Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben eşimin bu durumunu bilerek evlendim.ama bana elimizden ne geliyorsa yapıcaz söz veriyorum demişti bana.benim kızgınlığımeşimin bu durumuna değil,tedaviyi kabulllenmemesine.tutturmuş bi kök hücreyi bekleyelim diye.sanki kök hücre yarın geliyo,sanki yaşımız 18.ben elimizden ne geliyosa yapalım olmazssa rabbim nasip etmedi deriz diyorum.ne bileyim arkadaşım rabbim yardımcımız olsun.saol mesajın,ilgin için.sizlerle yazıştım rahatladım

Hoşgeldin canım özledik valla
merak ediyodum bende
ohh ne güzel gezdin geldin iyi olmuştur ama değişiklik
bende çok alışmışım buraya sizlere geçenlerde bilgisayar servise gidince bile eşimin ilk lafı sen kadınlar kulübüne girmeden ne yapıcaksın oldu

canım strestende olabilir ama sen yinede bi test yapsan en azından içinde kalmaz. belirtileri varmı hastalığının ?
bellimi olur canım allah ol derse olur biliyorsun. için rahat etmesi açısından git yaptır bence.
eşinde farkına varacak canım merak etme. oda elbet bigün anlayacak sana verdiği sözleri hatırlayacak. seni üzdüğünün farkına varcak ve herşey daha güzel olacak canımcım

bende çoook özledim canımcım
inan varya geziyorum ama aklım burada
bikerecek girebilseydim bile içim rahat edecekti
soğukta gezdik geldik. değişklik oldu evet ama bi o kadarda yorucu oldu. kendime zor geldim bide eve geldik işler bi ton beni bekliyor. sabah beri yapıyorum hala bitmedi :84:

Olsun cnm çok şükür evine geldin ya yaparsın yavaş yavaş yorma kendini zaten yorgunsun tatlım
bende uğraşıyorum sabahtan beri bitmedi benimde biraz ara verdim bide regli oldum dün uzun süre yapamıyorum ...

Olsun cnm çok şükür evine geldin ya yaparsın yavaş yavaş yorma kendini zaten yorgunsun tatlım
bende uğraşıyorum sabahtan beri bitmedi benimde biraz ara verdim bide regli oldum dün uzun süre yapamıyorum ...

heryer çamaşır valla canım içim rahat etmiyor ev böyle olunca...
dinlene dinlene yaparız artık canım napalım ev kaçmıyor ya değilmi
ahh bu regl dönemleri insanı hayattan koparıyor sanki bide ağrılı geçiyorsa insanın hiçbirşey yapası gelmiyor..

çok iyi anlıyorum tatlım seni.
hakkınızda hayırlısı olsun inş...
enişteden güzel haberler bekliyoruz artık :)

selma kızlar canım çok yanıyor eltım 4 ay oldu evlenelı ve hamıleymış benden gızledıler ben uzulmeyeyım dıye ama benanladım eşım bıle blıyormuş söyleyememış bana
canımm benimm..
üzülme seni o kadar iyi anlıyorum kii.
hepimiz zaman zaman aynı şeyleri hissetmiyormuyuz..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ablalarım bilmiyor ama benim bebek istediğimi biliyorlar ya hamile olan akraba ve ya arkadaşlarımı söyleyemiyorlar bana.
biz seni üzülür diye demedik diyorlar.
napalım bizzimde sınavımız bu..
sen bol bol dua et canım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...

canım % 0 olmasından % 20 olması daha iyidir tabiki.
Allah sana yardımcı olsun.
peygamber sabrı versin inş..
çok zordur eminim eşinin yardımcı olmaması ama sen alttan al.ve litfen üzülüp ağlama tatlım..
Rabbim görüyo nasıl sıkıntı çektiğini..
seni darda koymaz inankki.
bi yerden gelecek mucizlerin buna inan...ve lütfen üzülme..
akşam ağlarım artık demişşin benide ağlattın..
sana dua edeceğim canım...

biz hep yanındayız.
lütfen canın hersıkıldığında ve fırsat bulduğunda gel buraya..
sana yardımcı olmak isteriz hepimiz.

hoşgeldinnnnnnnnnnn..
ooo gez gez nereye kadar canım...
bende bu kız niye girmiyo topiğe gelmeidi heralde diyorum
bbizim sonuçları gördünmü canımm

kaan hocayla görüştünüzmü hiç canım?

