evet haklısın kıskanmadım ama bana söylememe sebeblerı yarın tedavıye başlayacağız oradan gelınce söylemekmış planları ama ben ıçgudusel anladım ışte ınşllah rabbım hepımıze verırde bıter bu çılemız
herkes uyudu mu....
evet haklısın kıskanmadım ama bana söylememe sebeblerı yarın tedavıye başlayacağız oradan gelınce söylemekmış planları ama ben ıçgudusel anladım ışte ınşllah rabbım hepımıze verırde bıter bu çılemız
günaydın arkadaşlar.cuma günü kaan hocayla randevümüz vardı.zor bela da olsa bulduk muayene hanesini.neyse ben size kaan hocanın bize söylediklerini yazim.eşim daha çocuk yaşta hastalık geçirdiği için vücudu hiç sperm üretmeden hastalığı sperm hücrelerini yoketmiş.bundan sonra kendiliğinden sperm çıkışı olmaz.%20 bi şansla anca mikro tese ameliyatla sperm bulabiliriz dedi.şubat ayına kadar bazı ilaç ve vitamin takvise yazdı.yazdığı ilaçlar:
1)festojel
2)klomen
3)proxecel plus
4)endol
5)com vitex
bunların yanında da her gün nohut,incir,keçiboynuzu ve ısırgan otu tüketimini istedi.
işte böyle.daha ilaçları almadık.olumlumu olumsuz mu ne düşünmem gerekiyo bilmiyorum.eşimin vücudu sperm üretmeden,hücrelerin heps öldüyse mikro teseyle de bulunabileceğini düşünmüyorum ama genede denemek istiyorum da eşim yanaşmıyo.
günaydın canım
ilaçları kullansın ve arkasından mikrotesede olsun ne kaybeder zaten çocuk olmuyor tamam bu ortada ya olursanın peşindeyiz biz. çok hikaye var bu konularla ilgili inşallah olacak. kaan hoca eşine verilen ilaçların hemen hemen aynısını eşime verdi biz daha başlamadık eşimin azıcık kilo verdikten sonra başlamak istedi. sıkma eşini onlar bizim kadar cesaretli değiller kendilerinde olan birşeyide kabul etmeleri zaman alabilir bırak o zaten isteyecek ve başlayacaktır. hayrlısı olsun canım.
saol canım ya.allah razı olsun.haklısın onlar bizim kadar cesaretli değil.bi faydası olsa eşimin içeceği ilaçların kat ve katını içmeye razıyım ama benlik bişey yokki.benim eşim kaan hocaya gitmeyide çok problem etti.güç bela ikna ettim ama bana şart koymuştu ben asla ameliyat olmam.eğer bulduğun doktor ilaçlarla bişeyler yapacaksa razıyım diyodu.ama yüzüne karşı tek çare mikro tese deyince orda ağlamaya başladım zaten.çünkü eşime bu konuda güvenmiyorum.asla kullanmayacaktır ne ilaçları nede vitaminleri.2 ay önce keçi boynuzu pekmezi aldım daha kapağı açılmadı.hafta sonu evimde tyatılı misafirlerim vardı.bu konuyu hiç konuşma fırsatımız olmadı.bu akşam konuşucaz bakalım.kesin bu gece çok ağlıyacam.beni çok iyi anladığınıza eminim.buyüzden sizleri yanımda hissewdiyorum ama genede çok yanlızım.çünkü bu olayı ailem bilmiyo.neyse benim musluklar açılacak gene.dua edin benim içinde çok ihtiyacım var.
canım benim seni bizden daha iyi anlayan yoktur. Sana nacizane tavsiyem şu... öncelikle bu durumu kabullenin hem sen hem eşin bunun ayıp birşey olmadığını sakatlık veya eksiklik bir durum olmadığını kabullenin ailelerinizle paylaşın hatta tüm çevrenizle ozaman öyle bir rahatlıyorsun ki :))) anlatamam canım biz öğrenir öğrenmez akşamına ailelerimze söyledik arkasından bebeğiniz neden yok ee hadi diyenleri durumu anlattık hemde gülerek eğlenerek espirilerle ve herşey daha kolay oldu eşim bir baskı hissetmediği için kendisi çabaya girdi. Ata erkil bir toplumda kabul görülmeyeceği düşünülüyor bilakis herkes daha şefkatli davranıyor. Ağlama kıyamam gözyaşlarına,eşinide kendinide sakın üzme. Canım benim herşey insan için önemli olan birlikteliğiniz aşkınız,siz elele verdikten sonra sağı solu dinlemedikten sonra inanıyorum bebeğinizde olur,sevginiz her zorluğu yener :)))
günaydın arkadaşlar.cuma günü kaan hocayla randevümüz vardı.zor bela da olsa bulduk muayene hanesini.neyse ben size kaan hocanın bize söylediklerini yazim.eşim daha çocuk yaşta hastalık geçirdiği için vücudu hiç sperm üretmeden hastalığı sperm hücrelerini yoketmiş.bundan sonra kendiliğinden sperm çıkışı olmaz.%20 bi şansla anca mikro tese ameliyatla sperm bulabiliriz dedi.şubat ayına kadar bazı ilaç ve vitamin takvise yazdı.yazdığı ilaçlar:
1)festojel
2)klomen
3)proxecel plus
4)endol
5)com vitex
bunların yanında da her gün nohut,incir,keçiboynuzu ve ısırgan otu tüketimini istedi.
