Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hakkınızda hayırlısı olur inş...
6 ay tedavi görmüşsünüz kaan hoca yeterli görüyor ki çağırıyor...
ama eşinde ameliyatı gerçekten istemiyorsa zora sokup olmak onu strese sokmaktan başka bişey sağlamaz...
bence eşin kabul ederse yaptırın ameliyatınızı ama kendini hazır hissetmiyorsa en azından bikaç ay süre isteyin kaan hocadan...
o süredede kocişin hazırlar kendni bu duruma ne bileyim benimde kafam karıştı :44:
rabbim en doğru kararı vermenize yardım etsin inş...

Son düzenleme:

evt canım gerçekten öyle sabah erken giriyorsun ya görürüm seni inşallah diye gireyim deidm gördüm de
çook sevindim sonra günümde çook güzel geçti
ahh canım kıyamam sana çok yorma kendini akşam erkenden yat uyu dinlen.
inşallah bıdırcıklar snei çok üzmemiştir..
evet canım ya sorma nasıl dökülüyor hemde bioksin diye şampuan varya ondan kullanıyorum ama faydası olmuyor bazen zeytinyağı ile filan maske yapıyorum yok banamısın demiyor. hatta geçen gün biraz kestrdim uçlarından aldırdım.
önler belki diye ama yinede devam yani.vitamin eksikliğinden olur diyolar ama dr da gitmedim yani bunun için
döküldüğü yere kadar yani

canım kul bilmezse allah bilir demişler...
allah senden razı olsun onu tüm yaptıklarına rağmen o halde bırakmamışsın...
elinden geleni de yapmaya devam edeceksin inş eltinde insanlık nasıl olurmuş biraz öğrenmiş olur böylece...
senin yaptıklarınla inş kendi yaptıklarını bi değerlendirme fırsatı bulurda bambaşka biri olmaya karar verir...
rabbim o güzel gönlünün mükafatını verir inş...

Son düzenleme:

slm canımcım
6 ay boyunca tedavinizi aksatmadan uyguladıysanız bide hormonlar hocanın istediği seviye geldi demekki çağırmış canım.
gerçi şunu anlamadım ben hoca bizide ocakta m.teseye çağırdı ama biz bişey kullanamadığımızı söyledik guatr hastalığımızı söyledik gelin dedi m.teseye ama biz cvp vermedik bile üzerinden 1 ay geçti nerdeyse.
biz olamayız çünkü hiçbir tedaviyi düzgünce kullanamdık faydası olan hiçbirşey yoktur diye düşünüyorum. tabi allah bilir de.
ama siz düzenli kullandınız ve fsh da hocanın istediği seviyeye geldi demkki. zaten 6 ay tedavi yapıyor ya hoca. burda hepimiz nerdeyse üç aşağı beş yukarı aynı dönemlerde tedavilere başladık.o yüzdende hoca herkese ocakta m.teseye çağırıyor.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım.

hyırlısı olsun bakalım hakkımızda.
son iki haftdadır kendimi de pek iyi hissetmiyorum başım ağrıyo kafam bulanık falan işte.
aslında biran önce yaptırıp kurtulmak istiyoruz ama sonucu kötü çıkarsa bundan daha kötü olurmuyuz asıl onu kaldırabilirmiyiz bilmiyorum..:18:

bende seni gördüğüme çok sevindim bebekimmm
giderken keşke biraz daha vaktim olsaydı diye hayıflandım
her zamanki gibi bebekim benim bıdıklar herdem formdalar
yazık stajer yakında kaçacak valla
arada ben hocalar çağırıyor sınıftan çıkıyorum dönünce bi bakıyorum herkes biyerde
hocam ben başedemiyorum bunlarla durmuyorlar diyor
neyaparsın bu sene çok yorulucam ama seneye rahat edicem...
seneye tekrar bu öğrenciler gelecek hem büyümüş olacaklar hemde herşeye alıştıkları için rahat olucam...
ben sinir oluyor bebekim ya heryerden saçım çıkıyor
kocişte heryerde saçın var diye dalga geçiyor
ne yapayım okadar temizliyorum ama çok dökülüyor başedemiyorum

slm kızlar naber?
bugün çevremdeki herkes bizim için dua ediyo
bütün yakınlarım hatta tanımadıklarım bile dua okuyolar vede okuyacaklar..
rahman suresini dileği olanın yaşı kadar okumak gerekiyormuş..
yani eşimin yaşı 32 vede 32 kişi 1er tane okuyacaklar..
bugün arkadaşlarımla çevremdekilerle konuştuk vede yarım saat içinde 32 kişiyi tamamladık..
umarım bukadar insanın okuduğu dua kabul olur ve eşimin ameliyatıda iyi geçerde bol bol sperm bulunur...

