canım benim bende az önce yazmıştım anemon gelsede bize güzel haberler verse diye...
inan çok sevindim gözünüz aydın
rabbim devamınıda göstersin inş
inşallah bol bol çıkar baharım...gideceğin zaman söyle yasin okurum size...
Kızlar bakın eğer tedaviye başlayacak varsa haber versin dua ederim dilim döndüğünce...
Iyi haberler duymayı özledik ya....hadi ayağınızı sürüyün peşinize tkılaaımmmmmm
Canım çok sağol ya....bi de buraya gidelim bakalım....ne kadar peki?veya 1 tane de olsa dondururlar mı?malum o 1 bile bizim için milyon gibi........
canım çok saol inş. sizde göreceksiniz inş. hepimiz kurtulacağız bu azodanozanam snin içinde halay çekeceğiz
sonra başka biri sonra bir başkası hepimiz kurtulacağız
kırmızı ginangi kampül olarak mı aldınız peki?cok saol canım darısı cok daha fazlası başınıza diyelim macun kullandık kaan hoca doktorumuz kırmızı cinseng kullandık
inşallah canım...pazartesi biz test vercez...acayip duygular içindeyim..allah razı olsun bebekimm haftaya cuma vericek...
inş mübarek günde rabbim sevindirir bizi...
dua içinde çok teşekkürler bitanem...
benim için ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin rabbim inş
hayırlısıyla güzel haberler aldık devamıda gelir inş
rica ederim canım bizi doktor göndermişti güya onun için indirim yapmıştılar o zaman 2005 yılında 150milyon vermiştik.ama orası androloji laboratuarı yani bizim hastalığımızla birebir ilgili yer.tabi şimdi çok fazla yer olduğu için rekabet olmuş olabilir önce telefon açıp fiyat alın işinize gelirse sizede yakın gidebilirsiniz
Kız ben halay çekeyim dedim kimse çekmeyince utandım
inşallah canım...pazartesi biz test vercez...acayip duygular içindeyim..
Allahım yardım etsin hepimize...
kızlar içimiz geçmiş galiba hadi ben hastayım size ne oluyor
bizden 1-2 sperm çıktığında bayram yerinde çevirmiştik topiği
şimdi anemondan da güzel haberler aldık ne bekliyoruz hadi halaya
rabbim yüzünüzü güldürsün bebekimm inş pazartesi günü senin içinde başlarız halaya
:
kızlar ben sordum bi taneyi donduruyomusunuz diye evet dedi tekrar test verirsiniz cıkaları dondururuz böylece birikir dedi ama
prosedür gereği donduramıyormuş söyleseydi başka yere giderdik olsun 1 hafta sonra gideceğiz yeni bir yer araştırıyoruz
bu arada arada kacırıp cevap veremediğim arkadaşlar varsa kusura bakmayım hepiniz cok saolun
1 tane 1tane biriktircez bakalım
kırmızı ginangi kampül olarak mı aldınız peki?
.pazartesi biz test vercez...acayip duygular içindeyim..
canım tablet canım inş. sizinde halayınızı çekeriz allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
aklım hep orda...duygudan duyguya sürükleniyorum valla......
amin canım..hepimize yardım etsin Allah.kırmızı ginangi kampül olarak mı aldınız peki?
.pazartesi biz test vercez...acayip duygular içindeyim..
canım tablet canım inş. sizinde halayınızı çekeriz allah hepimizin yardımcısı olsun
canım inş kocişinin kullandıkları şifa olmuştur dualarım seninle bitanem
sağol baharım ya...inşallah bu kez sperm çıkışı olur....her seferinde umutlanıp bozguna uğramak çok zor oluyor.
canım birikir onlar birikir sen merak etme
allahın izniyle her ay dahada çoğalacak...
bu arada senin kociş bugün 2 kere mi sperm testi yaptırdı ??
perhiz olmadan bile 1 tane çıktıysa kimbilir haftaya kaç tane çıkar
tatlımmmmmmmm hayırlarla amelıyat olup hayırlarla sperm gorun ınşşlhhslm kızlar...
tese günümüz belli oldu. 24 ocak salı günü.
Allah yardımcımız olsun bakalım..
inş.güzel geçerrrrrrrrrrrrrrr:18:
kızlarrrrrrr ben geldimbu gün test yaptırdık ve 1 tane sperm çıktı bakılan alanda hareketlilik %70 dedi donduralam dedim (burası özel bir tüp bebek merkezi) ünv. hast. olacaklarmış purosedür gereği donduramıyorlarmış hem kızdım hem cok sevindim 1 hahta sonra başka yerde yaptıracağız ve donduracağız tabi çıkış olursa çok sevindim kızlar anlatamam ilk öğrendiğimizde de arada yaptırmıştık tedavi işe yamış dedi test için birkere ücret aldı birdaha almadı
evet canım aynı gün 2 kere verdi 1. çok lokosit varmış dedi ama bence kadın bizi oyaladı ne yaptı bilmiyorum ama sonuç bile vermedi 1. ye 2. 1 tanecik % 70 hareketli çıkış oldu bende öyle söyledi
tatlımmmmmmmm hayırlarla amelıyat olup hayırlarla sperm gorun ınşşlhh
gozunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allh mılyonları gostersınnnnnnnnnnnn darısı bızlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?