Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım burda nasıl farklı bir nıke varsa ordada farklı isimle face açabilirsin

tesekkur ederım esıme soylucem bunu tabıı yarın su an koltukta uyuyo garıbım
sansımı denıcem

bende yeşil çay içiyodum bi ara bıraktım bugün tam tahıllı ekmek aldım bu form çaylarından aldım
bakalım verebilicekmiyim

cervancım cnm tesekkur ederrım hemen bılgılendırdıgın ıcın tatlımmmmmmmm

bende yeşil çay içiyodum bi ara bıraktım bugün tam tahıllı ekmek aldım bu form çaylarından aldım
bakalım verebilicekmiyim

verırsın azmın elınden bısey kacmaz ben 6 ayda 12 kılo verdım sende verebılırsın cnm

Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere
allaha emanet olun :26:
iyi geceler

canlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

boyumu 1.69 eskı kılommmmmmmmmmmmm 89
suankı kılom 74 tabıı daha verıcem ıdealım 60lıları gormek

iyiymiş kilon güzel kilo vermişsin evet canım hazır kilo vermeye başlamışken devam et hamile kalınca zaten yeteri kadar kilo alırsın

iyiymiş kilon güzel kilo vermişsin evet canım hazır kilo vermeye başlamışken devam et hamile kalınca zaten yeteri kadar kilo alırsın

zaten bogazlı bırıyım yemege bayılırım
e barı hamıleyken rahat yıyım dımı
sen kac kılosun

kızlar bende gıdıyorummmmm
herkese iyi uykularrrrrrrrrrrrr

selma kızlar canım çok yanıyor eltım 4 ay oldu evlenelı ve hamıleymış benden gızledıler ben uzulmeyeyım dıye ama benanladım eşım bıle blıyormuş söyleyememış bana

selma kızlar canım çok yanıyor eltım 4 ay oldu evlenelı ve hamıleymış benden gızledıler ben uzulmeyeyım dıye ama benanladım eşım bıle blıyormuş söyleyememış bana

ah cnm inş. Allah sanada verir en kısa zmnda,üzülmemeye çalış, kendini yıprattıkça kendine hormonlarına zarar verirsin bunu unutma.... kafanı dağıtmaya bak başka şeylerle..

ınş. canım verır çokkk uzuldummm

hepimiz üzülmesek ne işimiz var burda. bir başkasının hamilelik haberini duymak bazende canımızı yakabiliyor onu sevmediğimizden değil.kendimizin olmadığından belkide olamıyacak korkusundan (( Rabbim bizide görür inş. sabır ve bebek versin bize ne diyim..

evet haklısın kıskanmadım ama bana söylememe sebeblerı yarın tedavıye başlayacağız oradan gelınce söylemekmış planları ama ben ıçgudusel anladım ışte ınşllah rabbım hepımıze verırde bıter bu çılemız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…