işte böyle.daha ilaçları almadık.olumlumu olumsuz mu ne düşünmem gerekiyo bilmiyorum.eşimin vücudu sperm üretmeden,hücrelerin heps öldüyse mikro teseyle de bulunabileceğini düşünmüyorum ama genede denemek istiyorum da eşim yanaşmıyo.
1)festojel
2)klomen
3)proxecel plus
4)endol
5)com vitex
merhaba canım bende seni merak etmiştim.
canım allahan hiçç ümit kesilmez imkansız denilen kişilerde sperm olabiliyor kendinizi bu kadar yıpratmayın herşeyi deneyin sonrasını allaha bırakın canım veren allah biliyorsun. o isterse imkansız denilen her şey olur.
işini dr a ikna ettiğin gibi ilaçlarını kullandıktan sonra m.teseyede ikna edersin canım. şansınızı deneyin...
bizi düşün canım hiçbir hastalık geçirmediği halde hiçbir sebep olmadığı halde hücresi çıkmadı ama sonrasında ilaçları düzenli kullanmadığımız halde en azında hücremiz olduğunu gördük bunada şükürler olsun..
yani kesinlikle olmaz diye düşünmeyin sadece sabırla inançla yola devam edin canım.
herşey bizler için yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallahh...
offf offf ne kadar kaynatmışınız ne kadar kaynatmışınız
oku oku zor bitirdim kızlar yaa...
nasılsınız bakalım ?
kilolar konuşulmuş memleketler konuşulmuş yemekler balıklar.....
biiz cumartesi sabaha karşıu yani 3 de kalkıp yola çıktık 9 da uçağa bindik trabzona gittik.orda eşimin müşterisi bizi aldı kahvaltıya götürdü. sonra onlar işyerine geçtiler benide eşinin yanına bıraktılar ama ordada çok canım sıkıldı ben nete girmek istiyordum bilg da bavulda kaldı açamadım bi türlü
sonra bizi aldılar uzungöle götürdüler bi kar bi kar her yer buz gibi. bide karanlık oldu hiçbiyeri görmeden gittik direk yattık zaten çok yorgunduk.
sabah kalktık kahvaltı yapıp biraz uzungölü gezdik yemek yedik direk trabzona hava alanına gittik. uçağa bindik 4 de sonra ankaraya geldik ankaradanda arabamızı alıp memleketimize geldik.
çoook yorucu oldu. akşamda gelir gelmez yattık acayip yol yordu bizi. sabahta anca dinlenip kalktık bende hemen bilg başına geçip geçmişi okudum.
inanın siiz çok özledim yaagiremedim diye içim içimi yedi terslenmişim eşim nedir sendeki bu aksilik dedi
aksi filan değilim diyorum ama aksiyim biliyorum
sonra ben sakinleşeyim diye ank da bi alışveriş merkezine girdik bana giysiler aldı sonra sakinleşmişim
ben anladım sen bilg giremedin ondan böyle tersleniyorsun dedi evet dedim çook iyi tahmin ettin dedim. adamda artık anlıyor benim int girmeden yapamayacağımı
öyle yanı cancağızlarım 2 gün böyle geçti yorulduk geldik yani.
