canlarım ben şimdilik kaçtım kociş gelir 1 saate kadar..
yemek yapayım da kurt gibi acıktım zaten..
görüşürüz yine güzeller kendinize iyi bakın
dinlerlermi hiçç oyun var çiş yapmaya gitmek demek oyundan kalmak demek
kıyılırmı kız onlara minicik yavrucaklara.
başkalaırnın evlatlarına kıyamıyorsak ...ahh ahhh bizimde olunca pamuklara sarcaz kıyamıycaz bebişlerimize...
canlarım ben şimdilik kaçtım kociş gelir 1 saate kadar..
yemek yapayım da kurt gibi acıktım zaten..
görüşürüz yine güzeller kendinize iyi bakın
inş o günleride görürüz bebekimm hayırlısıyla en kısa zamanda
kızlar bende çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
slm canım iyiyiz allaha şükür sen nasılsın ??
canım kul bilmezse allah bilir demişler...
allah senden razı olsun onu tüm yaptıklarına rağmen o halde bırakmamışsın...
elinden geleni de yapmaya devam edeceksin inş eltinde insanlık nasıl olurmuş biraz öğrenmiş olur böylece...
senin yaptıklarınla inş kendi yaptıklarını bi değerlendirme fırsatı bulurda bambaşka biri olmaya karar verir...
rabbim o güzel gönlünün mükafatını verir inş...
Allah senden razı olsun canım Rabbim güzel gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin... Senin yaptığını yapmak gerçekten kolay değil insanın nefsine ağır gelir ama maşallah sen çok yardımcı olmuşun...
aminnnn inşallah bebekimmm
yerli malı için neler yapacksın bidenem ?
sağolasın canım onu değil kim olursa olsun o halde bırakamazdım bana yaptıklarını sölediklerini başkasına yapsa belki kapıdan bile bakmazdı ona ama olsun rabbim çok büyük herşeyi görüyor ve belki ona ve kocasına böyle bir ders vermiş oldu..eşim o iyileşsin adım gibi eminim yine eskisi gibi yapçak fenalığını diyor insanlıktan anlasa dış gebelik geçirdiğinde bir sen bekledin kürtaj olurken başında dedi bende olsun o anlamasın rabbim biliyor görüyor o bana yeter dedim..ve hastanedeyken de hep ister istemez rabbim sen çok büyüksün onları hastaneye getirmeme vesile oldun çok şükür diye dua ettim..
selam nasılsınız bende çok sıkıldığım ve bunaldığım için kafa dağıtayım diye biraz geldim geldim ama o kadar çok kaynatıyorsunuz ki oku oku bitiremiyorum.nedense ben varken kimse girmiyor ben gidince sizde bol bol kaynatıyorsunuz
sen en iyisini yapıyorsun canım allah görüyor herşeyi...
rabbim sana ve eşinide dünyalar tatlısı bebişler verir inş...
selam nasılsınız bende çok sıkıldığım ve bunaldığım için kafa dağıtayım diye biraz geldim geldim ama o kadar çok kaynatıyorsunuz ki oku oku bitiremiyorum.nedense ben varken kimse girmiyor ben gidince sizde bol bol kaynatıyorsunuz
bebekimm ben tekrar geldim 1 saatte uyudum ohhh iyi oldu
sen ne yapıyorsun bakalım
bebekimm tuzlu ve tatlı kek yapıcam...
kurabiye falan derken yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?