Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın cnm
bu kadar sıkıntı yapma kendine içini rahat tut
anesteziyyi ben 2 kere yaşadım ama inan hiç korkmadım desem yeridir
benim o an tek düşüncem eşimde sperm bulunacakmı bulunmıycakmıydı .
zaten az veriliyo aneztesi çabuk uyanıyosun ama tabi insanda biraz da oluyo korku olsun güzel şeyler düşün sperm çıktığını sonunda hamile olduğunu filan o zaman hemşireler bana öle demişlerdi bende biraz heyecanlıydım çünkü...ah ah keşke bizde yine o tedavi aşamasına gelsekte ben yine o anezteziyi alsam neolcakki..ama eşime lokal aneztesi yapmışlardı ve herşeyi duymuş bi zaman psikolojisi bozuldu ondan keşke genel aneztesi verselerdi bi daha olsa öle olsun ister harhalde ... allah yardımcınız olsun cnm..

hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsinnnnn inşşş

tatlım ben regl olacağım zamanlada kendime neyi vesvese etsem diye düşünüyorum.yani öyle değilde içim daralıyo.
psikolojim bozuluyo.
korkuyorum işte.
eşime desem bana nasıl kızar.
yani böyle bişeyi kafama taktığım için.
napayım kalbime dinletemiyorum..

(.....................................

Anladım cnm
bizler ne kadar seni avutmaya çalışsakta sen yine içinden geleni yapıcaksın çünkü herkesin yapısı farklı , bende neler yaşıyorum ama eşime hiç belli etmiyorum
insana öle vesvese geliyo gerçekten uff bu azo herşeyyimizi bozdu

ben bu sitede en çok soru soran kadın ödülünü almaya hak kazandım sanırım ( ama tam istediğim cvbı alamıyorum yardım edin bana da lütfeeenn(
sperm:3,000,000
morfoloji:2
hareketli:0
keçiboynuzu kullanıyoruz, lüargine max men kulladık iki gün bıraktık şiddetli başağrısı yapmış, evicap kullanıoz, eşim kalp hastası bide korkuyorum sabaha kadar eli defa uyanıp nefes alıp almadığını kontrol ediyorum babamı da 7 ay önce kalpten kaybedince :'( korkuyorum işte ne kötü bir sene geçirdim ben bu sene yaaa bitmedi hala sürekli mutsuz haberler olaylar yaşıyorum offf yaa bi bebeğim olsaydı en azından ona sarılırım dedim babamın acısını az da olsa hafifletirim dedim ve çocuk yapmaya karar verdim, şimdi de bu çıktı ne gecem ne gündüzüm var ümitlerim kurudu tek tek, çok kötüyüm (eşimin yaşattıklarını hatırlamak dahi istemiyorum ) yardımcı olun lütfen şuanda en çok benim ihtiyacım var sanırım :'(((

salak etti kimse anlayamaz inan sperm testi almaya gittim eşimin soyatını unuttum ondan sonra dogum tarihini düşün kızlar bana bakıp bakıp güldülr rezillik

salak etti kimse anlayamaz inan sperm testi almaya gittim eşimin soyatını unuttum ondan sonra dogum tarihini düşün kızlar bana bakıp bakıp güldülr rezillik

gerçekten cnm eskiden de unutkandım ama şimdi daha fazlalaştı
aklım çünkü bu azodan nasıl kurtulurda acaba kendiliğinden olucakmı yok testte sperm çıkıcakmı kafayı yiycem ne yapsak ne etsek ....
evt cnm bizi bizden başkası anlayamazzz

bi dışarı çıkacağım..
abdest aaldım yasin okudum geçmedi.
aslında böyle değilim ben.
gören yarın tüp bebeğe başlayacağız sanır yani
daha spermimizin olup olmadığını bile bilmiyoruz...
Allah hepimizin yardımcısı olsun .
aklımızı başımızdan almasın..ne yapalım kader de ne varsa onu yaşayacağız.
yarına çıkacağımızın garantsi mi var??
kendi kendimi böyle düşünerek terapi yapmaya çalışıyorum ama hani bazen kötü hissedersinizya kendinizi.
kötü hissediyorum işte kendimi napayım..

hmtzl inşlh iyi sonuçlanır tedavin heycan yapma ilk mi deniyeceksin
evet canım.
önce esim tese olacak.
sperm bulunursa da benim için başlqnacak tedaviye işte.

canım sizin sperminiz 3.milyon.
hareketelndirmek için havuç suyu ve proxeed plus ın iyi geldiğini okumuştum biyerde.
kaan hocaya mail atıp sorabilirsin.
bizde hiç sperm yok.canlı veya ölü.
ama seninkinin hem sayısını hemde hareketini ilaç tedavisiyle artırabilirler diye düşünüyorummmm...
Allah hepimize salih evlatlar nasiip etsin inş...

