Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi canlarım ben çıkıyorum
birazdan kayınvalideme gidiceğizzzz
pazar günü görüşmek üzere
öpüyorum hepinizi çoookkkk

yaa çünkü çok araştırdım her 100 hastadan 70 tanesi anne oluo magosa da, dr. çok iyi başarılı, ayrıca tr. de tek embrio transferi yapılması gerekiomuş orda 5e kadar yapıomuş dr. bu da 5 katı daha şans sağlıo, tüp bebek yaptıran kimseyi tanımıyorum ama araştırmalarım beni böyle aydınlattı. gerçekten tr. de tek embrio mu transfer edilio :S

merhaba.
türkiyede 2 tane embriyoya kadar transfer yapılıyor.
kıbrısa gideseye kadar türkiye de yaptırırım bende. burdada çok başarılı dr lar var. allah verecekse tek embriyodada verir.
allah hayırlsıını nasip etsin.

mikroenjeksiyon tr de yapıolo biliyorum evet, ama sanırım ank. anatolia tüp bebek tr. de en iyiler arasında, ama dediğim gibi embrioda sınır var tr de ama kıbrısta yok ben aradım ve görüştüm. adetin 2.günü gelmelisin dedi, ama 1 hafta öncedn uçak biletlerimi almam gerkio ne zamn hasta olcam bende 3/5gün değişio ayrıca bilginiz var mı 2,günümde gidince ne yapılacak :S 21,gününde iğneye başlamayacaklar mı

emaynem bizde morfoloji:2 total sperm:3000,000 hareketli:0 çıktı, biz şimdi azosperm mi oluyoruz anlamadm kafam çorba oldu

s.a. bızım%60harketlı toplam o sperm sayısı doktor yanlış dd sızınkını bılmıyorum doktora sorarsanız sızı daha ıyı cvp verebılır

s.a. bızım%60harketlı toplam o sperm sayısı doktor yanlış dd sızınkını bılmıyorum doktora sorarsanız sızı daha ıyı cvp verebılır

0 spermle hareketli %60 nasl olur yaa orda yanlışlık olması gerekio inşallah sperm vardır da yanlış baklılmıştır

pazartesi veya salı lıbrısa gidiyorum bana da dua edin, dualarınıza beni de ekleyin Allah hepşmizin dualarını kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
pazartesi veya salı lıbrısa gidiyorum bana da dua edin, dualarınıza beni de ekleyin Allah hepşmizin dualarını kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın :)))

kıbrısa olucak lıbrıs değil :)

görüşürüz canımcım öpüyorum

hayırlı cumalar canım. dualrımız kabul olsun inşallahh.
nasılsın ?

amin canımm.
iyiyim bebekim sen nasılsın?
evi toparlıyorum bir yandan pc nin başına koşup koşup geliyorum..
yemek planları yapıyorum güya bugün balık yapacaktım dün balık aldım eve geldim açtım poşeti fecii bir koku.
ALLAH dan grip falan değildim yoksa kokuyu alamazdım zehirlenirdik mazallah..

canım teeee kıbrısta ne işin tatlım buradada 2 embriyomuydu 3 emriyomuydu tam hatırlamıyorum ama tek deil yani burada yaptır tatlım..
kıbısta hem daha masraflı olur.
birde çok aceleci davranıyorsun gibi bir his var içimde..

evet evet hislerin seni yanıltmıo. yok cnm ben eğer yanlış bilgi almadıysam 1 emrbrio transferi yasalarla sabitlendi diye öğrendim sence 5 embrio daha şansımızı yüksek tutmaz mı :) kıbrısı seçmemizdeki 2,neden kız-erkek ne istiosan ona göre transfer ediolar yasak yok orada inş günah değildir yaa Allahım beni affet

türkiyede 3 embriyo transfer ediyorlar canım.hatta kimi merkezlerde 4 tane bile transfer edenler var.
ha 3 ha beş farketmez bence..hııı birde şu var 5 tane transfer ederse ya 5 i de tutarsa ben 5 iz çocukların sağlıklı olacağına anne karnında yeterli besleneceğinede inanmıyorum düşük riski çok fazla oluyo..
canım bence cinsiyet işini ALLAH a bırak hem kız erkek ne farkederki olsunda...

öyle canım ya..
ah bu kafam işte.
takacak yer arıyorum.
onca şeyin içinden çıkarıp bunu buldum işte.
neyse Allah büyük.
keşke adet olmasam da size müjde versem teyze olcaksınız diye ama bi taraflarım acımaya başladı bile

Hadi canlarım ben çıkıyorum
birazdan kayınvalideme gidiceğizzzz
pazar günü görüşmek üzere
öpüyorum hepinizi çoookkkk
güle güle git bakalım...
öpüyorum
merhabalar canlar..
herkese hayırlı cumalar..
merhaba canımm hayırlı cumalar inş..
Allah dualarını kabul etsin...

Allah yardımcın olsun canım..
hayırlısıyla sonuçlansın tedaviniz bakalım

kızlar ben geldim ama çok hastayım :2:
siz nasılsınız tekrar cumanız mübarek olsun...

ne güzel olur canım belli mi olur Allah çok büyük belkide veririsin belli mi olur.
takma kafanı herşeyi canım. biz sağlam durmalıyız eşlerimizn yanında.
bize çok büyük görev düşüyor.
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah..

eseslim bebekim net gitti yaaaa.
kusura bakma canımcım
şimdi yine zor girdim inşallah gitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…