- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
iyi rahatsın ozamanbenim kociş hala uyuyor kalksada kahvaltı yapsak artık acıktım...
sonrada temizlik yapıcam çok iş var çooookkkkkkkkk
benim kociş çok uykucu değil aslında çok geç yatıyor ben yarı uykumu almuştım o gelip yattığında
uyusun dinlensin kocişim
ne yapalım açlığada katlanıcam artık o uyanana kadar...
benim çok işim var yaa hafta içi evle uğraşamıyorum pek tüm işlerim hafta sonuna kalıyor böylece
bende salıya regli olurum heralde :26:
sana kolay gelsin ben akşam işimi bitirmeden yatamıyorum sabahta işim yok diye keyif yapıyorum.sabahta yatak odasını birde banyoları hallettim mi işim bitiyor günüm bana kalıyor.yoksa topiğe hiç giremem benim evimde çok fazaıvır zıvır var inan toz almak bir günümü alıyor bazen yiyenlerime veriyorum toz bezi hazır oynamışken toz alın diyorum arada bir zaiyat veriyorum ama toz almaktan iyidir.bıcır bıcır çıkıyorlar merdivenlere teyze bunuda silelimmi diyorlar ayyy bir gün benimde çocuklarım olsa o merdivenlere çıkıp saklambaç oynasalar anne bizi bul deseler hep o günlerin hayalini kuruyorum.şimdi merak edeceksiniz ne merdiveni diye bizim daire dublux tabi yukarıda kaynanam var .arada sınır var
Benimki normalde uykucudur haftaiçide geç geliyo yoruluyo bende yatsın dinlensin diyorum.. bugün pazar diye dün akşamda geç yatmış .Çalışıan insan öle oluyo genelde haftasonu yapabiliyo temizliğini
ben o kalkana kadar atıştırıyorum bişeyler sonra onunlada yiyiyorum ..
canım senin boyunda uzun zaten ama fazlalık varsa gayret et verirsin merak etme...
bende hipotroid var bu hastalıktan sonra 63 oldum ilaç tedavisine başladım...
sonrasında diyetle beraber 53 e kadar düştüm...
kış geleli biraz bozdum diyeti şimdi 55 im...
ama gayret etsem o iki kiloda gider biliyorum
hem diyet diyorsun hem önce atıştırıp sonra kahvaltı diyorsun olmaz ama
dikkat et tatlım bebişler gelmeden kurtul fazlalıklardan
aminn canım inş en kısa zamanda gelir bebeklerimiz...ahhh canım benimmm bunu ne kadar samimi söylediğini içten hissettim şuan
bende çook seviyorum canım seni
allah hepimizin inşallah muradlarını versin en kısa zamanda...
amin canımm..sağolasın...inş öyle olacak bitanem allah yardımcınız olsun...
bende seni çooooooooookkkk seviyorum
allah senden de razı olsun bitanem benim...
rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde...
bunu ilk defa duyuyorum ama yaparlar tabiki başarı % lerini artırmak için..şimdi kızlar bişey anlatcam nerden buluyorsun böyleşeri diceksiniz ama
yinede bilin istedim çok araştırıyorum öğrendiğim bişi olunca hemen size anlatıorum ki
aklımdaki soruları sizlerde cvp buluyorum bir doktorun dediği ama bitkisel doktordu buu
tüp bebek yaptırcağınız zaman özellikle azospermli olup tüp yapanlar
doktoruna desinler biz bu bebek doğduktan sonra dna testini yapacaz
anladınız umarım
çoğu doktor başka sperm bulup tüp bebek yapıyorlarmış bir kandırmaca oluyor eşinizden sperm bulduk tüp bebeğe başlıcaz
okuyunca çok korktum olurmu olur .eğer böyle derseniz doktorunuz korkar işin ciddiyetini anlar gerçi bizim doktorumuz kaan hoca olacak
ama ben yinede dna işini eğer sperm çıkarsa sölücem çok net bi şekilde bi yerden bunları duydum böyle böyle oluyorlarmuş ...
ne olaylar çıkıyor ya sen bizi bunlardan koru YARAB...........
