bence senın orda ısmek vardır gıt spora yazıl ben gıdıyorum
cok faydasını goruyorum
tatlım ben suan yesıl cay ıcıyorum
boyunu bılmıyorum ama 64 cok buyuk bı rakam degıl
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:
ben ne yapayım ben senden sısmanım kızzzzzzz
selma kızlar canım çok yanıyor eltım 4 ay oldu evlenelı ve hamıleymış benden gızledıler ben uzulmeyeyım dıye ama benanladım eşım bıle blıyormuş söyleyememış bana
selma kızlar canım çok yanıyor eltım 4 ay oldu evlenelı ve hamıleymış benden gızledıler ben uzulmeyeyım dıye ama benanladım eşım bıle blıyormuş söyleyememış bana
ah cnm inş. Allah sanada verir en kısa zmnda,üzülmemeye çalış, kendini yıprattıkça kendine hormonlarına zarar verirsin bunu unutma.... kafanı dağıtmaya bak başka şeylerle..
hepimiz üzülmesek ne işimiz var burda. bir başkasının hamilelik haberini duymak bazende canımızı yakabiliyor onu sevmediğimizden değil.kendimizin olmadığından belkide olamıyacak korkusundan (( Rabbim bizide görür inş. sabır ve bebek versin bize ne diyim..
hepimiz üzülmesek ne işimiz var burda. bir başkasının hamilelik haberini duymak bazende canımızı yakabiliyor onu sevmediğimizden değil.kendimizin olmadığından belkide olamıyacak korkusundan (( Rabbim bizide görür inş. sabır ve bebek versin bize ne diyim..
evet haklısın kıskanmadım ama bana söylememe sebeblerı yarın tedavıye başlayacağız oradan gelınce söylemekmış planları ama ben ıçgudusel anladım ışte ınşllah rabbım hepımıze verırde bıter bu çılemız