Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş o günleride görürüz bebekimm hayırlısıyla en kısa zamanda

kızlar bende çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

sağolasın canım onu değil kim olursa olsun o halde bırakamazdım bana yaptıklarını sölediklerini başkasına yapsa belki kapıdan bile bakmazdı ona ama olsun rabbim çok büyük herşeyi görüyor ve belki ona ve kocasına böyle bir ders vermiş oldu..eşim o iyileşsin adım gibi eminim yine eskisi gibi yapçak fenalığını diyor insanlıktan anlasa dış gebelik geçirdiğinde bir sen bekledin kürtaj olurken başında dedi bende olsun o anlamasın rabbim biliyor görüyor o bana yeter dedim..ve hastanedeyken de hep ister istemez rabbim sen çok büyüksün onları hastaneye getirmeme vesile oldun çok şükür diye dua ettim..

Allah hepimizden razı olsun canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..ben gene yardımcı olurum canım inan bundan gocunmam he kalp kırık değilmi çok fazla kırgınım inan bu kırıklık geçmez ama rabbim hepimizin yardımcısı olsun ki dilimize sahip çıkalım sonradan yüzümüzü yere eğdirecek sözler söyletmesin kimseye..sonra kimin ne olacağı belli olmuyor canım..

dua ederek giriyorum foruma inş muciler vardır die
ama gokkk =( işn bol bol olur
beni unutmayın yaw siz leri okumak bile sohpet gibi geliyor .hayat
herşeye rağmen çooook güzell yawwwwwww

bebekimm ben tekrar geldim 1 saatte uyudum ohhh iyi oldu
sen ne yapıyorsun bakalım

sen en iyisini yapıyorsun canım allah görüyor herşeyi...
rabbim sana ve eşinide dünyalar tatlısı bebişler verir inş...

selam nasılsınız bende çok sıkıldığım ve bunaldığım için kafa dağıtayım diye biraz geldim geldim ama o kadar çok kaynatıyorsunuz ki oku oku bitiremiyorum.nedense ben varken kimse girmiyor ben gidince sizde bol bol kaynatıyorsunuz

selam canım benim iyiyim allaha şükür bende 1 saat uyudum tekrar geldim...
canım hala kafan hangi merkez düşüncesiyle mi dolu ??
inş sizin için en hayırlı olacak yere rabbim yönlendirir sizi

aynı şeyleri benimde düşündüğüm oldu zaman zaman ama bi ses burada bizi beklediğini söledi hemen geldim

slm yeni üyeyim nereye ne yazıcam hiç bişey anlamadım ama eşi azospermi olan varmı içinizde ne olur cvp yazın ya cok moralim bozuk bu aralar

bebekimm ben tekrar geldim 1 saatte uyudum ohhh iyi oldu
sen ne yapıyorsun bakalım

ohh biraz kendine gelmişsindir canım çok iyi yaptın.
bende ütü yaptım yemek yaptım derken bu zamn oldu..

bebekimm tuzlu ve tatlı kek yapıcam...
kurabiye falan derken yeter

yetmezmi artar bile..
ellerine sağlık bebekim nede güzel yaparsın sen şimdi ohhh döktürürsün valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…