiyordum istifra ediyordum. İki kez bayıldım. Allahtan oturduğum yere yakındı ikiside biyere çarpmadım kendimi. Psikologa gittik eşimle. Şimdi iyiyim çok şükür. Çok ayrıydı bende. Birde çocukları var çok üzüldüm onlar için. O yüzden çok ağır geldi.

canım benim başınız sağolsun.rabbim geride kalanlara uzun ömür versin canım sen kendine dikkat et ölenle ölünmüyor.hayat bizim için devam ediyor.biliyorsun bebeğin hem senin hem bizim için bir mucize çok dikkatli ol rabbim dayının geride bıraktığı ailesininde yardımcısı oldun.mekanı cennet olsun.

merhaba canım benim çok özledim seni
ara ara profiline girip bakıyordum en son nezaman girdin diye...
arada giriyordun ama sanırım üzgün olduğun için okuyp çıkıyordun...
neyseki sende bebişinde iyiymiş içim ferahladı...
bende seni çok seviyorum bebekimmm kendine ve bebişine çok iyi bak...
görüşmek üzere topiğimizin en güzel hamişi

canım başınız saolsun en yakınının kaybı çok büyük acı veriyor...
ama ölenle ölünmüyor rabbim hepinize sabır versin...
senin önceliğin bebişin dikkat et kendine rabbim içinizdeki acıyı hafifletsin inş...
rabbim kazalardan belalardan korusun hepinizi...

Canım benimmm.. bende seni çok özledimm. saol bitanem. Allah razı olsun. dostlar saolsun. Arada özelden msj atıodu arkadaşlar saolsunlar. Maillerime baktığımda görüyordum. onlara cvp yazıp çıkıyordum tatlım.. Hiç okuyamadım neler oldu bitti... Güzel haberlerinizi alırım inşallah.. Nasıl gidiyor hayat bitanem? herşey yolunda mıı??

Saol tatlımm. Allah razı olsun.. dostlar saolsun. Allahım inşş.. ailesine çocuklarına güç versin. Çok acı gerçekten..

anim baharim nsailsin canim?peki TSHin normala indimi canim?F3 F4 hormonlarin normalsinrdamidi canim kusura bakma mrk etdim diye soruyorum dun giremedim diye ozledim hepinizi

canim basiniz sag olsun cok uzuldum.allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun dayinin. olum cok aci heleki en yakinlarini kaybetmek cok kotu rabbim bol sabir versin.kendine dikkat et canim bebisini dusun. takdir ilahi elden gelir bir sey yok.. allaha emanet ol canim benim...

canim,basiniz sagolsun.uzme kendini bizde seni cok ozledik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…