Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm yeni üyeyim nereye ne yazıcam hiç bişey anlamadım ama eşi azospermi olan varmı içinizde ne olur cvp yazın ya cok moralim bozuk bu aralar

canım hoşgeldin aramıza topiğimizin isminden de anlaşıldığı gibi neyazıkki buradaki herkesin eşi azosperm
iyi ki geldin aramıza buradan çok şey öğreneceğine emin olabilirsin...
siz nezaman öğrendiniz kaç ytıllık evlisiniz biraz anlatır mısın hikayenizi ??

iyim ben canım yemek ütü derken bu saat olmuş. ne çabuk geçmiş 1 saat sonra kociş gelecek
denk gelemiyoruz canım sabahtan akşama kadar ben burdayım hiç çıkmıyorum
nasılsın biraz rahatladınmı? hala aklında soru işaretleri varmı canım ?

slm yeni üyeyim nereye ne yazıcam hiç bişey anlamadım ama eşi azospermi olan varmı içinizde ne olur cvp yazın ya cok moralim bozuk bu aralar

hoşgeldin canım evet burda hepimizin eşi azosperm canım.
sizdede azosperm var galiba?
yenimi öğrendiniz bu durumu ? anlatırmısın biraz kendini

valla iyi geldi bebekimm en azından o uyuşukluğum geçti
maşallah sende durmamışsın bebekimm...
valla yapcam yapmasına da habire erteliyorum sanırım geceyi bulacak benim başlamam

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
ben de iyiyim Allaha şükür temizlik yapıyodum ben de bitti şükür
kızlar bişey sorcam rahim filmi nasıl çekiliyo? Bilgi verirseniz sevinirim.

biz 2 yıllık evliyiz evlenmeden önce eşim durumunu anlattı hiç tereddüt etmedim evlenmek için iyikide etmemişim aynı durumda bende olabilirdim 3 ay önce başladık tedaviye önce sustanon kullandık şimdide pregnyl arıyoruz her yerde ben en çokta eşim için uğrasıyorum üzülsün istemiyorum olmazsa olmasın kaderimizde varmış dedim hep ama eşimde suçluluk duygusu olustu sanırım off off ne denir bilmiyorumki siz tedavi için ne yapıyorsunuz

selam canım benim iyiyim allaha şükür bende 1 saat uyudum tekrar geldim...
canım hala kafan hangi merkez düşüncesiyle mi dolu ??
inş sizin için en hayırlı olacak yere rabbim yönlendirir sizi

canım aslında n-merkezden çok kaan hocanın cevabı beni sıkıntıya soktu önce verdiği cevabı hatırlıyorsun ikinci sorum üzerine gönderdiği cevap şöyle
Cevap : Durumunuz oldukça kompleks. En iyisi bir gün gelin, detaylı olarak konuşalım. Sanırım bir çözüm bulabileceğiz. Saygılarımla.
canım senin yorumun nedir:18::18::18::18:

valla iyi geldi bebekimm en azından o uyuşukluğum geçti
maşallah sende durmamışsın bebekimm...
valla yapcam yapmasına da habire erteliyorum sanırım geceyi bulacak benim başlamam

yemeğinizi yedinizmi bebekim ?
bence yediyseniz yemeği şimdiden başla canım anca olur 3 çeşit yapacaksın anca olurlar. geçe kalma sonra yine uykusuz kalırsın kıyamam bebekim o zman ben sana

hoşgeldin canımm
nerelerdesin ya özletiyorsun kendini.
biz iyiz canım değişik bişey yok aynı devam hayata.
kolay gelsin canımcım bitirmişsin temiliği güle güle kirlet
valla canım ben rahim filmi çektirmedim hiç. bu konuda bilgim yok malesef..

