evet canım genartta yapılacak Allah izin verirse.
bi aksilik olmazsa.
kürlere ilaçlara songaz devam..
ne bulsam yediriyorum adamcağızın şekeri sınırda kolestrolü biraz sınır üstünde.
napimm 40 güncük daha
sonra inşAllah o da bana başlar.kızzzz arısütünü yedinmi.
balını yedinmi.
ya ceviz falan....bu simge gibi olmayı çoooooooooooook istiyorummmmmmmmmmmmm
Esesslim nasılsın canım dünden beri düştüğüm gaftan dolayı çok hayıflanıyorum.nasıl olduda ben senin istanbul'a geleceğini anlamadım.olurda birdaha böyle birşey yaparsam uyarın beni açık açık söyleyin bana vck sana söylüyoruz duymuyormusun bizi diye beni uyarın olurmu?:78::78::78::78::78::78::78::78:
canım patladım adama şimdide yüz vermiyor hasta olmasam gönlünü alıcam ama böylede olmuyor
barışsın ya üzülüyorum ben :84::84::84:
ayy bebekimm sorma sinirle çattım adama kaç dk dır laf atıyorum cevap bile vermek istemiyor
küz müsün diyorum neden küs olayım diyor ama küsmüş belli
hem hastayım hem kocişi kırdığım için üzgün ne olcak benim halim yaa
canım nasılsın.....ne var ne yok ne durumdasınız yoksa tese mi olacaksınız?yaa 24 ocakmı dedi nerde yapıcakmış genarttamı bellimi büğün bende attım mail hocaya bize ne dicek bakalım inşallahhhh yarabbim hepimizde sperm bulunur o sıkıntı çok kötü bişey yaa ne bu aklıma geldikçe gözümde canlanıyor hem iyi senaryo hem kötü senaryoyu gözümde canlandırıyorum allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
bahar spermiogram mı yaptırıyosunuz pamık şekerim?amin canım benim inş sizde hayırlısıyla başlarsınız tedavinize
rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
evet canım 1 hafta sonra bu saatlerde çoktan sonucu öğrenmiş oluruz :18:
inş çıkış devam ediyordur dualarınızı eksik etmeyin canım benim
ahh canım benimmm. bu mutluluk gözyaşları .
spermlerin çıksın hem ağlarız hem çoşarız
herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Bahar'cığım öncellikle çok geçmiş olsun tatlım.
isitiyorum bebeğimi ve hmtnzl inşallah eşlerinizin ameliyatları güzel geçer ve bebişlerinize kavuşursunuz.
2. micro tese ameliyatları olacak değil mi?
bizede kaan hoca ocak ayında teseyi planlayalım demiş son mail.inde.
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
ahhhh hepimiz bu simge gibi oluruz tez zamanda inşallahhhkeşke bize dönse vitaminini aldınmı şunu yedinmi içtinmi koçişler etrafımızda pervane olur valla hamile olsak acısını çıkarırız bugünlerinn .
aaa olurmu öyle şey canım benimm.
düşünme öyle görmemişsindir canım gayet normal bişey. bende sana söylememişim benimde ayıbım.
bidahaki gelişimde mutlaka söylerim canımcım.
CANIM BENİM KAYNANADAN KURTULDUN MU?İNŞALLAH HAYIRLISIYLA AZODANDA KURTULURSUNUZ.BENİM BİR ARKADAŞIM VARDI15 SENELİK EVLİ ONUN EŞİNDE İNMEMİŞ TESTİSTEN DOLAYI AZO VARDI ŞİMDİ TEDAVİYE BAŞLADILAR SENELER SONRA İLK DEFA BİNLERCE SPERMİ ÇIKMIŞ VE DONDURMUŞLAR HAYIRLISIYLA OCAK SONUNDA TÜPBEBEK YAPACAKLAR AKLIMA SEN GELDİN RABBİM YAŞADIKLARINI GÜNAHLARINA KEFARET SAYSIN VE İNŞALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN SENDE BEBEKLERİNİ EN SONUNDA KUCAĞINA ALIRSIN
iyi akşamlar canım..herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
isitiyorum bebeğimi ve hmtnzl inşallah eşlerinizin ameliyatları güzel geçer ve bebişlerinize kavuşursunuz.
tedaviye başlayan arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun ne zaman oluyosunuz?bilelim de dua ederiz...
canım gözün aydın hatta gözümüz aydın sizin azo sebebi neydi nasıl bir tedavi uyguladınızda sperm çıkışı oldu inşallah daha güzel haberler almayı rabbim nasip etsinkızlarrrrrrr ben geldimBu gün test yaptırdık ve 1 tane sperm çıktı bakılan alanda hareketlilik %70 dedi donduralam dedim (burası özel bir tüp bebek merkezi) ünv. Hast. Olacaklarmış purosedür gereği donduramıyorlarmış hem kızdım hem cok sevindim 1 hahta sonra başka yerde yaptıracağız ve donduracağız tabi çıkış olursa çok sevindim kızlar anlatamam ilk öğrendiğimizde de arada yaptırmıştık tedavi işe yamış dedi test için birkere ücret aldı birdaha almadı
kızlarrrrrrr ben geldimbu gün test yaptırdık ve 1 tane sperm çıktı bakılan alanda hareketlilik %70 dedi donduralam dedim (burası özel bir tüp bebek merkezi) ünv. hast. olacaklarmış purosedür gereği donduramıyorlarmış hem kızdım hem cok sevindim 1 hahta sonra başka yerde yaptıracağız ve donduracağız tabi çıkış olursa çok sevindim kızlar anlatamam ilk öğrendiğimizde de arada yaptırmıştık tedavi işe yamış dedi test için birkere ücret aldı birdaha almadı
sen adama bağır bağır sonra beni affetsin de...
:26::26::26:
neyse enişte de seni affetsin canım..
hasta hasta üzmesin yani....
kızlarrrrrrr ben geldimbu gün test yaptırdık ve 1 tane sperm çıktı bakılan alanda hareketlilik %70 dedi donduralam dedim (burası özel bir tüp bebek merkezi) ünv. hast. olacaklarmış purosedür gereği donduramıyorlarmış hem kızdım hem cok sevindim 1 hahta sonra başka yerde yaptıracağız ve donduracağız tabi çıkış olursa çok sevindim kızlar anlatamam ilk öğrendiğimizde de arada yaptırmıştık tedavi işe yamış dedi test için birkere ücret aldı birdaha almadı
herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
canım nasılsın.....ne var ne yok ne durumdasınız yoksa tese mi olacaksınız?
bahar spermiogram mı yaptırıyosunuz pamık şekerim?
ya ben yokken neler omuş neler oluyo biri anlatsııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
canım gözün aydın hatta gözümüz aydın sizin azo sebebi neydi nasıl bir tedavi uyguladınızda sperm çıkışı oldu inşallah daha güzel haberler almayı rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?