Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydın canlarım benim
hepinize iyi pazarlarrr
nasılsınız bakalım bugün ??

Son düzenleme:
Günaydın tatlım
iyiyim erkenden kalktım oturdum pc başına

bende aynıyım canım yaa hafta içi hafta sonu bi olsada öğleye kadar uyusam diyorum...
şimdide böyle erkenden uyandım ( tabi bana göre erken )
kociş daha uyuyor o kalkana kadar vaktim var...
sonrada temizliğe başlıycam...

oldun oldun günaydın canım benim ne yapıcaksın bugün evde misin ???

günaydın canım yok beni birazdan ararlar eltim komşularım bakayım bugün alış verişe çıkmayı düşünüyorum ama kocişsiz güzel olmuyor.eşimde kahvaltı etti gitti arabasını temizliycekmiş.bilirsin erkekler arabalarını hiç birşeye değişmezler.kocacığım şu arabaya harcadığın ve parayı kendimize harcasaydık ihya olurduk diyorum.oda arabaya binip gezmeye gidiyoruz yoksa tabanvayla gezmeye gitmek zorunda kalıcaz diyor.aman ben böyle rahatım evde olunca beni rahat bırakmıyor.o arabasının başına bende pc başına

bende alışmışım erken yatmaya o zamanda erkenden kalkıyorum halbuki dün akşamda yarın haftasonu yatarım dedim ama yok 9 olmamıştı uyandım benim,, koçişte uyuyo hala
çok uykucudur ben tam tersi,, bende biraz temizlik yaparım yemekte yapılacak daha ve sabah kalktım regli olmuşum karnımda ağrıyo ufff

Yarından itibaren diyete başlamam lazım 64 olmuşum yaa geçen hafta bi arkadaşımı gördüm benden kısa biraz 66 ya çıkmış diyet yapmış şimdi 58 olmuş imrendim yaniii hırs yapmam lazım oda bende yokkkk .

iyi rahatsın ozaman benim kociş hala uyuyor kalksada kahvaltı yapsak artık acıktım...
sonrada temizlik yapıcam çok iş var çooookkkkkkkkk

benim kociş çok uykucu değil aslında çok geç yatıyor ben yarı uykumu almuştım o gelip yattığında
uyusun dinlensin kocişim
ne yapalım açlığada katlanıcam artık o uyanana kadar...
benim çok işim var yaa hafta içi evle uğraşamıyorum pek tüm işlerim hafta sonuna kalıyor böylece
bende salıya regli olurum heralde :26:

canım senin boyunda uzun zaten ama fazlalık varsa gayret et verirsin merak etme...
bende hipotroid var bu hastalıktan sonra 63 oldum ilaç tedavisine başladım...
sonrasında diyetle beraber 53 e kadar düştüm...
kış geleli biraz bozdum diyeti şimdi 55 im...
ama gayret etsem o iki kiloda gider biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…