sağol canım..esşim kabul ediyor.
sadece korkuyo o da anestezi almaktan.
şu an sadece bunu düşünüyor.
bende o kadar takma kafana diyorum.
rahatlatmaaya çalışıyorum işte.
biz şubat ayını beklemek istiyoruz tam 6 ay bitsin diye.
bide yyaanımızda kimseyi istemiyo ama bildiğim kadarıyla araba falan kullanamıyo yani sakıncalı ameliyattan sonra.
ben sehir içinde kuullanamıyorum biraz paniğimde.
acaba ameliyattan sonra 1-2 gün kalacak yer ayarlanıyormu?bilginiz varmı bu konuda

günaydın kızlaaaaarrrr :) nasılsınız? ben iyiyim günlerim öyle yoğun geçiyorki yani geçmişi okuyorum cevap bile yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. ama kalbim sizinle :)))

canım benim hiç denk gelmiyoruz artık özledim valla

allah kalbinize göre versin canım benim...
inş dilediğiniz gibi kardeş bebişleriniz olur...
allahın izniyle bebişlerinize kendi kanınızdan kardeşlerde verdiniz mi kocaman bi aile olursunuz ne güzel
inş en kısa zamanda güzel haberi alırsınız...

çok güldüm ya allah iyiliğinizi versin...
ama helal olsun ikinizede nekadar kabullenmişsiniz durumunuzu...
rabbim inş bu günleri yine gülerek bebişlerinizle anacağınız günleride gösterir

aksatmadık tedavimizi.sadece m-sureden vazgeçtik.
ekimden beride yediklerimize içtiklerimize dikkat ettik.,
hemen cevap vermeyi düşünmüyoruz bizde.
1-2 gün düşüneceğiz.
istihareye bile yatmayı düşündüm ama korkuyorum ondan bile.

valla o yaştaki çocuklarda zaten anlamadığım bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjileri var nerden bulurlar bu kadar enerjiyi bilmem
stajerde pişman oldu desene
sabrın sonu mükafattır canım zaten bu sene bitince rahatlayacaksın
valla sorma canım benimde heryerden saç temizlemekten canım çıkıyor. mevsimseldir dedim ama kaç aydan beri devam ediyor. yaprak dökümü bitti benim saçların dökülmesi bitmedi

slm bebekimmm hoşgeldin iyiyim allaha şükür...
allah kabul etsin bidenem inş ameliyatınız çok güzel geçecek ve bol bol sperm bulunucak...
bizimde dualarımız hep sizinle biliyorsun...
rabbim yardımcınız olsun...

cervancım allahım dualarınızı geri çevirmez inşallah ne güzel 32 kişi 32 dua.... allahım kabul etsin inşalah dilerim eşinin ameliyatından olumlu sonuç alırsınız

canım dediğin gibi şubatta olursunuz tedaviniz tamamlanmış olur içinize siner böylece...
canım ameliyatınız genartta olacaksa oranın misafirhanesi varmış ayrıca anlaşmalı otelleri varmış...
1-2 gün kalırsınız kocişin kendine gelince dönersiniz...

Son düzenleme:

allah kabul etsin inşallahh canım okunan duaları.
eşinin ameliyatıda başarı ile geçsin ve bol bol spermler çıksın inşallahh..

niyet olarak ne deniyormuş canım.
kayınvalideme söyleyeyim de bizde dağıtaalım..
bizim durumu az kişi biliyo.
şimdi eşimin ismini vverip okkutsak oooo birsürü iş.
ama akşam bende başlıyorum dağıtmaya..

hmtnzl canım bence de eşinle düşünün ve doğru kararı verinn... o kadar şey uyguladınız inşallah hepsi ayrı ayrı eşine şifa olmuştur inşalalh herşey güzel olacak...
İstihare namazı kesinlikle güzel bir karar bence sonuçtan korkmadan yap için rahat olsun en doğrusunu rabbim bilir... inşallah mevlam yüzünüzü güldürür bizim dualarımız sizinle

al bendede aynısı hepsine gidesim geliyor karamsarlık başbelası oldu ya bu azo stresi başka bişey.:44:

ayy canlarim bende sizin gibiyim hergun dusunuyorum acaba burdami tetavi olsak yoksa turkiyedemi bu sorulara cvb vermek beni zorluyor ve on onemlisi ya spermi cikarmi cikmazmi dusuncesi beni zaten yok ediyor uzuluyorum bu durum benim hem is hayatimi hemde beni cok etkilediyini goruyorum

Allah senden razı olsun canım Rabbim güzel gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin... Senin yaptığını yapmak gerçekten kolay değil insanın nefsine ağır gelir ama maşallah sen çok yardımcı olmuşun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…