canımcım ben çıkıyorum kociş geldi öpüyorum kocaman
canım okursun tabi okumasına ama bende aynen senin fikrindeyim...
listede kaç kişi var okuyanlar hep aynı
eskiden hepimiz en az 2-3-4 sure alıyorduk...
ama artık liste çok kalabalık herkes 1 sure bile okusa hemen tamamlanır...
dediğin gibi farklı kişiler okusa daha iyi olacak...
bence doğru yapıyoruz herkes okusun allah rızası için yapıyoruz sonuçta bunu...
ama istersen ekleyeyim yine sen bilirsin...
evet bellı değıldı evet 7 ay sonunda çıkış olmazsa tedavıyı bırakacaklar doktoru ben 2009 yılından berı tanıyorum babamı götürmüştük normal konuştu bazılarının oluyor bazılarının hıç olmuyor dedı stres olmayacak dedı her ay sperm testı yaptıracağız doktor cep telefonunuda verıyor ıstedğn zaman arayıp konuşabılıyorsun ben memnun kaldım çok guleryuzlu açıkça konuşabılıyorsun herşeyı cevap verıyor anlatıyor eşme açıkça sıgara ıçıpte bu tedavı olmaz sıgarayı bırakmazsan bu tedavıye hıç başlama parana yazık dedı ama bıraz sperm çıkışı olsayd ışımız o zman dahha kolaydı dedı bız yoktan var etmeye çalışacağız şu anda dedı bakalım ınş. tedavı olumlu sonuç verır
Baharcım bende okumak isterim değişik birileri olursa doğru daha çabuk biter
çoktan okumak istiyorum ama olmadı bi türlü
şimdi hastayım ama pazartesi biter o zaman sıradaki arkadaşınkiler biterse sonrasında zaman için okunacak ben 1 yasin 1 meryem okurum inş.
cnm yine hatırlatırım benide eklersin .. benimde komşularım bana 2 ay önce 500 yasin okuttular sonra bende bağışladılar 500 ayrı kişi buldular allah razı olsun hepsinden
rabbim okunan duları kabul etsin inş... :26:
merhaba cervan. canım bizdeki genetik sorun eşim de 47xxy klinifelter senromu var. normalde erkeklerde olması gereken 46 xy kromozom sayısından bizde 1 tane x kromozomu fazla.. buda azoya sebep oluyor malesef...
canım oğuz bey kayseri de üroloji de akla gelebilecek tek isim gerçekten çok başarılı biri bu konularda çok tecrübeli ama kaan hoca gibi bir tedavi yapmıyor direk m. teseye yönlendiriyor. belki sperm olsa artırmak için bi tedavi uygulardı ama bizde öyle bişey söz konusu olmadığı için önermedi tek şansımızın m.tese olduğunu söylemişti. eğer kayseri tüp bebekte deneyecekseniz bence eşinin tesesi için oğuz bey gelsin onların üroloji doktorlarını görmüştüm çok genç bi doktordu değişmediyse tabi...
baharcım inan çok haklısın ben anne olmayı çoook istiyorum bu doğru ama anne olmaktan daha çok eşimin baba olmasını istiyorum.ben dualarımda allahım eşimi evlat özleminde bırakma diyorum.ben çok fanatik trabzon sporluyum eşimde koyu bi fenerli.bizim en büyük kavgalarımız hep maçlardan oluyo.neyse ben diyorum ki sana söz veriyorum sen bi çocuk yap bana fenerli olsun,sırtından fb nin formasını çıkarmasın.inan bu durum benim için çok ağır olsada kabul ediyorum.hani belki heveslenirde bu sebeple bir çocuk yapmak için gerekli atılımlarda bulunur ama nerde...
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
rabbim dualarınızı kabul etsin
ben bugün hem hasta oldum ya
dünden belliydi zaten burnum falan tıkalıydı bugün baya kötüyüm...
1 haftadır burada hava çok güzeldi nerde üşüttüm bilmem :26:
üstelik kocişte benim gibi iyileşmek istiyorum hemen :84::84:
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
Herkese günaydınlar kızlar bir girdim akşamkileri okuym diye ama yetiştiremedim yine çıkıcam şimdi arkadaşlarla kahvaltıya gidecez akşam da yine misafircilik günümüz.Her cuma akşam ya misafir gelir ya biz misafir oluruz.Keşke biz olsaydık bu akşam misafir daha hiçbir hazırlığm yok ve ben kahvaltıya gidiyorum.Deli miyim neyim?Hayırlısı Allah'tan akşam ola hayrola....
geçmiş olsun canım..günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
günaydın canımmmm..Herkese günaydınlar kızlar bir girdim akşamkileri okuym diye ama yetiştiremedim yine çıkıcam şimdi arkadaşlarla kahvaltıya gidecez akşam da yine misafircilik günümüz.Her cuma akşam ya misafir gelir ya biz misafir oluruz.Keşke biz olsaydık bu akşam misafir daha hiçbir hazırlığm yok ve ben kahvaltıya gidiyorum.Deli miyim neyim?Hayırlısı Allah'tan akşam ola hayrola....
günaydınn canımmm...herkese günaydın canlarım.
cumanız mübarek olsun. allah dualrımızı kabul etsin inşallahh.
hayırlı cumalar...
Günaydın kızlarrr
Cumanız Mübarek olsunn ...
Rabbim dualarımızı kabul etsin. inş..... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?