canım benim bizlerde seni çoooooooooooook seviyoruz.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah birbirimize ettiğimiz dualar bir gün kabul olur bebişlerimize kavuşuruz
canım benim öncelikle üzülmemen gerektiğini söyleyeyim.elimizde sihirli deynek yokki birden sıfır olan sperm sayısı artışa geçsin.zaten bu ilaçlarla hormonlar düzenleniyor.birde tıkanıklık varsa sperm çıkışı olabiliyor ve bu kişiden kişiye göre değişiyor.sen şimdi moralini bozarsan eşine kim destek olacak.bak ben eşime bitkisel ilaç kullandırıyorum aynı zamanda onu psikolojikmende etkiliyorum.canım bak sakalın arttı işte bu ilaç çok etkili herkeste işe yarıyor sendede işe yarayacak hem belki mikrotese olmadanda sperm çıkışı olacak diyerek onu telkin ediyorum bu sayede ilaçlarını düzenli kullanıyor hemde kendini rahat hissediyor.birde bu ilaç garantili sperm çıkmazsa para iadeli diyorum buda demek oluyorki ürünler çok iyi falan filan işte çünkü ben insanın beynininde sperm üretmede etkili olduğunu düşünüyorum allah'ın izniyle güzel günler görücezmerhaba kızlar...
nasılsınız bakalım...
malesef size güzel haberlerim yok...
çok isterdim size güzel haberler vermeyi ama malesef yine omadı.
spermiyogram 0 Fsh 32 den 24 e düşmüş.
LH 10
testesreron 6,26
sadece FSH ta düşüs var.
hocaya mail attım sanırım onun istediği gibi bi düşüş var.
yani öyle demişti ama spermiyograma üzülmedik desem yalan olur.
bu sefer ben eşimden daha metanetliydim o daha çok üzüldü.
sanırım ilaçlara olan güveni de azaldı.
proxeed falan kullanmak istemiyorum artık diyor..
şu izmitteki macundan alsak mı diye düşünmeye başladık ama bilemedk kkandırılmaktan korkuyoruz...
öyle işte..
merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım...
LH 10
testesreron 6,26
sadece FSH ta düşüs var.
şu izmitteki macundan alsak mı diye düşünmeye başladık ama bilemedk kkandırılmaktan korkuyoruz...
öyle işte..
İşte bi kurtulabilsem şu atıştırma huyumdan abur cubur çok yiyiyorum onuda eşim alıştırdı zorla çikolataları veriyodu ağzıma şimdi de kilo aldın diyo tamam yemiycem alma diyorum şunları tamam sen yemezsin o zamn ,, akşamakadar evde olunca mecbur yiyosun inş. vericem hamiş filan olmadan vermem lazımm..
Boyum çok uzun değil aslında ama herkes uzun diyo kilon çok belli olmuyo ama insanın giydikleri yakışmıyo bazen çıkıyo biyelerden kilolar sinir oluyorum o zaman ....
Hmm cnm hipotroid var demek omu kilo aldırıyo sana ben tam bilmiyorumda
canım benim öncelikle üzülmemen gerektiğini söyleyeyim.elimizde sihirli deynek yokki birden sıfır olan sperm sayısı artışa geçsin.zaten bu ilaçlarla hormonlar düzenleniyor.birde tıkanıklık varsa sperm çıkışı olabiliyor ve bu kişiden kişiye göre değişiyor.sen şimdi moralini bozarsan eşine kim destek olacak.bak ben eşime bitkisel ilaç kullandırıyorum aynı zamanda onu psikolojikmende etkiliyorum.canım bak sakalın arttı işte bu ilaç çok etkili herkeste işe yarıyor sendede işe yarayacak hem belki mikrotese olmadanda sperm çıkışı olacak diyerek onu telkin ediyorum bu sayede ilaçlarını düzenli kullanıyor hemde kendini rahat hissediyor.birde bu ilaç garantili sperm çıkmazsa para iadeli diyorum buda demek oluyorki ürünler çok iyi falan filan işte çünkü ben insanın beynininde sperm üretmede etkili olduğunu düşünüyorum allah'ın izniyle güzel günler görücez
Merhaba cnm
üzüldüm gerçekten ,,,en azından hormonlar düşmeye başlamış.
insan bi umutla gidiyo test yaptırmaya olumsuz olunca üzülüyo tabi olsun ama umudunuzu yitirmeyin elimizden geleni yapıp sabredeceğizzz ..inş. sperm çıktığı günleride görüceksininz cnm allah büyük
merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım...