slm canım
Hoşgeldin
iyiyiz çok şükür temizlikle uğraşıyorum bende bugün binanın temizlik günü biraz ara verdim ama yoruldum :92:
kolay gelsin canımm yardıma geleyim yorulduysan...

slm canımm
ben iyim çok şükür. gezdik geldik evde bütün işler beni bekliyor ..
sen nasılsın canım ?

iyiyim bende ders çalışacağım ama size laf yetiştirmeye çalışıyorum sanada kolay gelsin o zaman.
en sinir olduğum şeydir bavul boşaltmak...

gördüm canım da işlerde cvp yazamadım...
fsh düşme var canım ne güzel buda bir gelişmedir canım.en azından vücut cvp veriyor. sperm testinde çıkmadı diye üzülmeyin canımcım. ilerleyen dönemlerde inşallah çıkacaktır. siz tedavinize devam edin inşallah herşey çook güzel olacak
ilaçlara devam etsin canım umudunu yitirmesin. sende ona destek ol. mutlaka bi şekilde faydası olacaktır.
bak biz kullanamıyoruz ama sabırla bekliyoruz umut ediyoruz belki kullanamdığımız halde gelişme olur diye.
hakkınızda hayırlısı inşallah bitanem. herşey güzel olacak ben inanıyorum.....

amannn boşverr çalışırsın burada sohbet varken dermi çalışılır
sağol canım valla çok sinir bozucu boşalt yıka filan uzun uzun iş.. çoğunu bitrdim sayılır son posta çamaşırlarıda yıkadım bide onların ütüsü varr

saol canım allah gani gani razı olsun.burada yanlız olmadığımı biliyorum.fırsat buldukça da topiğe girmeye çalışıyorum.iş ortamında pek müsait olamıyorum topiğe girmek için ama genede elimden geleni yapıyorum.bugün çok ağlamaklıyım.oldumolası hep sulu gözlüyümdür zaten.sizlerin motive edici cümleler ve dualar hep yanımda bunu hissediyorum.iyiki ben sizleri buldum.rabbim yardımcımız olsun.

kızlar ben geldim hepinize iyi günler
sevalim haberlerini merak ediyorum...
ben hemen geçmişi okuyup geliyorum bekleyin beni olur mu

kesin stresten gecikmiştir.başka bi açıklaması yok ta.bide sanki heran hasta olacakmışım gibi sancılarım da oluyo ama daha olmadım.testte yaptırmak istemiyorum çünkü her defasında test sonucu çok ağlıyorum.test yapma hayali bile beni fazlasıyla yoruyo.gelmezsse gelmesin çokta tin.zaten bişeye yaramıyo.allahım sen beni affet ya.kafayı yedim galiba.buarda beğendin mi trabzonu

işte canım heran hasta olacakmışsın gibi hissediyorsun gelmeyincede stres oluyor
ben sırf böyle olmamak için yaptırmıştım sonucu bile bile ama napıyım içimde kalmadı en azından sonrada regl oldum zaten
güzeldi canım denizi var sonuçta manzaraları güzel. ama orda kalıp en az 1 hafta geçirip gezmek gerekiyor. ama uzungölü beğenmedim manzara iyide oteller filan vasattı konforlu değildi. otelde değildi zaten herbiri motel di. çok fazla canlılık yok manzara var yani sadece.

Hoş geldin evine fıstık.Yoruldun ama boşver şikayet etme ne güzel işte 2günde bisürü değişik yer gördün.Ben o kadar çok severim ki seyehatleri bayılırım yeni yerler görmeye.Zaten binada da adım gezginciye çıktı evlendiğimden beri en çok 2ay kalmışımdır evde çünkü biraz zaman geçince hafakanlar basıyo beni bu şehirde ille de değişik bir hava solumam gerekiyo.Sanırım günüm de dolmak üzre çünkü benim yine kaçasım var biyerlere.Bu kez ya Ankara ya İstanbul olacak.Trabzon'u beğendin mi Akçaabat'ta köfte,Çardakta pide,Uzungölde guymak,kaygana yedin mi ha bir de hamsi tam zamanı şimdi orda denizden çıkar 1saat sonra da seni bekler afiyetle yemen için.Kahvaltı keyfini de inşallah zigana yörük çadırında yapmışınızdır...Neysee yav kendimi kaybettim bitsin artık bu trabzon turu.Ama napiiiymm bir sevda Trabzon....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…