[azo olup olmadığı neyle anlıosunuz total spermden mi? hareketli spermden mi arkadaşım

canım bizde hiç sperme rastlanamadı yazıyor..
başka hiçbişey yazmıyor ki kağıtta.
ben morfoloji % kaç olması gerekiyor onu bile bilmiyorum...
iç karşılaşmadık çünkü spermle...

amiin canım, ben zaman konusunda sabırsızım keşke mutlu bir dönem içinde olsam da yıllarca beklesem ya da savaşsam..7 aydır gözyaşlarımla yüzümü yıkıyorum gece gündüz ayrımını kaybettim artık, keşke babam sağolsaydı da ben eskisi gibi şen şakrak olsaydım acım daha çok taze olduğu için bebeğim olsun diye bu kadar çok istiyorum hatta şöyle 1 günde doğurmak istiyorum :) inanın siz belkide bende daha şanslısınız..herşeyin başı sağlık-huzur-mutluluk..yine de şükürler olsun Allahıma.. ama siz de şükredin arkadaşlar..azoyla da hamile kalan oluyor. neden azo sebebp belli mi??

Geçicek cnm inş.
hepimize oluyo böle
geçen ay bende bi ara 1 hafta filan kötüydüm anlayamadım ne oldu ama geçti çok şükür seninkide geçiçek cnm anlıyorum seniii

ben bundan sonra sizin için de araştırma yapıcam ama ben bizi de azosperm sanıodum daha doğrusu bu sitede bizimle aynı durumda olan bi arkadaşın biz azoluyuz yazısını okuyunca eyvahh dedim.. ama şunu duydum amaliyatla sperm bulunup mikroenjeksion yapılıomuş kızlar paralarınızı biriktirin ve kıbrıs magosa tüp bebek merkezine gidin bu süre zarfında bol bol kür yapın zamanınız var benim hiç bi konuda yok zamanım evliliğimi kurtarmak olsun, kendi ruh sağlığım olsun hiç zamanım yok hertaraftan kuşatıldım (

bizim sebebimiz yok..
yanii genetik test yaptırmadık sadece geri kalan herşey normal..
sadece kullandığı ilaçlarla FSH ı yüksek çıktı eşimin o kadar.
ama sperm bulunursa kaliiteli olup olmaması yönünden önemliymiş genetik test kaan hoca öyle dedi.
şimdilik gerek yok dedi..

Geçicek cnm inş.
hepimize oluyo böle
geçen ay bende bi ara 1 hafta filan kötüydüm anlayamadım ne oldu ama geçti çok şükür seninkide geçiçek cnm anlıyorum seniii
çabuk geçsin istiyoum..
eşim benden destek bekliyo.
budurumda benim ona yardımcı olmam gerekiyo... inşş..gececek..

canım senin dedğin ameliyat türkiye de de başarılı bi şekilde yapılıyo.
neden kıbrısa gidelim..

eseslim günaydın canım.
hoşgeldin..ama ben çıkıyorum..
dışarı gideceğim.
gelince görüşürüz..
öptümm

öyle canım valla kendimizi yıpradıyoruz herşeyi tak kafaya

Günaydın kızlarrr
Cumanız Mübarek olsunn ...
Rabbim dualarımızı kabul etsin. inş..... :26:

günaydın canım.
cuman mübarek olsun dualrımız kabul olsun ...

günaydın canım
hayırlı cumalar.
sen sıkıntı yapıp kendini yıpratıyorsun canım. daha zamanınız var lütfen yapma böyle canım.
zamanınız var o zamana kadar herşey daha iyi olacak.
sen kendini rahat bırak eşinide destek olabilesin canım.
anestesi hiç yaşamadım. yarım kaldığı için. ama ben anestesiden o anda korkmamıştım.şimdide olsa korkaman diye düşünüyorum.
çünkü güzelk bişey için anestesi alacaksın.sonu güzel olacak canım bunu düşün.
bi melek için herşeye değmezmi ??

hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsinnnnn inşşş

hayırlı cumalar yetercim
allah dualrınızı kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…