canım arkadaşım çok haklısın benim umudum yok olmuş değil ama eşimin bu isteksiz hali beni yoruyor.ben doktorun bunları söyleyeceğini biliyordum ama eşimi daha çok ikna eder de beni konuşturmadan tedaviye başlayacağını umut ediyordum.biz daha kapıdan çıkmadan başladı ben sana ne demiştim bak ameliyat dedi.asla ameliyat olmayacağımı biliyosun demeye başlayınca benim musluklar açılı verdi.taki eskişehire dönene kadar.hafta sonu eşimin kardeşi ve eşi,kızı bizdeydiler.izmirden geldiler.hiç otrupta doğrudürüst konuşamadk.bu akşam konuşuruz artık.%20 şans veriyo ben %1 ihtimalin peşine bile düşmek isterim elbet.kendimi çok güçsüz hissediyorum.ama benim için bu tedaviyi kabul edecek.başka çaresi yok.
neyse buarada memleketime gitmişsin.kışın karadeniz güzel olmuyo.yazın tadı çıkar oraların.
hoşgeldin eseslim valla sen anlatırken ben yoruldum burda ne çok gezmişiniz... gezmek güzel ama evi seven biri olarak insanın evi gibisi yok diyorum...
oh oh iyi ğezmişsin eseslim am kış günü yorgunluktan başka bişey degil gezmek ama genede bir ortam degişikliği iyi geliyor insana biraz iyi yapmışsın canım .offf offf ne kadar kaynatmışınız ne kadar kaynatmışınız
oku oku zor bitirdim kızlar yaa...
nasılsınız bakalım ?
kilolar konuşulmuş memleketler konuşulmuş yemekler balıklar.....
biiz cumartesi sabaha karşıu yani 3 de kalkıp yola çıktık 9 da uçağa bindik trabzona gittik.orda eşimin müşterisi bizi aldı kahvaltıya götürdü. sonra onlar işyerine geçtiler benide eşinin yanına bıraktılar ama ordada çok canım sıkıldı ben nete girmek istiyordum bilg da bavulda kaldı açamadım bi türlü
sonra bizi aldılar uzungöle götürdüler bi kar bi kar her yer buz gibi. bide karanlık oldu hiçbiyeri görmeden gittik direk yattık zaten çok yorgunduk.
sabah kalktık kahvaltı yapıp biraz uzungölü gezdik yemek yedik direk trabzona hava alanına gittik. uçağa bindik 4 de sonra ankaraya geldik ankaradanda arabamızı alıp memleketimize geldik.
çoook yorucu oldu. akşamda gelir gelmez yattık acayip yol yordu bizi. sabahta anca dinlenip kalktık bende hemen bilg başına geçip geçmişi okudum.
inanın siiz çok özledim yaagiremedim diye içim içimi yedi terslenmişim eşim nedir sendeki bu aksilik dedi
aksi filan değilim diyorum ama aksiyim biliyorum
sonra ben sakinleşeyim diye ank da bi alışveriş merkezine girdik bana giysiler aldı sonra sakinleşmişim
ben anladım sen bilg giremedin ondan böyle tersleniyorsun dedi evet dedim çook iyi tahmin ettin dedim. adamda artık anlıyor benim int girmeden yapamayacağımı
öyle yanı cancağızlarım 2 gün böyle geçti yorulduk geldik yani.
1)festojel
2)klomen
3)proxecel plus
4)endol
5)com vitex
oh oh iyi ğezmişsin eseslim am kış günü yorgunluktan başka bişey degil gezmek ama genede bir ortam degişikliği iyi geliyor insana biraz iyi yapmışsın canım .
kesinlikle canımcım %1 ihtimal var deseler bile biz onun peşine düşmeliyiz. Allah bizim canımızı almadıktan sonra her zamn bizi bi yerde bekleyen ümidimiz var. Bunu biliyoruz ve bunun içinde elimizden geldikçe çaba göstereceğiz.
Kesinlikle canım sakin kafayla oturun konuşun ve zamnla eşinde bu durumu kabullenecektir. Amliyat olayına sıcak bakacaktır.
Biz elimizden geleni yaptık diyeceksiniz sonundada olmazsa buda allahtan eşinle beraber bu hayatın tadını çıkarmaya bakacaksınız. Sonuçta siz birbirnizi sevdiğiniz için bu hayata el ele başladınız bebeğimiz olmazsa eşimizle bir ömür boyu mutlu olmaya bakacağız.
Kendini güçsüz hissetme bitanem sen güçlü ol ki eşine destek verebilrsin. şunu unutma herşey bu hayatta ikiniz için hayatın mutluluğunu yakalayın. Ben bunu kabullendim artık bebeğimiz olmayacaksa allah bize bir evlat vermeyecekse bundada hayır vardır diyorum. Ve eşimiin elini ölene kadar bırakmayacağım diyorum. Biz bu hayata beraber başladık beraber bitiririz diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?