LH 10
testesreron 6,26
sadece FSH ta düşüs var.
öyle işte..
İşte bi kurtulabilsem şu atıştırma huyumdan abur cubur çok yiyiyorum onuda eşim alıştırdı zorla çikolataları veriyodu ağzıma şimdi de kilo aldın diyo tamam yemiycem alma diyorum şunları tamam sen yemezsin o zamn ,, akşamakadar evde olunca mecbur yiyosun inş. vericem hamiş filan olmadan vermem lazımm..
canım rahatsızsan dikkat edersin gider fazlalıklar...
tatlım ben eşim 2. tedavisine başladıktan sonra acayip kilo almaya başladım...
eski fotolarımı görmüşsündür facede ben 47-48 kiloydum eskiden...
ve 2,5 sene öncesine kadar sürekli kilo almak için uğraştım olmadı...
neyse kociş hastanede yatarken ben yememe içmeye hiç dikkat etmiyordum sadece ayakta kalmak için yiyordum...
ben o dönem kilo almaya başladım 1-2 kilo derken devamı geldi en son 63 kilo aldım...
neyse baktım ipin ucu kaçıyor geçen seneki yaz diyete başladım...
okadar çabalıyorum nerdeyse aç kalıyorum yok en fazla 3 kilo verdim 6 ayda...
60 oldum ama bi gr aşağı inemiyorum...
neyse geçen sene aralık ayında kadın doğumcuya gittim kontrole tshım yüksek çıktı...
beni dahiliyeye gönderdiler hoca ani kilo alışın oldu mu dedi ben 1,5 senede 15 kilo almıştım...
neden bukadar bekledin daha önce gelmedin dedi hiç anlamadım ki ben bi hastalık olduğunu...
neyse tedaviye başladık hoca ilk aylar kilo vermeyi bekleme vücudun direnç gösterecek dedi...
dediği gibide 3-4 ay veremedim hiç...
sonrasında yavaş yavaş gitmeye başladı ozellikle bu yaz tamamen kurtuldum fazlalıklardan 53 oldum...
okul başladığından beri biraz fazla yiyorum galiba yorulduğum için 2 kilo aldım ama onuda vericem kafaya koydum...
ama inan ki hiç ciddi bi diyet yapmadım herşeyi yedik sadece dikkat edip az yemeye çalıştım okadar...
yeni üye oldum. aranıza girebilir miyim? yaklaşık 4 ay önce eşimin azosperm olduğunu anladık. ama 1 ay önceye kadar azospermin ne olduğunu bile bilmiyorduk. 1 aydır sizitakip ediyorum.ilk mikroteseden bahsettiler. daha sonra tüpbebek. oda olmadıysa daha sonra doktorlar kök hücreden falan bahsetti. ve şu an için türkiyede olmadığını söylediler. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz.
canım hep bizim dikkatsizliğimizden dolayı oluyor zaten...
ama ben senin vereceğine inanıyorum sıkma canını
canım senin komşunun söylediği çok doğru rabbime dua edince rabbim ver diyecekmişiz verirmisin demiycekmişiz.ya rabbim bana senin tarafından hayırlı soy ihsan et diye dua edicezbiliyorum canım bende ilk duydugumda biraz bozuldum ama hemen toparlandım ama eşim beklediğimden çok üzüldü.
bi tane çıkmasına razıyız biz.
hani üretim var deyip rahatlamak için ama neyse yapacak bişey yok.
bende hep pozitif olmaya çalışıyorum eşime bu konuda sonuna kadar destek olacağım.
sonucu ne olursa olsun.
o benim anne olmamdan çok hakediyor babalığı çünkü...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
bak dün hiç ağlamadım ama yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım...
evet canım.
çok haklısın Allah büyük..Rabbim hepimize sabır versin..
geçen akşam bi komsum geldi 4 bebeği var anlattı anlattı..
sonra dediki Allah'a güveneceksin acaba bana yarddım edermi diye düşünmeyeceksin 'acaba' olmayacak hiç kafanda..tabiki yardım edecek diye düşünüp dua edeceksinn dedi.
bizim durumu bilmiyor o başka bi konuda bu düşüncelerini söyledi ama hemen kendime dersimi çıkardım..
hak verdim ona..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?