hoşgeldin canım evet burda hepimizin eşi azosperm canım.
sizdede azosperm var galiba?
yenimi öğrendiniz bu durumu ? anlatırmısın biraz kendini

hoşbuldum:)yok aslında yeni öğrenmedim eşim evlenmeden önce söylemişti benim için sorun olmadı hiç severek evlendik tedaviye başladık 3 ay önce ama daha çokk yolumuz var sanırım ne yaparız bilmiyorum rabbim dayanma gücü versin

hayırlı akşamlar nursencim bizde iyiyiz allaha şükür...
canım hayırdır rahim filmimi çektireceksin...
ben daha önce çektirmedim nasıl çekiliyor bilmiyorum...

aynı şeyleri benimde düşündüğüm oldu zaman zaman ama bi ses burada bizi beklediğini söledi hemen geldim

hoşgeldin canım bende sana masaj yazmayı düşünüyordum.eltinin sana yaptıkları çok kötü bence ama senin yaptığın tam bir ders bence anlayana tabi.rabbim senin güzel gönlüne göre versin inşallah en yakın zaman da sende meleğine kavuşursun.canım bende senin gibi durumlar yaşadım nedense eltiler bu şekilde davranıyor bir anda kendilerine düşman görüyorlar bizleri.benim eltimde benim yüzüme karşı çok iyiydi ama ben evden çıktımmı beni kıskanır kocasına kaynanama fişeklerdi sonra kızılca kıyamet kopardı.neyseki zamanla benim iyi niyetimden ve tavırlarımdan onlarda utandı şimdi bensiz nefes bile almıyorlar nerdeyse.o yüzden sen ne yaparsa Allah için tap rabbim birgün önüne çıkaracaktır.eltinde sıkıyorsa dün başına bu olaylar gelince insandan insan yarattığı gibi kendisi için mucize yaratsaydı

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin eşine bian evvel...
herşey allahtan en iyisini yapmışsın sevdiğini bırakmayarak...
canım eşinin bi hastalık sonucu falan mı azo olmuş sebebi ne biliyor musunuz ??
biz bu topikte neredeyse hepimiz ankarada kaan aydosun hastasıyız...
kaan hocayla ilaç tedavisindeyiz...
siz nerede tedavi görüyorsunuz ??

Son düzenleme:
yemeğinizi yedinizmi bebekim ?
bence yediyseniz yemeği şimdiden başla canım anca olur 3 çeşit yapacaksın anca olurlar. geçe kalma sonra yine uykusuz kalırsın kıyamam bebekim o zman ben sana

daha yemedik bebekimm yarım saat sonra falan yeriz heralde dediğin gibi ben ondan sonra başlayayım en iyisi...
yoksa yine gözlerimin altı çökmüş şekilde okula giderim

canim rahim filmini haziran ayinda cekdirmistim cok kotu bir seydi cok agrili olmusdu benimki cok aci cekmisdim ama herkesde ayni olmuyor.. neden sordun canim yoksa sendemi cekdireceksin

Allah hakınızda en hayırlısı neyse o kararı vermeyi nasip etsin.

anladım canım. zaten bu yola severek el ele girdik ve çabalıyoruz. allah bizim sevgimizi artırdıkça bu dertlerin üstesinden geliriz allahın izniyle.
3 ay boyunca ilaç mı kullandınız ? dr kimdi ?

canım hoşgeldin tam yerindesin bizim topikte her zaman sana cevap vercek kişileri bulabilirsin ne sormak istersen biz sana yardımcı oluruz bazen güler bazen ağlarız bizler hep burdayız.canım bu arada azo sebebiniz nedir.hormon değerlerinizi biliyormusunuz.istersen bizde sana yardımcı olabiliriz.bizlerin eşi aynı zamanda bitkisel ilaçlarda kullanıyorlar.

ben bursadayım acıbademde gürcan hocanın hastasıyız eşimin doğuştan hipofizle ilgili birşey işte o yüzden o hormonları dışardan veriyolar sanırım pregnyl verdi doktor ama bulamıyoruz ya tüm bursayı aradım birkaç tane buldum işte ama kaç gün yetecek.kaan hocayı cok duydum ama ankaraya gitme ihtimalimiz hiç yok ilaç ne kullanıyorsunuz gelişme oluyormu peki siz nasıl anladınız anlatırmısın biraz

ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…