- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
hadi cnm ben çıkıyorum sana iyi geceler görüşürüzzz
AY CANIM BENİMKİNİN KISKANÇLIKLARINI ANLATSAM DELİRİRSİN.BİR GÜN EŞİM BANA ÇİÇEK ALMIYORDU BİR İKİ AY GEÇTİ BENDE EŞİME TELEFON AÇTIM AY CANIM NE DÜŞÜNCELİSİN NE GÜZEL ÇİÇEKLER GÖNDERMİŞSİN BANA DEDİM.O GÜNDE BİZİM SİTENİN KARŞISINDA YENİ BİR MARKET AÇILMIŞ AÇILŞINDA ÇELENK GÖNDERİRLERYA ÇELENKTEKİ GÜLLERDE DALLI BENDE ÇOK BEĞENDİM BİR TANE ALDIM EVE GETİRDİM.AKŞAM EŞİM EVE ÇOK ERKEN GELDİ NERDE BENİM GÖNDERDİĞİM ÇİÇEK DİYE SORDU BENDE GÜLÜ GÖSTERDİM .NEYSE BEN SANA ÇİÇEK FALAN GÖNDERMEDİM HEM ELİN ADAMINA NİYE ADRESİMİ VEREYİMKİ DEDİ.BUNDAN SONRA KAPI ÖNÜNE ÇIKMAK YASAK DEDİ BENİ BİR HAFTA İŞE GİDERKEN EVE KİLİTLEYİP ÖYLE GİDİYORDU.KAPI ÇALDIĞINDADA AÇAMIYORDUM NEYSEKİ SONRA AFFETTİ
kız sen delisin yaaaaaaaaaaaaaa
bende bı gun komsuya ızınsız gıttım 5 senlık evlıyım alt komsumun evını gormedım
neyse o ısten gelene kadar bı yarım saat oturup cıkarım dedım eee laf ısıtıcem ya adam erkenden gelmıs
kapıyı calmıs otomatıgı kırmıs eve cıkmıs nasıl kapıya vuruyo
karsı komsum cıkmıs oda korkmus ne oluyo dıye neyse ben ses duyuyorum ama tabıı komsu rahat geldı anlamıyorum sesı kapıya bı cıktım esım barıyo bende asagıdan demezmıyım
canım ben burdayım
cık yukarı cabuk dedı allhhhhhhhhhh lafları yemısın yemezmısın bı daha sokak yuzu yok kapıyı kıtlıcem ustune
aradan bı saat sonra bana bak nereye gıdersen aryacaksın bı tek pazara gıtmek var dedı
o gun bugun daha yenı komsulara gıdıyorum valla
bende kaçtım sizede iyi geceler
günaydın canlarım benim
hepinize iyi pazarlarrr
nasılsınız bakalım bugün ??
Günaydın canlarım
Herkese iyi pazarlarrrr
günaydın tembeller kalkın iştima başlıyor
ayyy bende kulağımdaki çınlayan bu ses ne diyordum demek sen çağırıyormuşsun
günaydın tatlım sana da iyi pazarlar nasılsın ???
benim kociş gitti bende pc başına geçtim baktım kimse yok en iyisi ruh çağırayım dedim bak etkili olmuşum
Günaydın tatlım
iyiyim erkenden kalktım oturdum pc başına
oldun oldungünaydın canım benim ne yapıcaksın bugün evde misin ???
bende aynıyım canım yaa hafta içi hafta sonu bi olsada öğleye kadar uyusam diyorum...
şimdide böyle erkenden uyandım ( tabi bana göre erken )
kociş daha uyuyor o kalkana kadar vaktim var...
sonrada temizliğe başlıycam...
günaydın canım yok beni birazdan ararlar eltim komşularım bakayım bugün alış verişe çıkmayı düşünüyorum ama kocişsiz güzel olmuyor.eşimde kahvaltı etti gitti arabasını temizliycekmiş.bilirsin erkekler arabalarını hiç birşeye değişmezler.kocacığım şu arabaya harcadığın ve parayı kendimize harcasaydık ihya olurduk diyorum.oda arabaya binip gezmeye gidiyoruz yoksa tabanvayla gezmeye gitmek zorunda kalıcaz diyor.aman ben böyle rahatım evde olunca beni rahat bırakmıyor.o arabasının başına bende pc başına
bende alışmışım erken yatmaya o zamanda erkenden kalkıyorum halbuki dün akşamda yarın haftasonu yatarım dedim ama yok 9 olmamıştı uyandım benim,, koçişte uyuyo hala
çok uykucudur ben tam tersi,,bende biraz temizlik yaparım yemekte yapılacak daha ve sabah kalktım regli olmuşum karnımda ağrıyo ufff
Yarından itibaren diyete başlamam lazım 64 olmuşum yaa geçen hafta bi arkadaşımı gördüm benden kısa biraz 66 ya çıkmış diyet yapmış şimdi 58 olmuş imrendim yaniii hırs yapmam lazım oda bende yokkkk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?